Pallontallaajat.net
Valikko

Perillä Amerikassa!

Kirjoittanut Inka 5.8.2013

Moro pitkästä aikaa ja terkkuja New Havenista meidän ekasta motellimajapaikasta! Takana on neljä aivan mahtavaa päivää ja reissu lähti täydellä teholla käyntiin jo ensimetreistä lähtien. Mää kirjoittelin tuossa automatkalla vähän valmiiksi noita meidän Nykin päiviä käsitteleviä postauksia, ja ajastelen niitä nyt vähän tähän tuleville päiville, ettei tuu kaikki samaan syssyyn.

Aika yksityiskohtaista matkapäiväkertomusta on siis luvassa, toivottavasti nappaa. Vaikka nyt makkoilenkin täällä Motel 6:n sängyllä valmiina menemään nukkumaan, palataan kuitenki vielä elokuun ekaan päivään, kun reissu varsinaisesti starttas.

_DSF7152 _DSF7162 _DSF7167 _DSF7193

Meillä oli tosiaan puolen tunnin vaihto Hki-Vantaalla, ja sehän meni tietysti melkoisen mahtavalla tuurilla. Hki-Brysseli -lento lähti nimittäin tietysti lentokentän toisesta päästä kuin mihin laskeuduttiin, joten päästiin treenaileen sitä lentokentällä juoksemista jo tutulla kentällä. Pikkusen kyrsi, mutta ei auttanu muu kuin laittaa töppöstä toisen eteen ja pinkoa poikien perässä. Juho oli jo vähän paineissa, kun portilla oli jo menossa final call eikä reissukavereita kuulunu. Lopulta me sieltä konkoiltiin ja päästiin koneeseen, missä mua ja Karimia ootti kiva ylläri, sillä meidän paikat oli jossain premium economy -ostastolla, joten otettiin aika lokoisasti koko lento.

Sitten edessä oli taas sitä niin ihanaa lentokentällä juoksemista. Päästiin vähän ohittelemaan turvatarkastuksessa, sillä meinas olla jo pelko perssiin alla että ehditäänkö koneeseen, mutta lopulta pienen treenin jälkeen oltiin lentokoneessa. Me tehtiin tosiaan lähtöselvitys etukäteen netissä sillä ajatuksella, että saataisiin vierekkäiset paikat, mutta jet airways ei ihan tarjonnu sitä mahdollisuutta. Paikkoja ei nimittäin voinu vaihtaa, vaan me jouduttiin tyytymään tarjottuihin istumapaikkoihin ja oltiin lopulta kukanenki eri päässä konetta. Mun ja Karimin liput oli onneksi samalla lipulla, joten päästiin vierekkäin. Lopulta saatiin vaihdettua myös Janne siihen meidän viereen, eli meidän osalta lento meni aika hyvin. Pasi ja Juho istuskeli siellä ilmeisesti myös ihan mainiossa seurassa omine nokkinensa.

_DSF7206 _DSF7217 _DSF7223

Lopulta oltiin 12 tunnin matkustamisen jälkeen Newarkin kentällä, enkä oo ikinä päässy niin sutjakasti immigrationista (okei, kokemuksiahan ei ole kuin pari). Usan viranomaisten edustaja oli leppoisa mies joka vitsaili, että onkohan mun iskä tietoinen siitä, että oon road tripillä neljän pojan kans. :D Että terkkuja iskälle!

Nyki tervehti iloisesti 20 lämpöasteella ja vesisateella, eli kelit ei varsinaisesti ollu ihan sitä, mitä oltiin tilattu. Arvaatte varmaan että se ei kuitenkaan juuri haitannu, vaan kierreltiin vielä lennon päälle vähän siellä sun täällä, käytiin aktivoimassa puhelimet, syömässä gyrot, ostamassa navigaattori ja mää kävin vähän shoppaileen heti alkuun, että poikien ei tartte kauheesti odotella meikän shoppailujen takia tämän reissun aikana. Aika hyvää tuhoa sainki aikaan mun reissubudjetille, mutta sitä vartenhan tässä on säästetty!

_DSF7227 _DSF7230 _DSF7237 _DSF7244

Illalla pojat haki vielä kaljat hotellihuoneeseen ja lopulta simahdettiin Hotel Carterin bedbugsvapaille sängyille kasin maissa ja oltiin melko ylpeitä, että jaksettiin pysytellä hereillä niin kauan!

Mutta nyt unta palloon, palataan pian! Ja tiedoksi tosiaan facebookin kautta blogia seuraileville, että seuraavat postaukset on (tai ainakin pitäis olla) ajastettuja, joten en pääse niistä infoamaan fasen puolelle.

Lisää tästä aiheesta

10 Kommenttia

Kea 5.8.2013 at 10.34

Yee-haw! Kuulostaapa kivalta reissunaloitukselta vaikka jouduittekin vähän juoksemaan… :)

Vastaa
inkkap 5.8.2013 at 13.52

Heh, Jep. Eipä Se kovin pahaa voinu meillekään tehä. :D

Vastaa
iskä 5.8.2013 at 15.05

Hyvä että reissu lähti mukavasti käyntiin. Kerro terveisiä.

Vastaa
inkkap 7.8.2013 at 3.31

Kiitti terkuista iskä!

Vastaa
Pingviinimatkalaiset 5.8.2013 at 18.13

No tästä tää lähtee mitä on odotettu! Eli teikäläisen road trippailu stoorit :) Ihanaa reissua! -Milla

Vastaa
inkkap 7.8.2013 at 3.31

Kiitti Milla, oot super!

Vastaa
Amanda 5.8.2013 at 18.16

No kyllä kelpaa, reissupäiväkirjathan on parasta! Antoisaa reissua :)

Vastaa
inkkap 7.8.2013 at 3.31

Jes, kiitti! :)

Vastaa
Linda 5.8.2013 at 20.13

A-P-U-A-!!! En kestä näitä postauksia! Tahtootahtootahtoo jo reissuun! Neljä viikkoa ja on meidän vuoro. Okei, oikeesti luen näitä postauksia ihan mielissää. Tänään ruokiksella tätä postausta lukiessa mun sydän pamppaili jännityksestä ja odotuksesta! :D Ihanaa että olet ajastanut postauksia, pitää poimia niistä kaikki mahdolliset vinkit talteen ;) Ihanaa reissun jatkoa!

Vastaa
inkkap 7.8.2013 at 3.32

Heh, fiilistele nää nyt nii mää fiilistelen sitte ens kuussa sun postauksia, ihan huippua!! :)

Vastaa

Jätä Kommentti