Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Viimeiset reissupäivät edessä - Archie gone Lebanon - Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Viimeiset reissupäivät edessä

Kirjoittanut Inka 28.8.2013

Moro pitkästä aikaa! Viimeiset päivät on menneet nautiskellessa San Diegon, Los Angelesin ja Las Vegasin auringosta, ja tänään meillä on edessä viimeinen ilta Vegasissa. Huomenna Juhon synttäreiden kunniaksi otetana lento Vegasista New Yorkiin, ja nautitaan isosta ompusta päivän verran ennen paluumatkaa kotiin.

Vaikka fiilis alkaa olla jo vähän haikea reissun loppumisen vuoksi, on meillä jäljellä vielä muutama päivä mistä pitää ottaa kaikki irti! Tosin huominen mennee varmana koomaillessa lentokoneessa ja JetBluen unlimited free snackseista nautiskellessa, mutta tänään vielä vedetään överit Vegasin buffetissa ja uhkapelataan useita senttejä.

Ei muuta tähän hätään, palataan varmaan astialle vasta Suomessa, sillä veikkaan että New Yorkissa saattaa olla muuta puuhaa kuin kököttää koneella, ja meidän hostelli on varmana sen verran kamala, että siellä ei käydä kuin nukkumassa.

Terkkuja Las Vegasista!!! Jostain syystä en saanut millään lisättyä kuvia postauksen kaunistukseksi, mutta mennään nyt sitten tämän kerran kuvattomalla postauksella. Ehkä sen kestää, kun näitä kuvia on luvassa big time sitten kun palaan takas kotia.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti