Pallontallaajat.net
Valikko

Ihana Chicago ja tervetuliaisilotulitus

Kirjoittanut Inka 13.8.2013

Kun lauantaina viimein onnistuttiin selättämään ruuhka ja saapumaan Chicagoon, oli meitä vastassa aivan upea kaupunki. Urban Holiday Lofts -hostellissa meitä odotti viiden hengen private-huone ja aivan supermukava Jason, joka ohjeisti meitä vielä löytämään ilmaisen parkkipaikan Pennylle.

Koska meillä oli kulunut hurjasti aikaa ruuhkaisella motarilla madellessa, otettiin melko nopeasti hostellista suunta kohti Chicagon keskustaa. Rantsulla sijaitsevalla Navy Pierillä järjestetään nimittäin ilotulitus aina pari kertaa viikossa, ja se osui tietysti sopivasti just sille illalle, kun meidän kööri saapui Chicagoon. Tämä vaatimaton tervetuliaisilotulitus oli tietysti nähtävä, ja paineltiinkin metrolla kohti kaupunkia.

CHICAGO (14) CHICAGO (16)

Pimeä Chicago oli lumoavan upea! Ensireaktio oli kaikilla superpositiivinen, ja kuuluipa porukasta niin kovia ihastuksen huokauksia, että olin erottavinani jonkun ylistävän kaupunkia jopa mahtavammaksi kuin New York. Pilvenpiirtäjiän täyttämässä skylinessa on kieltämättä aika paljon samaa nykin kanssa, mutta tunnelma tuntuu olevan täysin erilainen, sillä nykille ominaista kiirettä ja kosmopoliittisuutta ei mun mielestä Chicagossa näy.

Lopulta päästiin Navy Pierille just parahiksi muutamaa minuuttia ennen ilotulituksen alkua ja ehittiin napata mainiot paikat nurtsilta. Chicagolainen kahdeksan minuutin mittainen ilotulitus oli kyllä kaikkein komein, mitä oon eläissäni nähny. Alituiseen mietittiin että siinä oli loppuhuipennus ja kohta loppuu koko ilotulitus, mutta aina se vaan jatku ja jatku.  Lopulta viimeiset raketit ampaistiin ilmaan ja musta taivas oli hetken ajan täynnä valuvia valoja.

CHICAGO (21) CHICAGO (27)

Aika ikimuistoisella tavalla alkoi siis meidän Chicago-vierailu!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Kea 13.8.2013 at 15.27

Hyvä että oli jotain mitä odottaa Kanadan pettymyksien jälkeen… :)

Vastaa
inkkap 17.8.2013 at 6.20

Jep, niinpä! :)

Vastaa

Jätä Kommentti