Pallontallaajat.net
Valikko

On the Road to Chicago

Kirjoittanut Inka 12.8.2013

Lauantaina meillä oli jälleen edessä ajopäivä, kun startattiin Penny detroitilaisen Super8:n pihasta ja rossailtiin noin 500 kilsaa Chicagoon. Super8 oli meille tuttu motelliketju jo viime reissulta, ja jouduttiin taas toteamaan miten mainio se on. Super8:n motellit on nimittäin melkeen aina niitä kaikkein edullisimpia, ja pakettiin kuuluu aina myös toimiva wifi ja aamiainen. Nytkin saatiin huone nelosella alkavalla summalla, mikä tuntu aika kivalta kun aikaisemmin maksettiin kahen hengen huoneesta yli 70 dollaria.

Kiitos muuten hurjasti kuvapostaukseen tulleista kommenteista! Olin tosi mielissäni teidän vinkeistä ja koitan toteuttaa niitä tässä pitkin reissua, ja homma lähteekin liikkelle nyt, sillä toiveiden joukossa oli myös perinteinen päivän asu -kuva. Käytiin aamiaisen jälkeen Karimin kanssa kuvailemassa vähän motellin parkkipaikalla meikäläisen vetimiä.

MICHIGAN (83) MICHIGAN (93) MICHIGAN (94) rd2

Toppi – Uniqlo, Shortsit – H&M, Kengät – Melissa 

Jalassa kimaltelevat kumikengät ja pinkki silkkitoppi löytyivät New Yorkista heti reissun alussa, mutta pääsivät ylle ensimmäistä kertaa vasta perjantain ajopäivälle. Oon aivan myyty luonnonkuiduille, sillä mikään ei pidä viileänä yhtä kivasti! Tosin kumpparit ei ollu aivan ykkösvalinta Michiganin helteille, ja heitinkin ne melko nopeasti Pennyn peräkonttiin.

RD6

Mutta takaisin asiaan eli rossailuun. Meidän ajopäivä meni tosi kivuttomasti, ja jo ennen puoltapäivää alkoi huolettaa, että ollaankohan me perillä Chicagossa liian aikaisin, kun hostelliin ei kuitenkaan pääse kirjautumaan sisään kun vasta iltapäivän puolella.

Ratkaisiin asia vierailemalla reissun ekassa outlet-kylässä, joka oli melkolailla jokaiselle suuri pettymys. Vaikka kiertelin paikassa yksikseni ihan kaikessa rauhassa, jouduin lopulta palaamaan autolle tyhjin käsin odottelemaan poikia, jotka viimein konkoilivat Pennyn luo melko laihojen saaliiden kera, mutta ne sentään löysi jotain! Päätettiin kuitenkin vastedes pitäytyä perinteisissä ostoskeskuksissa noiden hivenen turhan paljon hehkutettujen outlet-kylien sijaan.

Shoppailun lomassa tuli tietysti nälkä, ja vuorossa oli reissun ensimmäinen Denny’s. Kyseessä on siis diner, josta tuli viime reissulla meidän ykkössuosikki ja aika nopeasti ravintolaan astumisen jälkeen muistettiin taas miksi. Palvelu oli ensiluokkaista, sisustus melko sympaattista ja ruoka tietysti taivaallista. Meidän kohdalle sattui aivan ihana tarjoilija Barbara, joka todella ansaitsi saamansa muhkeat tipit.

MICHIGAN (121) RD3 MICHIGAN (115) MICHIGAN (116) MICHIGAN (118)

Siinä vaiheessa kun matkaa Chicagoon oli enää muutama kilometri, me jumituttiin tietysti ruuhkaan, missä madeltiinkin sitten vielä ylimääräiset pari tuntia. Huomaa kyllä että jenkkiläisetkin on lomalla, ei nimittäin viime reissulla ollu ruuhkia nimeksikään ja nyt tuntuu että ihan sama mihin mennään, jossain vaiheessa jumitutaan aina ruuhkaan. Onneksi on hyvää seuraa ja läskikassit!

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Ulletin 13.8.2013 at 13.47

Mää oon niin fiiliksissäni näistä postauksista, vaikka kommentteja ei ole kuulunut. Ollaan itekin täällä reissun päällä edelleen vielä tämä viikko niin se on vähän hidastanut. Mutta eilenkin Maken kammetessa vesiä kaivosta, istuin mönkkärin selässä ja luin kännykällä sun postauksia :) Ihanaa nykyaikaa!

Voi Denny’s niin ketjuravintola kuin se onkin, se on ihan paras! =) Saattaa olla että mekin “muutama” kerta kaarrettiin meidän kärry sen pihalle… ;)

Ihanalta näyttää teidän meno ja tulee niin muistoja mieleen kivasti! Tämä kollektiivinen-virtuaali-irl-vuorovaikutusmatkailu on ihan parasta! :D (Alan kuulostaa ihan Madventuresilta xD )

Vastaa
inkkap 17.8.2013 at 6.21

Heh, oonki vähän miettiny että misä Ulla ko en oo lukenu yhtään blogeja täällä reissussa, eli kiva kuulla susta! :))

Vastaa
Kea 13.8.2013 at 15.30

Mä oon käyny Denny’sissä viimeks varmaan vuonna ’96. Täytyy kattoo jos tällä kerralla osuis kohdalle taas…

ja söpöt noi sun kengät. :)

Vastaa
inkkap 17.8.2013 at 6.20

Suosittelen kyllä, vaikka meille onki sattunu nyt myös yks aika huono kokemus. Ja kiitti, nuo kengät on kyllä ihan super!

Vastaa

Jätä Kommentti