Pallontallaajat.net
Valikko

Juhannusta!

Kirjoittanut Inka 20.6.2013

IMG_1248

Huikean hauskaa juhannusta kaikille! Meikämimmi pakkaa taas vaihteeksi repun selkään ja tällä kertaa suuntaan kohti yllä näkyviä mökkimaisemia. Toivottavasti päästään myös vähän vaeltelemaan, viime vuonna kun aloitettiin vaellusjuhannusperinne, eikä sen sovi katketa ihan vielä.

Peukut ja pottuvarpaat siis pystyyn ja toivotaan että vältytään vesisateilta!

Ps. Jos juhannuksena meinaa lukeminen loppua kesken, mainittakoot että Ulla lähtee huomenna kuukaudeksi jenkkeihin. Reissusta päätyy tarinointia taatusti myös blogiin saakka, joten suosittelen tsekkaamaan!

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Jenna 20.6.2013 at 16.59

Ihanaa juhannusta :) Mä oon neljännen vuoden putkeen juhannuksena ulkomailla ja tällä kertaa on vielä huomenna töitäkin. Englannissa ei juhannusta tosiaan tunneta ;) Onneksi lauantaina on muiden suomalaisten kanssa suunnitteilla kaikkea kivaa ja sunnuntaina pääsen (viimeistä kertaa piiiitkään aikaan!!) Lontooseen <3

Vastaa
inkkap 24.6.2013 at 9.23

Kiitti Jenna! :) Tuo on kyllä aivan mahtavaa, että vietät jussin ulkomailla. Mulla taitaa olla takana kaks reissujussia, ja molemmat oli kyllä ikimuistoisia. Lontoo on kyllä niin pop, että passais jussi sielläkin! :)

Vastaa
Rimma 20.6.2013 at 17.39

Mukavaa juhannusta! Myös täällä suunnitellaan vaeltamaan lähtemistä (:

Vastaa
inkkap 24.6.2013 at 9.23

Kiitti, kuulostaa aivan mainiolta suunnitelmalta! :)

Vastaa

Jätä Kommentti