Pallontallaajat.net
Valikko

Seikkailu Phillyssä ja vaatimaton ruuhka

Kirjoittanut Inka 7.8.2013

Sunnuntaina meidän ekan ajopäivän toinen kohde oli Philadelphia, missä matsihenkisten reissaajien piti tietysti päästä tsuumailemaan uudelleen Rocky-patsasta. Se on nähty toki jo ekalla jenkkireissulla, mutta koska Pasi ei ollu sillon messissä, piti tuo kuuluisa maamerkki käydä tsekkaamassa uudelleen.

Tarkoitus oli piipahtaa pikaisesti Phillyssä vaan tsuumaamassa patsasta, juoksemassa portaat ja lähtemällä läppäseen kohti seuraavaa kohdetta. Lopulta kuitenkin kierreltiin kaupungissa vähän enemmän, sillä oltiin katottu etukäteen hyvä Cheesesteak paikka, joka oli sitten tietysti lopulta kiinni.

PHILLY (41) PHILLY (42) PHILLY (46) philly1 PHILLY (51) PHILLY (61) PHILLY (63)

Patsaan ihmettelyn jälkeen hypättiin mahat kurnien autoon. Kauaa ei kuitenkaan tarvinnu nälkäsenä ajaa kun eteen tuli sen verran makean näköinen diner, että pysäytettiin auto pikavauhtia ja hyökättiin sisään. Diner oli semmoinen kunnon perinteinen jenkkidineri, ja palvelu oli tietty aivan ensiluokkaista! Istuskeltiin siellä nahkapenkeillä vähän aikaa burgereista ja pihveistä nautiskellen, ja pimeyden laskeuduttua jatkettiin taas matkaa.

Meidän eka motelli sijaitsi New Havenissa minne aateltiin pääsevämme Phillystä muutamassa tunnissa, mutta toisin kävi. Ensin jumitettiin hullun pitkään tulleissa New Yorkissa, sen jälkeen jouduttiin ruuhkaan onnettomuuspaikalla, kun tien vieressä käännettiin katolleen pudonnutta autoa. Näiden hurjien elokuvatapahtumien jälkeen aateltiin että eiköhän ne ruuhkat oo siinä, mutta hetken kuluttua jouduttiin toteamaan että ei todellakaan. Edessä oli ihan hillitön ruuhka, ilmeisesti porukka oli palaamassa koteihin viikonloppulomilta, ja moottoritie oli ihan tukossa. Välillä jumitettiin paikoillamme monta minuuttia, ja sitten päästiin taas muutama metri eteenpäin. Nyt on tullu sitte semmoinen kunnon jenkkiläinen superruuhkakin koettua!

PHILLY (64) PHILLY (67) philly2 PHILLY (73) PHILLY (77) PHILLY (79)

Meillä oli alun perin tarkotus olla perillä motellissa joskus vähän 23 jälkeen, mutta siinä puolenyön aikaan todettiin että hyvä jos päästään perille ennen aamua. Siinä vaiheessa ruuhkat oli vielä melkoiset ja meillä oli joku sata mailia ajettavana. Pahimman ruuhkan keskellä bongattiin ramppi pois interstatelta, ja päätettiin huristella pikkuteitä pitkin motellille.

Pennyn takapenkki tuli todettua tosi mukavaksi nukkumapaikaksi, ja oltiin perillä motellissa lopulta kahen maissa aamuyöllä. Nopeat check-init ja nukkumaan, eikä edes Motel 6:n pikkusen röökinkatkuinen huone jaksanu häiritä, kun väsytti niin paljon. Ei tosiaan oltu osattu ounastella, että su-ma yönä iskis eteen noin hillittömät ruuhkat, mutta täällä amerikassa ei vissiin nukuta. Vaikka ajopäivän pidentyminen tuntuki siinä hetkessä melko ikävältä, oli silti aika jännää päästä superläheltä todistamaan, miten jenkeissä toimitaan esimerkiksi just onnettomuustilanteissa.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti