Pallontallaajat.net
Valikko

Porukka kasvaa

Kirjoittanut Inka 13.8.2013

CHICAGO (36) RD4 CHICAGO (33)

Sunnuntaina paineltiin hostellin ravitsevan bagel-aamiaisen jälkeen kohti aamiaisen toista osa aja Maxwell Street Marketia. Bizarre Foods -ohjelmasta bongattu ruokatori oli kaiken hehkutuksen arvoinen, ja siellä täällä kuuluvat espanjankieliset houkutteluhuudot oli aika yllättäviä, sillä en ajatellut niitä kuuluvan niin reilusti vielä Chicagossa, vaan oletin että meidän olis matkattava reilusti etelämmäs.

Ruokatorilla myytiin pääasiassa tacoja ja jäätelöä, mutta oli toki torin yhteydessä ihan hillitön määrä kaiken maailman krääsäkauppiaita. Minä keskityin puolentoista dollarin herkkutacoihin ja superhyvään kolmen dollarin quesadillaan, joiden ostamiseen riitti onneksi englanti, vaikka vähän aikaa mietin että olisko pitäny kokeilla tilata sapuskaa espanjaksi. Kielipelkuruus nosti kuitenkin jälleen rumaa päätään, ja homma jäi sikseen.

Maxwell Street Marketin jälkeen meidän oli määrä tavata Asser, joka odotteli meitä yhden Chicagon kuuluisimman nähtävyyden The Beanin luona. Matka sinne kesti vähän kauemmin kuin mun kartanlukutaidoilla olis voinu olettaa, mutta onneksi maailmanympärysmatkalaisella ei oo mihinkään kiire. Loppupäivä menikin sitten kuulumisia vaihdellessa ja miehen seikkailutarinoita kuunnellessa.

CHICAGO (43) CHICAGO (52) CHICAGO (58) CHICAGO (59) CHICAGO (63) RD5 CHICAGO (66)

Tehtiin kaikenlaisia Chicagon turistijuttuja: käytiin paitsi Millennium Parkissa, myös Magnificent Milella ja maisteltiin deep dish pizzaa. Sen myötä tuli taas todettua, että ei sitä oululaisen kannata mennä Ninweä kauemmas känkylle, kun mikään ei tunnu yltävän sen tasolle.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti