Pallontallaajat.net
Valikko

Pienet aamiaisöverit

Kirjoittanut Inka 14.7.2013

Viikonloppu on kulunut mainioissa tunnelmissa, nimittäin jenkkireissusuunnittelujen lisäksi nautiskeltiin mainiosta aamiaisesta. Viime vuonna Karimin syntymäpäivänä käytiin hotelliaamiaisella Oulun Radisson Blussa, ja hyvien syöntikokemusten perusteella ollaan kaavailtu menevämme sinne uudelleen joku kerta. Me ei nimittäin päästä kovin usein hotelliaamiaiselle yhdessä, joten silloin tällöin täytyy tyytyä kotikaupungin hotelliaamiaistarjontaan.

Oulun Radisson Blulla on onneksi kesän ajan (kuulemma elokuun loppuun) tarjous, ja hotelliaamiasen saa puoleen hintaan! Normaalisti aamiainen maksaa siis 19,50e per naama, mutta kesällä sen saa 9,90 eurolla. Tarjous on näkyvillä ainakin hotellin facebook-sivuilla, mutta nettisivuilta ei sitä löydetty.

aamiainen _DSF6347 _DSF6329

Viikonloppuaamun kunniaksi paineltiinkin kohti torinrantaa ja hotellia valmiina vetämään vatsat pinkeiksi aamiaisherkkuja. Hotelliaamiainen oli aivan mainio tapa viettää aamua, varsinkin kun mukaan lähti vielä muitakin buffa-aamiaisia arvostavia.

Istuskeltiin pöydässä vajaat pari tuntia, ja sinä aikana saatiin kyllä nautiskella herkuista yllin kyllin. Syöminen on jotenkin hurjan paljon kivempaa porukassa ja varsinkin, kun sen voi tehdä noin brunssihenkisesti. Toki Oulussa taitaa nykyisin olla jo muutama brunssipaikka, mutta kyllä tuo hotelliaamiainen toimii aivan mainiosti myös, varsinkin tuohon kesätarjoushintaan.

_DSF6351

Ja aamiaisen päätteeksi meidän pöytä olikin sen näköinen, että buffasta oli otettu kaikki irti! :D

Kävipäs myös niin, että varattiin aamiaishuuruissa Karimin kanssa meille hääyölle majapaikka! Oulun kehnohkon hotellitarjonnan vuoksi päädyttiin tukemaan ketjulaa, vaikka normaalisti koitetaankin työntää rahavaramme ainakin kotimaassa yksityisyrittäjille. Yksi tärkeimpiä kriteereitä hääyön viettopaikassa meidän kohdalla oli nimittäin aamiaisen taso, ja näiden kahden kokeillun aamiaisen perusteella oltiin sen verran vakuuttuneita, että päätettiin viettää hääyö torinrannassa.

Ja niin me varattiin sitten huone! Tai oikeastaan kaksi, sillä häitä edeltävänä yönä me majoitutaan kaason kanssa lokoisasti hotelliin, missä sitten voi rauhassa valmistautua siihen astisen elämän onnellisimpaan päivään. Vaikka puhuttiin Karimin kanssa hääsviitistä pitkään, päädyttiin lopulta varaamaan kuitenkin Business Class -huone, sillä tultiin siihen tulokseen että me ei välttämättä tarvita sitä ylimääräistä huonetta varsinkaan, kun käydään siellä käytännössä vaan nukkumassa (ja aamiaisella!). Lisäksi sviitin hinnalla saatiin paitsi tuo mun ja Karimin huone, myös se edellisyön huone, joten rahallisestikin se oli toki järkevää.

Miksi ihmeessä sitten varattiin huone jo nyt? Noh, mun mielestä on ihana fiilistellä näitä hääjuttuja osissa, eikä se lompakollekaan tunnu niin pahalta maksaa kaikkia juttuja erikseen vähän silloin tällöin kuin koko hillitön summa kerralla. Ja tuo hääyö hotellissa tuntuu olevan monille pareille semmoinen juttu että siitä on niin helppo säästää että se jää usein väliin, joten me haluttiin varmistaa ettei sitten vähän ennen häitä piheyspäissämme oltaiskaan ottamatta sitä hotellihuonetta. Kerrankos sitä!

Lisää tästä aiheesta

13 Kommenttia

Riikka 14.7.2013 at 19.59

Apua, yritin tulla sun blogiin niin tuli monta kertaa joku “hyökkäyssivusto” varoitus ja virustorjunta esti sivun? Mistäköhän johtuu..

Näyttää muuten hyvältä toi aamiainen! Ja kiva kuulla että saitte huoneen varattua hääyöksi, onhan se kiva hääyöksi päästä hotelliin :)

Vastaa
inkkap 14.7.2013 at 21.20

Argh! Toivottavasti saadaan tuo ongelma korjattua pikimmiten, tosi ärsyttävää..

Ja oon kyllä iteki ihan supermielissäni siitä hotellihuoneesta! Sinne mennään sitte ottamaan iisisti!! :D

Vastaa
Panu alias Herra Sulhanen 15.7.2013 at 13.23

Vau, hyvän hotellin aamiainen hintaan 9,90 € selättää useimmat brunssit! Oiskohan täällä brunssien täyttämässä Helsingissäkin vastaava tarjous… Epäilen kyllä vahvasti.

