Pallontallaajat.net
Valikko

Happy July 4th!

Kirjoittanut Inka 4.7.2013

Hyvää Yhdysvaltain itsenäisyyspäivää! Kaksi vuotta sitten vietettiin sitä Los Angelesissa kuppikakkuja mussutellen, viime vuonna taas oltiin Nallikarissa USA-lippujen ympäröimänä. Tänään yhdistettiin nuo kaksi edellista kokemusta, vaikka ei Losiin päästy niin syötiin kuppikakkuja Nallikarissa.

_DSF5923 _DSF5957

Tai minä söin yhden. Kävi nimittäin niin ikävästi, että vaikka oltiin suunniteltu Oulun Suomi-Amerikka yhdistyksen kanssa mahtava 4th of July -tapahtuma, oli kelien herra toista mieltä ja iski päälle hillittömän puhurin ja vesisateen. Päätettiin nopeasti siirtää tapahtuma huomiselle, kun sään pitäisi olla parempi. Samalla kun siirrettiin herkkuja takaisin autoon, sain viekkaasti napattua kuormasta yhden cupcaken. Eihän sitä tiiä, jos ei huomenna pääsisikään paikalle!

Sade loppui aika nopeasti, mutta vieläkin näyttää melko kehnolta. En olis uskonu sanovani tätä, mutta kyllä mulla harmittaa jos kohta ei ala sataa ja juhlahumu peruttiin pienen kuuron takia.

_DSF5937 _DSF5930 cupcakes _DSF5943

Ylle piti kiskoa tietysti jotain USA-aiheista (typerä virne kuuluu USA-lookiin, tosin ihan omasta takaa!), eikä mun kaapista löytynyt enää kuin yksi I<3NY-turistipaita – selkeä puute vaatekaapissa siis bongattu! Onneksi pääsen jo kuukauden kuluttua hamstraamaan noita tyylikkäitä puoli-ilmaisia turistipaitoja, sillä ei kait sitä ilimankaan pärjäisi.

Ja jos ilmaiset kuppikakut ja lemonade maistuu, niin tulkaahan huomenna Nallikariin kuudelta. Herkkuja on rajoitetusti, joten nopeat syövät. Toivotaan, että säät suosii vähän paremmin kuin tänään.

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Kea 4.7.2013 at 23.10

Nam nam nam – näyttääpä nuo hyviltä! Jouduin itse juhlistamaan itsenäisyyspäivää tänään olemalla illan töissä, mutta onneksi eräs tuttu San Franciscosta tuli piristämään päivää ja puhuin tottakai pakollisen puhelun Alaskaan aamulla. Matkasuunnitteluakin tuli tehtyä työn lomassa, ei siis oikeastaan ollut yhtään hullumpi päivä! Meillä muuten lähtöön tasan 50 päivää… Happy fourth Ouluunkin!

Vastaa
inkkap 5.7.2013 at 7.05

Joo, kieltämättä oli aika hyvää tuo cupcake, vaikka viljoja sisälsikin ja olo oli sitten sen mukainen.. No, ehkä se oli sen arvoista! Sun itsenäisyyspäivä kuulostaa töistä huolimatta tosi kivalta, ja sopivasti tuli vielä tuommoinen pyöreä luku aamukampaan. Niin se reissu vaan lähestyy!! :)

Vastaa

Jätä Kommentti