Pallontallaajat.net
Valikko

Keho kotona, mieli maailmalla

Kirjoittanut Inka 1.9.2013

_DSF2209 _DSF2201

Niin sitä ollaan taas Suomessa. Reissun viimeiset päivät vietettiin New Yorkissa aikamoisen omituisissa tunnelmissa, ja torstaina aloitettiin 30 tunnin paluumatka kotiin. Se alkoi mukavasti sillä, että raahattiin matkatavarat mailin päässä sijaitsevalla metroasemalle, otettiin pari vaihtoa ruuhkaisassa metrossa Penn Stationille ja hypättiin siellä Newarkille vievään junaan.

Odotusaikaa kertyi kullekin kentälle neljän tunnin verran, mutta eipä ollu ainakaan pelkoa siitä, että myöhästyttäisiin jakolennolta. Ei taaskaan onnistuttu saamaan veirekkäisiä paikkoja koko porukalle, ja Janne istuskelikin itekseen EWR-BRU ja BRU-HKI -lennot. Juho ja Pasi onnistu pääsemään vierekkäin molemmille lennoille vaihtamalla paikkaa, sillä ekalla lennolla vieressä istuva tyyppi suostu vaihtamaan ja tokalla lennolla koneen ainoa vapaa paikka sattui olemamaan Juhon vieressä, ja Pasi sitten vaihtoi istumapaikkansa siihen. Aikamoista tuuria!

_DSF2216 _DSF2221

Lennot meni yllättävän kivuttomasti, eilen kun tultiin kotiin puoli kymmenen maissa, oli edellisen 30 tunnin aikana saatu unta palloon ehkä kaks tuntia. Illalla maistui uni siis melko makeasti ja kun kello herätti tänä aamuna kymmeneltä, oli melko selvää että jet lagista säästyttiin tälläkin kerralla, huh!

_DSF2229 _DSF2226

Ylläolevista kuvista näkee vielä viimeiset fiilikset Hki-Vantaalla, kun koko porukka oli vielä kasassa ennen Juhon karkaamista (kirjaimellisesti, haha! :D). Pasi ja Juho ei selkeesti olis voinu olla yhtään onnellisempia reissun päättymisen johdosta… Kiitos pojat!

Ja tuossa näkyy vielä se tavaramäärä millä tultiin. Lähettiin niin että jokaisella oli pienet reput tai reenikassit, ja takas tullessa kampetta oli noin kolminkertainen määrä. Tosin täytyy kehaista, että mun ruumalaukku ei painanu ko jotain 13 kiloa, tosin sen märinän perusteella mitä sen roudaaminen aiheutti olis sen voinu luulla painavan vähän enemmän.

Siinä oli se road trippi meikän osalta, mutta tämän blogin osalta se on vasta alkamassa! Kuvia on nimittäin noin miljoona ja ainakin kymmenesosa niistä on julkaisukelpoista tavaraa, joten reissujuttuja pääsee lukemaan täällä ainakin koko loppuvuoden, toivottavasti kelepaa.

Nyt kuitenkin ruokakauppaan, sillä jääkaapissa ei oo muuta kuin valo.

Lisää tästä aiheesta

6 Kommenttia

Ninni 1.9.2013 at 13.01

Kyllä kelepaa! Voi mitä kuvia :) etenkin New York kiinnostaa!! :))

Vastaa
inkkap 2.9.2013 at 6.21

Jee! Ja New York on kyllä ihana!! <3

Vastaa
Pingviinimatkalaiset 1.9.2013 at 22.03

Teretulemasta vaan takaisin! Upea on ollut teidän reissu ja mielenkiinnolla odottelen perästä kuuluvia tarinoita :) Voisitkin taas seuraavaksi suunnitella Helsingin reissua, jossa ehdittäisiin treffaamaan ja kuulemaan ihan livenä niitä kuulumisia ;) -Milla

Vastaa
inkkap 2.9.2013 at 6.22

Kiitti Milla! Mää yritän saada ämpättyä tähän syksyyn yhen visiitin Helsinkiin, pitäs onnistua! :) Sitten on kyllä niin paljon asiaa että pitää varata ainakin koko ilta.

Vastaa
Rimma, Fiilistelijän pilvilinnoja 2.9.2013 at 14.45

Oijoi ja haikeus! Teretulemast takaisin pohojolaan!

Vastaa
inkkap 3.9.2013 at 3.10

Kiitos Rimma!

Vastaa

Jätä Kommentti