En tiedä Oulun hotellikapasiteetista, mutta oli varmasti hyvä veto varata jo ennakkoon. Me muuten vietettiin hääyö Helsingin Mikonkadun Radisson Blussa. Varattiin niiden hääyöpaketti, ja kaikesta on vain hyvää sanottavaa. Aamiainen tilattiin huoneeseen (oli kyllä buffaa niukempi – ainoa miinus) ja saatiin loikoilla huoneessa pitkälle iltapäivään.

Vastaa
inkkap 15.7.2013 at 17.21

Bongasin että cityshopperilla saa siinä Kämpin lähellä olevassa Radisson Blussa kaks hotelliaamiaista yhen hinnalla, mutta muista tarjouksista en tiiä.. Harmittelin tosi paljon ku en päässy käytyään sitä viime kerralla Helsingissä ollessani, mutta tuo kyllä nyt korvaa aika hyvin. :)

Meille tarjottiin myös sitä hääpakettia, mutta hinnat selvenee vasta ensi vuonna, joten pitää sitten päättää otetaanko se vai ei. Veikkaan kyllä että ei, sillä skumppa jäis yksin sulhon juotavaksi ja sehän olis aika timanttinen alku häämatkalle! :D

Vastaa
Panu alias Herra Sulhanen 15.7.2013 at 21.01

Vau, kiitos tiedosta. Sitten vain kyselemään, kenellä lähipiirissä on cityshoppari…

Mitäs siinä hääpaketissa olikaan. Tosiaan se kuohari, yllätyslahja, koristeltu huone ja suklaa- sekä hedelmävadit. Siitä tuli kyllä lisähintaa useampi kymppi. Se oli kiva, ilmankin tietenkin pärjäisi, mutta jotenkin siitä tuli kummasti lisätunnelmaa: kaikki tuntui vähän spesiaalilta. :) Kuohari säästettiin aamuksi ja vadit tyhjennettiin illalla, vaikka meillä oli juhlissa iltapalakin. :D

Vastaa
inkkap 16.7.2013 at 9.37

Niin ja Kämpin eli KAmpin.. Meni näköjään maalaisella paikat sekaisin! :D

Vastaa
Panu alias Herra Sulhanen 17.7.2013 at 17.00

Hahhaa :D ei ongelmaa.

Panu alias Herra Sulhanen 15.7.2013 at 21.01

Vau, kiitos tiedosta. Sitten vain kyselemään, kenellä lähipiirissä on cityshoppari…

Mitäs siinä hääpaketissa olikaan. Tosiaan se kuohari, yllätyslahja, koristeltu huone ja suklaa- sekä hedelmävadit. Siitä tuli kyllä lisähintaa useampi kymppi. Se oli kiva, ilmankin tietenkin pärjäisi, mutta jotenkin siitä tuli kummasti lisätunnelmaa: kaikki tuntui vähän spesiaalilta. :) Kuohari säästettiin aamuksi ja vadit tyhjennettiin illalla, vaikka meillä oli juhlissa iltapalakin. :D

Vastaa
inkkap 15.7.2013 at 21.15

Haha, meille kyllä kelpaa aina lisäsapuska, mutta saattaa olla että mää hankin sen kakun ja ne herkut sinne huoneeseen jotain toista kautta, kun ei tuo kuohari tosiaan kauheesti maistu.. Mutta katsotaan, voihan sitä olla että tammikuussa ollaan eri mieltä.

Ja tsemppiä cityshopparin etsintään, toivottavasti nappaa! (Hassu muuten että se sun aikaisempi kommentti meni roskikseen, ja nyt tuli sitten kahesti.. Homma pelittää selvästi!)

Vastaa
Sarkku K 17.7.2013 at 15.54

Tiiätkö mihin aikaan tuota brunssia tarjoillaan? Nettisivuilla eikä FB:ssä ollut tietenkään asiasta mainintaa…

Vastaa
inkkap 17.7.2013 at 17.00

Ihan tavalliseen aamiaisaikaan kai.. Me mentiin lauantaina kaheksaksi ja ne tarjoili sitä sillon 11 asti, eli ainakin vl siihen saakka, arkena ehkä ei niin myöhään..

Vastaa
Tiina M. 18.7.2013 at 15.33

Nam! Kuulin että oli ollu maittava “aamupala”, ja siltä kyllä näyttääkin! Eikä oo paha hintakaan. Harmi ettei täällä oo Radisson Blueta, ja ens viikolla taian olla vaan arkena Oulun suunnilla. No, ehkä joku kerta vielä!

P.S. Nyt on serkkuversio Tiina Ämmästä, noita rakkauskuvia oli kommentoinu joku kaima :) Vaikka hienoja olivat kyllä munki mielestä.

Vastaa
inkkap 18.7.2013 at 22.09

Arkena pääsee kans! Ja jos on aamiaiskavereista puutetta, niin kilautat vaan meikäläiselle niin sekin ongelma on ratkaistu. :)

Ja mää mietinkin vähän, mutta se toinen oli jättäny sähköpostiosoitteen joka paljasti, että kyseessä olikin vaan sun kaima.

Vastaa

Jätä Kommentti