Pallontallaajat.net
Valikko

Kartta, kännykkä ja dollarit, löytyy!

Kirjoittanut Inka 22.7.2013

Kaks syytä miks jenkkeihin on vallan järkevää matkustaa useamman kerran pidemmälle reissulle, esimerkiksi vaikka road tripille:

_DSF6607 _DSF6621

Eka syy on vähän peitossa, mutta kyllä se siinä näkyy. Nimittäin karttakirja! Ostettiin edellinen Baltimoren lähellä sijaitsevasta rekkaparkista, kun meidän piti asettaa navigaattoriin seuraava kohdekaupunki eikä oikeesti tiietty missä osavaltiossa se on, eikä keksitty siihen hättään (satoi muuten kaatamalla vettä!) parempaa ratkaisua. Kaupunki taisi olla Jacksonville ja oikea osavaltio North Carolina eikä Florida, mikä sitten tuosta road atlaksesta katsottiin. Ei sitä ensikertalaiset roadtrippaajat voineet etukäteen tietää että amerikka on oikiasti niin iso että melkein vierekkäisissä osavaltioissa on samannimisiä kaupunkeja.

Toinen on nuo upeat, upeat simpukkapuhelimet! Hankittiin nimittäin viime reissulla ihan oikeita amerikan-kännyköitä koko poppoolle kolme, jotta saatiin tiukan paikan tullen toisemme kiinni (tosin esimerkiksi Stratospheren katolla kahdessa eri porukassa hengailu keskiyöllä ei ole tiukka paikka, tai ainakin kaikki puhelimet sattui olemaan just siinä toisessa porukassa..). Ainakin meille uskoteltiin, että sieltä ei voi ostaa sim-kortteja vaan pitää ostaa ihan koko luuri, missä on sitten sisäänrakennettuna liittymä. Niin että nyt tulee lisää käyttökertoja tuolle kauniille kännykälle, latasinkin sen vielä valmiiksi, että voi jo New Yorkissa alkaa nohevana soittelemaan!

Ja kuten kuvasta huomaa, käytiin tänään dollarikaupassa! Ja kuten huutomerkeistä huomaa, alan olla jo aika innoissani!!

Pst! Meikäläinen löytyy nykyään myös Instagrammista oivallisella nimimerkillä inkkap!

Lisää tästä aiheesta

6 Kommenttia

Ulletin 22.7.2013 at 19.59

Äääk, en enää malta odottaa teidän reissua! Haha tää ei varmaan helpota sun odotusta :D Mulla oli kans tuollanen kännykkä Nycissä ollessani <3 Aaw memories. Me ollaan toivottomia, "aaw puhelimia" xD Mutta onneksi meillä on toisemme ;D

Vastaa
inkkap 22.7.2013 at 20.25

Haha, ihana Ulla!!! Tuntuu ihan uskomattomalta että se reissu on jo kohta, en kestä iiiiiks!!

Vastaa
Kea 22.7.2013 at 23.45

Ihanat noi teidän puhelimet! Mullakin on aina Alaskassa tollanen ikivanha simpukka odottamassa… :) Niin jännää et ootte siellä jo ihan just ja sit nähdään mantereen toisella puolen!

Vastaa
inkkap 23.7.2013 at 7.05

Haha, simpukkapuhelimet kunniaan! :D En voi kyllä itekään uskoa että kohta lähtään, ihan mahtavaa treffata sitten siellä! :))

Vastaa
Katariina Koski 23.7.2013 at 18.25

Sim-kortti ja prepaid-data-sopimus iPad-laitteeseen T-Mobile operaattorilta. (30 päivää, 1,5 Gb maksaa n. 25 USD). Tollasen tiedon mä kaivoin ja noin ajateltiin mennä lokakuussa.
Nokialaiseen ladataan kartat ja sitten vaan luotetaa, että löydetään johonkin…:)

Vastaa
inkkap 24.7.2013 at 7.23

Hyvältä kuulostaa! Meillä on sama suunnitelma karttojen suhteen, onneksi lumiassa on nopea gps! :)

Vastaa

Jätä Kommentti