Pallontallaajat.net
Valikko

Tunti prinsessana

Kirjoittanut Inka 13.7.2013

Keskiviikkona koitti viimein se hetki, kun me kaason kanssa hihiteltiin pitkin Rotuaaria ja asteltiin oululaiseen Katariinaan, joka on varmasti kaikille oululaisille morsioille tuttu liike. Vaikka mun puku tulleekin siskon taidokkaista käsistä, koin silti (teidän rohkaisemana, kiitos vain!) tärkeäksi käydä sovittamassa pukuja ja vähän testailemassa, millainen malli käy mun kropalle kaikkein parhaiten.

Kieltämättä jännitin vierailua tosi paljon etukäteen, sillä mun kokemus noista hääpukuliikkeistä rajoittuu telkkarissa nähtyihin ohjelmiin, missä testaillaan tuhansien arvoisia pukuja ja myyjät on ystävällisiä mutta tiukkoja eikä anna entouragen koskeakaan pukuihin. Yks juttu mitä jännitin eniten oli se, että multa kysytään soviteltavia pukuja varten budjettia, sillä eihän mulla ollu minkäänlaista käsitystä siitä, paljonko hääpuvut maksaa. Mutta siitä ei onneksi tarvinnut huolehtia, sillä sain kokeilla jokaista pukua mitä halusin.

Garcia_Jefferson_Jen_Fariello_Photography_0024_low sarah-seven-2014-bridal-collection-8 California-barn-wedding-2

Palvelu oli muutenkin aivan täydellistä. Aluksi mulle iskettiin kouraan kymmenisen merkkiä, millä sitten merkkasin ne puvut mitä halusin sovittaa. Näytin heti liikkeeseen tullessa kuvaa siitä mun haavepuvusta, ja myyjä totesi heti, että heillä ei ole mitään sinne päinkään, mutta se voidaan kyllä teettää, jos niin haluaa. Päätettiin sitten sovitella vähän sitä sun tätä hakien semmoista “vau”-fiilistä, mutta samalla myös vähän niitä elementtejä, mitä siinä mun haavepuvussa on.

En olis uskonu nauttivani siitä sovituksesta niin paljon! :D Vetelin välillä ylle jotain niin övereitä prinsessahurtuloita, että en voinu lopettaa nauramista kun näin itteni peilistä. Mun valitsemat puvut oli kyllä ihan hirveitä floppeja, mutta onneksi mulla oli hyvät apujoukot valkkailemassa testimekkoja.

Mahtava kaaso ja ihana myyjä teki tietysti osansa, ja erilaisia tylliunelmia sovitellessa hurahti nopeasti tunti. Lopulta lähdettiin pois aivan fiiliksissa ihanasta kokemuksesta mutta erityisesti siitä, että me kaikki kolme oltiin täysin vakuuttuneita siitä, että se mun unelmapuvun malli sopii mun kropalle kuin hanska! Se oli ainoa mitä halusinkin tuolta reissulta, joten poistuin liikkeestä harvinaisen onnellisena. Mun ja kaason kikatus kuului varmaan rotuaarin toiseen päähän, niin mielissämme oltiin tuosta kokemuksesta!

DIY-Michigan-wedding-1 mekko

Seuraavaksi sitten pitäisi ostaa vielä loput kankaat ja ryhtyä ompeluksiin, joten eiköhän se tästä. Ja Karimin puku on muuten jo ostettu, ihan huikeaa. Se on niiin komea!

Kuvat: 1,2,3,5,6&7

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Nanni 25.7.2013 at 1.13

Katariina on niin ihana paikka ja palvelu mitä parhainta! :) Kävin tässä kesällä kertaalleen jo sovittamassa mekkoja ja yksi ihana puku löytyikin. Ja uusi sovitusaika on kaavailtuna elokuulle, taisi mekko viedä minut mennessään, aaah <3 Koska teillä vietetään häitä ja missä, jos saa udella? :)

Vastaa
inkkap 25.7.2013 at 6.43

Olin kyllä ihan ihmeissäni siitä palvelun tasosta, aivan huiikea! Mulle oli selvää sinne mennessä että en tuu löytämään sitä unelmien pukua, sillä mun haavepuku on vieny mut jo niin mennessään mutta se on ihan hyvä juttu, kun se on puku on kuitenkin tarkoitus tehdä kotivoimin. Mutta onneksi tosiaan ne elementit kuitenkin löytyi, niin kykeni fiilistelemään jo niitä! :) Meidän bileet pidetään Oulunsalon Varjakassa, ja hääpäivähän sulle tais jo selvitä. :)

Vastaa

Jätä Kommentti