Pallontallaajat.net
Valikko

On the Road – This is It!

Kirjoittanut Inka 16.8.2013

MINNESOTA (15) MINNESOTA (19)

Pari viime päivää on menny ajellessa. Chicagosta lähtiessä meillä alkoi se oikea road trip ainakin ajamisen osalta, ja nyt meillä on tosi monta ajopäivää putkeen niin, että ollaan joka yö eri paikassa ja ajetaan päivittäin jotain 500 kilometriä.

Ajopäivät on siitä tosi mukavia että ne on niin lepposia. Ruukataan lähtä motellilta joskus aamukasin aikaan että ehditään hyvin liikenteeseen, ja siinä päivän aikana pysähdellään sitten useita kertoja milloin huoltsarille, walmartiin tai johonkin ruokapaikkaan, niitä upeita amerikkalaisia nähtävyyksiä unohtamatta!

Meillä on tosiaan seitsenpaikkainen auto, missä yks istuu (tai tosiasiassa makoilee) yksin takapenkillä. Se on melko leppoisaa, ja yleensä takapenkkipaikka menee semmoiselle, joka kattoo leffaa. Muut penkit on vähän sosiaalisempia, joten sillon kun haluaa vähän aikaa rauhottua itekseen, osaa kyllä arvostaa sitä vähän epäsosiaalista takapenkkipaikkaa.

SOUTH DAKOTA (19) RD1 MINNESOTA (9)

Reissun kuskeina toimii minä, Karim, Juho ja Pasi, Janne toimii pelkästään kartturina. Ollaan ajettu parin tunnin ajovuoroissa niin, että samalla kertaa vaihdetaan sekä kuski ja pelkääjä, ja koitetaan sumplia vuorot niin että kukaan ei joudu istumaan etupenkillä kahta vuoroa putkeen. Ennen reissua puhuttiin että karanlukijan tehtävä on viihdyttää kuskia, eikä etupenkillä nukuta tai lueta kirjaa. Meillä onki menny ainaki tähän asti tosi hyvin, eikä kuski oo nukahtanu vielä kertaakaan!

Muistan että viime reissulla tuli katottua ihan hulluna leffoja ja luettua tosi paljon kirjaa. Nyt oon kattonu vasta yhen elokuvan ja kirjaa en oo vielä etes ostanu. Ei oo oikeen ollu tarpeen, kun juttua tuntuu riittävän muutenki, eikä mitään ylimääräistä viihdykettä oo kaivattu. Sama juttu lienee muillakin, ja kirjanluvut on jääneet pääasiassa siihen muutamaan sivuun, mitä ennen nukkumaan menoa on koitettu tihrustaa.

MINNESOTA (10) SOUTH DAKOTA (23)

Nyt sitä sitten ajeleskellaan useampi päivä näitä amerikkalaisia interstateja ja highwayta. Ajellaan pääasiassa suurilla teillä koska ne on niin paljon nopeampia, mutta ruuhkien sattuessa kohalle ja joskus muuten vaan rossaillaan myös pikkuteitä parempien maisemien toivossa.

Eikä oo polliisikaan pysäyttäny vielä kertaakaan!

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Kea 16.8.2013 at 10.46

Ihanaa et teidän reissu menee noin putkeen! Meillä viikon päästä lähtö… :) eli nähdään piakkoin!

Vastaa
inkkap 17.8.2013 at 6.18

Oi vitsi, niin se aika vaan etenee, kohta nähdään! :)

Vastaa
aNNa 16.8.2013 at 14.00

Ah, tulee nii matkakuume näitä sun postauksia lueskellessa! :)

Vastaa
inkkap 17.8.2013 at 6.15

Heh, matkakuume on vaan hyvästä!! :)

Vastaa

Jätä Kommentti