Pallontallaajat.net
Valikko

Harvinaisen harmaa lounge

Kirjoittanut Inka 11.7.2013

Jos käy Suomessa (eli Helsinki-Vantaalla) loungessa, tottuu vähän liian hyvälle. Kun kotimaan loungessa sisustus on harkittu ja täynnä kalliita designyksityiskohtia, ruoka tehty parin kilometrin päässä ja sitä ylipäätään on, joutuu muilla mailla pettymään helposti. En oo ihan hirveän monessa loungessa päässy reissu-urani aikana käymään, ehkä noin kahdeksassa, mutta niiden perusteella voin kyllä sanoa, että Suomessa on aika hyvä loungetaso.

Vai miltä näyttää tämä?

_DSF4943 _DSF4949 lounge2 _DSF4947 _DSF4948 _DSF4962 lounge1

Sapuska oli tässä wieniläisessä JET loungessa se asia, joka yllätti positiivisesti. Tarjolla oli nimittäin loungesapuskoille epätyypillisesti tarjolla jotain proteiinipitoista, kun tiskissä oli ruohosipuliraejuustoa sekä tonnikalaa. Toinen positiivinen juttu oli se, että tämä oli ensimmäinen lounge missä kävin, missä vierailuaikaa ei ollut rajattu. Eli 29 euron sisäänpääsymaksulla syöt ja juot loungessa vaikka koko päivän!

Viihtyvyys tosin oli sitä luokkaa, ettei siellä välttämättä koko päivää jaksaisi roikkua.. Ja muistutuksena itelle: nuo vaahtobanaanit on hirveintä, mitä voit ikinä suuhun laittaa.

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Kea 11.7.2013 at 16.12

Mulla oli joskus entisen duunin myötä sellanen loungekortti, jolla pääsi eri yhtiöiden loungeihin ympäri maailman. Mut kun noissa tuli istuttua kerran-pari viikossa duunin puolesta, niin en enää vapaa-ajalla niihin halua. Tuli jotenkin mitta täyteen tiiätkö? Muistan kerran kun olin työsuhteen jo loputtua Amsterdamissa loungessa kortin vielä ollessa voimassa ja nukahdin pitkän lennon jälkeen nojatuoliin. Aika äkkiä mua tultiin herättelemään koska siellä ei saanut edes istualteen torkkua. Sen jälkeen en oo takasin menny. Jäi jotenkin sellanen tunne, et miks ei sais torkkua kerta tästä palvelusta on maksettukin. Loungen ulkopuolellahan saa penkeillä nukkua kuka vaan. Mut ehkä mun reissaantunu olemus ei vaan sopinu niiden imagoon.

Noi pöperöt näyttää tosin aika hyviltä, harvoin siellä ainakaan ennen vanhaan sai mitään muuta kuin sipsejä, pähkinöitä ja juomaa!

Vastaa
inkkap 13.7.2013 at 7.42

Hmh, huono juttu että sait loungeista tarpeekses. Kuulostaa kyllä aika kytyseltä että ovat käyneet herättelemään siellä, aika huonoa palvelua! Ja joo tuo juomapuoleen painottaminen on meikästä aika outoa, ehkä ne luottaa siihen että kukaan ei kehtaa vetää päätään ihan täyteen siellä sen sijaan, että jos ruokaa olis tarjolla niin kaikki vetelis mahat täyteen!

Vastaa
Anna 11.7.2013 at 16.20

Parhaimmat lounget on arabimaihin suuntaavilla lentoyhtiöillä tai arabimaissa. Tulee pyyhettä ja meikkipussukkaa pyytämättä, tarjoilut vaihtuu koko ajan ja nukkumapaikkoja löytyy. Ja ne ruuat….Aaaah.

Myös SAS:in paremmat lounget ja Saksan isojen kenttien Luffen lounget on erittäin hyviä.

Finnair/Diners yhdistelmällä avautuu monia melko hyviä loungeja ilman eri veloitusta.

Vastaa
inkkap 13.7.2013 at 7.43

Vau, kuulostaa mahtavalta! Ei kyllä yhtään yllätä, että arabiyhtiöt hemmottelee. Pakko päästä joskus kokeileen, kiitti myös muista vinkeistä! :)

Vastaa

Jätä Kommentti