Pallontallaajat.net
Valikko

Here we go!

Kirjoittanut Inka 1.8.2013

Nyt se alkaa! Laukut on pakattu, kasvit kasteltu, dollarit piilotettu ja passi kaivettu esille. Lomafiilis on kohdallaan ja reissuinto sitä korkeampi. Seuraavan kuukauden meikämimmi reissaa pitkin Pohjois-Amerikkaa neljän upean reissutoverin kanssa! Viimein!!

Kassissa on (kuten tiedätte) myös läppäri pakattuna, joten kirjoittelen reissun päältä niin paljon kuin vain suinkin ehdin ja jaksan. Koska mulla on loma, en vejä siitä kuitenkaan mitään ressiä. Postauksia saattaa tulla joka päivä, tai sitten voi olla ettei tuu, katsotaan. Saattaa olla että kuvia päivittyy tiuhaan tahtiin myös Instagrammin puolelle.

Melko todennäköisesti reissun alkupuoli menee kokonaan matkahumussa, sillä sen tiijän, että meidän New Yorkin hotellissa on niin kallis netti ja se on käytössä vaan hotellin aulassa, että siihen en taida pennosiani uhrata. Palataan siis astialle varmaankin New Havenista, missä meillä on sunnuntaina edessä reissun ensimmäinen motelliyö.

Ja jos jotakuta inhottaa kun blogiin tulee tulevana kuukautena niin paljon kuvia vieraista tyypeistä, meidän reissuporukkaan voitte käydä tutustumassa tässä vanhassa postauksessa. Ja saattaapa muuten olla, että jos pojat oikein innostuvat, tulee reissun aikana blogissa näkymään myös vieraskirjoittajia.

Reissunkin aikana blogia pystyy seuraamaan paitsi pallisten sivuilla, myös Instagrammissa, Facebookissa, Bloglovinissa ja Blogilistalla.

Ihanaa elokuuta kuomat, tätä on odotettu!!!

Lisää tästä aiheesta

10 Kommenttia

Kea 1.8.2013 at 9.01

Ihanaa reissua! Nähdään pallon toisella puolen kolmen viikon päästä… :)

Vastaa
inkkap 5.8.2013 at 13.48

Kiitos Kea, tosi hauska nähdä sitten täällä!

Vastaa
Rimma 1.8.2013 at 11.33

Upeaa reissua teidän koko posselle (: ENJOY!!

Vastaa
inkkap 5.8.2013 at 13.48

Kiitos Rimma!!

Vastaa
Ulletin 1.8.2013 at 12.20

Sydän jättää pari lyöntiä välistä, nyt te meette IHANAA!!!! Voi road trippien Amerikka! Ei parempaa <3 Ihanaa matkaa!!

Vastaa
inkkap 5.8.2013 at 13.49

Voi ihana Ulla! <3

Vastaa
Salla 1.8.2013 at 14.12

Aivan mahtavaa reissua!!

Vastaa
inkkap 5.8.2013 at 13.49

Kiitti! :)

Vastaa
Pingviinimatkalaiset 1.8.2013 at 22.25

Super ihkua, onnellista, turvallista ja muistojen täyteistä reissua teille kaikille!!! -Milla

Vastaa
inkkap 5.8.2013 at 13.51

Kiitos Milla, voin luvata että näistä tulemista muistoista ja kokemuksista kuulet vielä! :D

Vastaa

Jätä Kommentti