Pallontallaajat.net
Valikko

Illinoisista Wisconsiniin

Kirjoittanut Inka 15.8.2013

CHICAGO (144)

Chicago jäi taakse tiistaina, kun pakattiin Pennyn peräkontti jälleen täyteen. Tällä kertaa autossa istui viiden sijaan kuusi, kun Asserin seuraava etappi osui mukavasti meidän matkan varrelle.

Oli supermukava saada autoon yksi kaveri lisää, ja muutenkin oli ihan mahtava hengailla muutama päivä vähän isommalla kokoonpanolla. :)

RD1 CHICAGO (161)

Ennen Wisconsinia piipahdettiin Illinoisissa ihastelemassa superupeaa nähtävyyttä, YMCA:n pihalla olevaa Leaning Toweria, joka oli kuin kopio Pisan tornista. Ennen reissua naureskeltiin aika isoon ääneen noille aivan ihmeellisille torneille, patsaille ja muille hassuille nähtävyyksille, mitä amerikka on pullollaan ja mitä meidän reitin varrelle sattuu.

Nojaavan tornin edustalla piti tietysti käydä ottamassa perinteisiä turistikuvia, ja todettiinpa että eipä ainakaan ihan heti tule kiire Pisaan tornia katsomaan, kun vastaava matkittu versio on nähty nyt täällä jenkeissä. Täällä on kyllä niin paljon nähtävää, että ei mikään ihme ettei monet jenkit reissaa Eurooppaan ollenkaan. Ja miks pitäis, kun jo Vegasista löytyy niin Venetsia kuin Pariisi? :D

MINNESOTA (3) RD2

Wisconsinin puolelle päästyämme bongattiin interstaten varrelta Jelly Bellyn tehtaanmyymälän kyltti, ja koska kiire ei ollu ihan päätä huimaava, päätettiin ottaa pieni via point reissun varrelle. Jos joku ei tiiä, Jelly Bellyt on pieniä karkkeja, joita saa jos minkä makuisina.

Tehtaanmyymälässä oli sample point missä sai maistella niitä perinteisiä jelly bellyn makuja, mutta Harry Potterista tuttujen karkkien hengessä joukossa oli myös aika ällöttäviä makuja, joita piti tietty päästä maisteleen. Karim nappas ensimmäisenä makusteluun korvavahan makuisen karkin, joka ei kuulemma ollu mitenkään erityisen ällöttävä. Meikä seuras seuraavana ja maistoin oksennuksen makuista karkkia, joka oli ihan kamalan makuista, yllättäen. Janne tunki suuhunsa hikisten sukkien makuisen karkin, ja reaktio oli aika huvittava, ja karkki maistui kuulemma just siltä iteltään. Noh, pitihän sitä kuitenki maistella!

MINNESOTA (8)

Ajettiin vielä muutama kilometri Jelly Bellyn tehtaalta ja sitten olikin aika toivottaa Asserilla hyvää loppumatkaa. Jätettiin mies Wisconsiniin entisen vaihtoaikaisen isäntäperheen luo, ja kaasutettiin pois hivenen tyhjemmällä Pennyllä. Suuntana meillä oli Minnepolis, minne oli kuuden tunnin ajo, joten jatkettiin matkaa melko suoraan vaikka isäntäperheen äiti tarjoutuikin kokkaamaan meille dinnerin.

Reissu alkaa pikkuhiljaa olla puolessa välissä ja se tuntuu aika hurjalta! Toisaalta tuntuu että aika on kulunu ihan hullun nopeaa ja että eikai me olla ollu vasta kun vähän aikaa reissussa, mutta sitten kun alkaa miettiä että mitä kaikkea tässä on jo kokenu niin tuo kaks viikkoa tuntuu oikeastaan aika lyhyeltä ajalta.

Lomamoodi on täydellisesti päällä ja päivät on menneet sekaisin jo viikko sitten. Koska vaihdellaan paikkaa kokoajan, ei siinäkään meinaa pysyä perässä että missä on edellisen yön viettäny. Reissun puolivälin kunniaksi ostin jo ekat tuliaiset, ja tällä viikolla juhlitaan jo matkan ekoja syntymäpäiviä. Viimein saadaan hyvä syy ostaa walmartista hillittömän kokoinen kakku!

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Kea 16.8.2013 at 10.47

Vaatii nähdä kuvan Wally-worldin kakusta! :)

Vastaa
inkkap 17.8.2013 at 6.18

Haha! :D Synttärisankari pääty kuuman päivän takia puolen gallonan jätskipurkkiin, mutta onneksi meilä on vielä toinen syntsä tulossa reissun aikana niin ehkä sillon saadaan se kakku!! :D

Vastaa
Hikiset terveiset Thaimaasta! - Archie gone Lebanon - Matkablogi 16.12.2016 at 15.57

[…] nähtiin meidän vanhaa treenikaveria Asseria, jonka jotkut blogin lukijat saattaa muistaa meidän vuoden 2013 jenkkireissun vierailevana tähtenä. Kaveri asustelee nykyisin Bangkokissa, ja käytiinkin Asserin kanssa kokemassa ensimmäiset […]

Vastaa
Hulluja amerikkalaisia nähtävyyksiä - Archie gone Lebanon - Matkablogi 25.3.2017 at 13.14

[…] reitille osui muun muassa upea Carhenge, käsittämätön Corn Palace sekä hivenen tutun olonen Leaning Tower. Neljäs ja ehkä oudoin niihin hämmentäviin kuuluva omituinen nähtävyys tuli vastaan […]

Vastaa

Jätä Kommentti