Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Aamuajelua Utahissa - Archie gone Lebanon - Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Aamuajelua Utahissa

Kirjoittanut Inka 23.8.2013

UTAH JA ARIZONA (48) UTAH JA ARIZONA (60)

Pari päivää sitten meillä oli edessä päivä, joka piti sisällään niin hurjasti upeita nähtävyyksiä, että pelkäsin jo etukäteen vähän sitä, että pystynkö iloitsemaan kaikista päivän upeista jutuista, kun niitä oli tuloillaan ihan hillittömästi.

Palataan Monument Valleyyn, Antelope Canyoniin ja Horseshoe Bendiin vielä myöhemmin, ja aloitetaan nyt siitä, millä meidänkin päivä alkoi: maisemilla, jotka bongattiin auton ikkunasta aamukuudelta.

Jotenkin sitä ajatteli, että ne upeat maisemat alkais vasta sitten kun ollaan kunnolla siellä, missä niitä pitäisi olla, eli mitään ei oltu aikaisempien päivien mahtavien maisemien lopputtomasta tulvasta opittu. Utah kuitenkin yllätti kauneudellaan, sillä jo ennen osavaltioiden rajan ylittämistä komeita kallioita oli melkeinpä jokaisessa ilmansuunnassa.

UTAH JA ARIZONA (71) UTAH JA ARIZONA (40) UTAH JA ARIZONA (52)

Tämän reissun ekaa kertaa reitin varrelle sattui myös osavaltion tervetulokyltti, kun ajettiin Highwayta pitkin. Aikaisemmilla kerroilla ollaan ylitetty osavaltion raja aina motaria pitkin rossaillessa, joten silloin ei ole oikein kehannu pysäyttää Pennyä tien varteen ja jäädä napsimaan kuvia. Nyt homma oli kuitenkin eri, sillä liikennettä ei tuolla pienemmällä tiellä ollu nimeksikään!

UTAH JA ARIZONA (66) UTAH JA ARIZONA (72) RD1 UTAH JA ARIZONA (44) UTAH JA ARIZONA (78) UTAH JA ARIZONA (80)

Maisemat kävi kokoajan paremmiksi, mitä lähemmäs Monument Valleyta tultiin. Utah jäi mieleen superkauniina osavaltiona, vaikka me ei nähty sitä kuin muutaman kymmenen kilometrin pätkä.

Lisää tästä aiheesta

8 Kommenttia

Ulletin 23.8.2013 at 11.07

En kestä miten ihanalta näyttää! Vitsi mitä muistoja tulee mieleen. Ihan huippu tuo kyltistä roikkumiskuva :D Ja muutki kuvat kyllä, aivan loistavia! Mulla on vielä julkaisemattomien kuvien listalla kans tuo osavaltion rajan ylitys -kyltti ja kuinkas ollakkaan meilläkin se on juuri Utah! :)

Ihanaa seurata teidän reissua!!

Vastaa
inkkap 24.8.2013 at 8.29

Haha, aika hauska sattuma!! :D Vitsi mulla riittää luettavaa sitten ko tuun kotiin ku en oo lukenu ollenkaan blogeja täältä reissun päältä. Voin luvata kaihoisan kommenttiryöpyn kaikkiin sun reissupostaiksiin! :D

Vastaa
Pingviinimatkalaiset 23.8.2013 at 16.47

Voi juma mitä maisemia ja paikkoja! Ihanaa :) -Milla

Vastaa
inkkap 24.8.2013 at 8.29

Tuolla oli kyllä aivan törkiän hienon näköistä, kyllä rapisi unihiekat silmistä!

Vastaa
Annika 24.8.2013 at 17.04

Nää sun kuvat on kyllä ihan loistavia! Siis ollut kaikissa näissä roadtrip-postauksissa so far! :)

Vastaa
inkkap 28.8.2013 at 8.57

Kiitti Annika, mahtavaa että tykkäät! :))

Vastaa
Nella Kaukokaipuu 25.8.2013 at 19.11

Ihan huikeita kuvia! :) Etenkin tuo keskiviivaposeeraus!

Vastaa
inkkap 28.8.2013 at 8.58

Jee! :)

Vastaa

Jätä Kommentti