Pallontallaajat.net
Valikko

Yksin aurinkoisessa Wienissä

Kirjoittanut Inka 19.6.2013

Viime reissusta jäi ikävästi harmittamaan se, miten kehnot kelit mulle sattui. Vaikka onkin ihan junttia valittaa säästä niin valitan silti vielä näin jälkeenpäinkin, sillä se vaan vaikuttaa ihan hirveästi siihen, millainen reissusta tulee. Vaikka tutustuin sääennusteeseen ja se lopulta piti aika hyvin kutinsa, pakkasin reissulle siitä huolimatta aivan vääränlaisia vaatteita.

Huono reissukeli näkyy myös valokuvien saldossa, sillä mulla on aika vähän julkaisukelpoisia kuvia tuosta toukokuun lopulle sijoittuneesta Keski-Euroopan reissusta, sillä kuka nyt sateessa haluaisi kuvata ja kameraansa pilata, varsinkin kun lopputulos on joka tapauksessa vähän masentavan näköistä, kun on harmaata?

Tämän valituksen jälkeen onkin asiallista iskeä eetteriin ne ainoat kuvat tuolta Wienin-vierailulta, joissa paistaa aurinko. Mulle sattui nimittäin sen verran mukavasti, että sinä päivänä kun saavuin kaupunkiin keli oli jopa kaunis, joten pääsin nauttimaan hetkeksi niistä keleistä mitä sillon tammikuussa lentolippuja ostaessani olin olettanut koko reissun pitävän sisällään.

_DSF4861 _DSF4864 _DSF4865

Koska kuvittelin kierteleväni seuraavana päivänä Marian ja Kathin kanssa ympäri ämpäri kaupunkia, säästelin vähän tuona aurinkoisena lauantaina ja kävin vaan lähihuudeilla. Mun majapaikka sijaitsi Taborstrassen metropysäkin lähistöllä, joten siitä oli tosi lyhyt matka Praterin lisäksi myös Donauinselille. Suuntasinkin siis ihmettelemään Tonavaa, ja voin kertoa että tuota siltaa pitkin kävellessäni alkoi meikäläisen nynny-minä taas nostaa rumaa päätään. En varmaan oo kovin montaa siltaa ylittäny niin kovalla tahdilla! :D

_DSF4875 _DSF4870 _DSF4868 _DSF4867

Päätin mahtavan kelin kunniaksi käveleskellä Donauinselillä hyvän matkaa, ja takaisin joen toiselle puolelle palasin tuota yllä olevan kuvan oikeassa reunassa näkyvää siltaa pitkin. Saaressa oli ihan hurjasti pyöräilijöitä ja lenkkeilijöitä, ja meikäläinen tallusteli siellä reissukengissä aika epäurheilijamaisen näköisenä, eli putkeen meni varustautuminen!

Oli muuten jännä huomata, vaikka muuten tuo yksin reissaaminen on mun mielestä kyllä aivan mulle sopimatonta puuhaa, ei tuo muutaman tunnin kävelyreissu hyvässä säässä kyllästyttänyt lainkaan. Ehkä sitä loppureissusta alkoi jo osata nauttia omasta seurasta tai sitten kun tiesi että tuo oli reissun viimeinen yksinolopäivä, ei enää ressannutkaan seuran puutteesta. Niin tai näin, tuo saa luvan olla nyt vähäksi aikaa viimeinen pääasiassa pelkästään omassa seurassa tehty reisba.

Mites teillä tuo yksin reissaaminen, nappaako vai ootteko päässeet vielä kokeilemaan?

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Laura 19.6.2013 at 14.49

Ma periaatteessa tykkaan kylla enemman hyvin tyyppien kanssa reissaamisesta, mutta toisaalta sit matkustan mielummin yksin kun jonkun matkakumppanin kanssa jolla on ihan erilaiset nakemykset mita pitaisi tehda/nahda kun mulla.

Kun lahdin yksin kaymaan D.C.:ssa oli se varmaan yksi rentouttavimmista reissuista ikina kun sain tehda just mita halusin ja milloin halusin :) Mutta onhan nama kaikki jutut aina kiva jakaa loistavan reissuparin kanssa!

Wien on kylla niin ihana, siita on liian monta vuotta kun kavin siella, pitaisi paasta uudestaan!

Vastaa
inkkap 19.6.2013 at 21.38

Tuo on kyllä ihan hyvä pointti! Olishan se ikävää roikkua reissussa jonku semmosen perässä, jonka kanssa koko matka olis vaan pelkkiä kompromisseja.. Että onhan sillä yksin reissaamisellä hyvätkin puolensa toisaalta!

Mulla on monesti just tuo fiilis, että kun kokee jotain siistiä niin sitä vaan miettii että miten paljon siistimmältä se saattaiskaan tuntua jos sen vois jakaa jonku kaverin kanssa. Mutta toisaalta sitä oppii kyllä sitten kans nauttiin siitä, että jotain kokemuksia saa vaan itelle..

Ja Wien on kyllä superkaunis!

Vastaa

Jätä Kommentti