Pallontallaajat.net
Valikko

Hyvästit talviturkille ja herkkuja Bostonista

Kirjoittanut Inka 7.8.2013

Maanantaina meillä oli luvassa piipahdus Bostonissa. Ajoa ei ollu päivälle suunnitteilla kuin reilut 200 kilsaa, joten tiedossa oli leppoisa päivä. Dumpattiin meidän tupsulle lemahtava huone melko aikaisin aamusta ja mentiin uimaan! Koska ei päästy edellisenä päivänä polskimaan Atlanttiin Point Pleasant Beachilla, piti se vääryys päästä korjaamaan hetimiten.

NH JA BOSTON (1) NH JA BOSTON (16) NH JA BOSTON (32) boston1

Moteliin lähistöltä löyty onneksi pieni ranta, joka oli aamuysiltä vielä ihan autio. Nykäistiin poikien kanssa uikkarit niskaan ja paineltiin rantsulle, tosin lämpötila ei vielä niin aikaisin aamusta ollu hirveän kuumissa lukemissa, joten vesi tuntu vähän kylmältä. Uskallettiin kuitenkin polskimaan asti, ja se oli mahtavaa! Erityisesti, kun maisemat oli mahtavat ja ihasteltiinki siinä uimisen lomassa paitsi purjeveneitä, myös vähän matkan päässä rannasta sijaistevia ökytaloja. Taispa Juho vilaista myös rannalla saapuneita hengenpelastajamisuja.

Uinnin jälkeen suunnattiin Pennyn nokka kohti historiallista Bostonia. Matkalla käytiin Walmartissa täyttämässä läskikassit, ja Juho ja Pasi löysi aikamoisia herkkuja. Mulla oli Bostonista melko matalat odotukset, sillä olin lukenu sen olevan yksi jenkkien vanhimmista kaupungeista ja sen perusteella oletin sen olevan meleko tylsä. Nyt voin kertoa, että olin väärässä.

Bostonin skyline tarjos mahtavan kontrastin New Yorkin pilvenpiirtäjien jälkeen, sillä kaupungin vanhat kivi- ja tiilirakennukset oli superupeita! Parkkeerattiin Penny Boston Common –puiston viereen ja lähdettiin talsimaan pitkin kaupungin suurimpia nähtävyyksiä kiertelevää Freedom Trailia, joka oli kätevästi merkattu kivetykseen. Käveleskeltiin nokka kohti taivasta rakennuksia ihmetellen jokunen tovi, kunnes vastaan alkoi valua ihmisiä valkoiset leivoslaatikot kourassa.

NH JA BOSTON (53) boston2

Kaupungin pohjoisosassa, italialaisessa kaupunginosassa sijaitseva Mike’s Pastry on yksi kaupungin suosituimpia leipomoita, ja sinne kävi tietysti myös meidän tie. Paikka oli melko helppo bongata ulos asti ulottuvan jonon perusteella, mutta se liikku sen verran nopeasti, ettei siinä tarvinnu kökötellä kymmentä minuuttia kauempaa. Lopulta lompsittiin ulos onnellisina canellonit lootassa ja mentiin mussuttelemaan niitä läheiselle puistolle.

Meillä meni ruokahomman kans vähän väärinpäin, sillä jälkkärin jälkeen suunnattiin sitten varsinaiselle aterialle. Bostonin keskustassa sijaitseva Falafel King tarjos nimittäin lähi-itähenkistä sapuskaa, ja mussuteltiinkin siinä sitten illan kunniaksi shawarmaa, falafelia ja hummusta, nam!

NH JA BOSTON (69) boston3 NH JA BOSTON (79) NH JA BOSTON (88) NH JA BOSTON (101)

Syönnin jälkeen alkoi tuntua siltä että Boston alkoi olla jo vähän nähty, joten päätettiin viettää loppupäivä pyykinpesuhommissa. Ei päästy vielä mihinkään kolikkopesulaan sillä motellista löytyi pyykinpesukone. Eiköhän se kuitenkin oo vielä edessä! Illalla nautittiinkin sitten motellihuoneen melko kosteasta ilmanalasta, kun ripustettiin kaikki meidän pyykit sinne tänne kuivumaan. Kunnon road trip meininkiä siis!

Lisää tästä aiheesta

14 Kommenttia

Väiski 7.8.2013 at 21.33

Mahtavaa! Reissukuumehan tässä itsellekkin nousee. Todella mukava lueskella teidän reissusta :) Toivottavasti juttua riittää näin tiheään jatkossakin!
t: oululainen

Vastaa
inkkap 8.8.2013 at 5.20

Hieno juttu että jutut kelepaa! Ja tarkoitushan on tietty nostaa muidenkin reissukuumetta ettei tartte itekseen kärvistellä sitten matkan jälkeen. :)

Vastaa
Jenna 7.8.2013 at 22.18

Näitä jenkkipostauksia lukiessa matkakuume pahenee entsisestään! Ihanalta vaikuttaa teidän reissu:)

Vastaa
inkkap 8.8.2013 at 5.20

Heh, hyvä juttu! Tää on kyllä ihan huippu reissu!! :)

Vastaa
Kea 7.8.2013 at 22.35

Mä niin tykkäsin Bostonista! Mullakaan ei ollu kummempia odotuksia ja se todella yllätti positiivisesti… :)

Vastaa
inkkap 8.8.2013 at 5.21

Ehkä ne vaatimattomimman oloiset mestat onki just niitä parhaita, kun niihin ei kohdistu mitään odotuksia. Saapa nähä mitä helmiä kohdalle vielä osuu, Toronto vaikuttaa ainakin toistaiseksi ihan huipulta kans!

Vastaa
Kirsi 7.8.2013 at 22.59

Kirjoitat tosi elävästi teidän reissusta! Mukava elää teidän reissussa ja fiiliksissä mukana blogisi kautta :)

Vastaa
inkkap 8.8.2013 at 5.21

Jee, kiitti Kirsi! :)

Vastaa
tessa01 8.8.2013 at 0.50

oi vitsi vaude!!! noista ekoista kuvista tulee ihan mieleen bondi rescue baby ;) !!!!!!!

Vastaa
inkkap 8.8.2013 at 5.22

Hahah!! :D

Vastaa
Virva 8.8.2013 at 13.38

Terkkuja Kuopiosta sinne Jenkkeihin! Vähänkö tässä tulee hirveä matkakuume ku lukee tätä sun blogia :) Pitäis kyllä joskus päästä ihmettelemään sen “mualiman” menoa :D Nauttikaa jokaisesta kilometristä ja suupalasta! :)

Vastaa
inkkap 10.8.2013 at 3.10

Heh, kiitti terkuista! Hauska kuulla että oot lukenu meidän reissujuttuja :) Me nautitaan, voit olla varma! :)

Vastaa
Rimma 9.8.2013 at 13.14

Falafelit ei ole koskaan huono valinta! (:

Enjoy! Reissu kuulostaa kyllä huikeelta!

Vastaa
inkkap 10.8.2013 at 3.14

Heh, niin totta! Täällä on kyllä ihan mahtavaa!

Vastaa

Jätä Kommentti