Pallontallaajat.net
Valikko

Kuukauden takainen New York

Kirjoittanut Inka 1.9.2013

Tasan kuukausi sitten minä tallustelin sateisia New Yorkin katuja typerä virne naamalla ja neljä reissukaveria ympärillä. Tuo sateinen torstai ei aivan täyttänyt siihen kohdistuvia valtavia odotuksia kelin puolesta, mutta muuten kaikki meni täydellisesti. Hotel Carter ei ollut läheskään niin kämäinen kuin aiemmalla kerralla, ja sijainti Times Squaren tuntumassa oli kaikessa turistimaisuudessaan loistava parin päivän visiitille. Siitä oli lyhyt matka paitsi mainosvalojen välkkeeseen, myös lähimmälle gyrokojulle.

NYC (56) NYC (63) RD1 NYC (69)

Reissun ensimmäiset muutaman dollarin gyrot nautittiin newyorkilaisessa puhelinkopissa sadetta pidellen, ja maku oli niin täydellinen kuin muistissa oli. Ainoa huono juttu oli se, että jo ennalta tsekatusta kaupungin parhaaksi haukutusta gyrolasta ei irronnut kasvisvaihtoehtoa, ja Janne joutui hakemaan falafelgyronsa muualta. Hyvältä maistui vielä metsästyksen jälkeen.

Jet Lag vältettiin pysyttelemällä hereillä pitkälle iltaan, ja mun päivän tärkeimpiin aktiviteetteihin kuului vielä tuhlailu. Heti kun oltiin saatu luurit takaisin eloon, suuntasin itsekseni kohti kauppoja, jotta poitsut ei joutuisi aina odotelemaan kun meikätyttö haluaa shoppailla.

NYC (82) NYC (84) RD2 NYC (81)

Suunnitelma oli hyvä, tosin lopputulos ei ollu ihan odotetun kaltainen, mutta pääsinpähän ainakin käymään.

Näitä jenkkireissun postauksia tulee vielä noin miljoona, kuten aikaisemmin varoittelin. Ihan kronologisessa järjestyksessä en kuitenkaan taida jaksaa mennä, joten katotaan josko sitä kohta pääsisitte fiilistelemään Antelope Canyonia!

Lisää tästä aiheesta

11 Kommenttia

Nella Kaukokaipuu 1.9.2013 at 21.15

YES Canyonille! Tervetuloa takaisin, ja mahottoman hieno tuo mustavalkofoto. :)

Vastaa
inkkap 2.9.2013 at 6.21

Kiitti Nella! Iiks se Canyon oli kyllä niin siisti!

Vastaa
Ulletin 2.9.2013 at 12.48

Mun suosikki taas oli se mustavalkokuvan alla oleva, värikäs! Ah kuin mää rakastan tuota New Yorkin värikkyyttä! Mää luin niin mielissäni, että postauksia Amerikasta on tulossa, jes!!! Ja meillä on tänään omat matkamuistelot ja Heiniltä tuli heti aamulla viesti, et vitsi miten hyvin muistelopäivä alkoi Inkan kuvilla! :)

Ja Antelope Canyon äkkiä kehiiin! Paras kirjoittaa vielä miljoona postausta tai mää petyn hihii!

Vastaa
inkkap 2.9.2013 at 12.54

Hihi, ihana että teillä on nyt jo muistelupäivä! Meillä porukka hajaantu jo ympäri Eurooppaa niin ei päästä pitämään sitä varmaan ikinä, mutta onneksi voin fiilistellä reissua täällä blogissa sitten senkin edestä. :) Ja hah katoinki että Heini oli käyny tykkäämässä noista kuvista.

Amerikkajuttuja tullee, mutta niin olis paras tulla sultaki!!

Vastaa
Ulletin 2.9.2013 at 17.04

Okei, sun valtuuttamana voin palata aiheen äärelle, kun nämä nykyisen elämän hektiset jutut rauhoittuu ja arki iskee päälle :)

Vastaa
inkkap 3.9.2013 at 3.11

Heh, jes! :D

eve 1.9.2013 at 22.04

Hehe, Can’t wait! Anna palaa vaan juttujen kanssa! :)

Vastaa
inkkap 2.9.2013 at 6.22

Jes! Niitä kyllä lähtee!

Vastaa
Linda 2.9.2013 at 8.30

Se ois niinku läpsystä vaihto, me lähdetään huomenna!! Ite odotan kuumeisesti sun Vegas postauksia ;)

Vastaa
inkkap 2.9.2013 at 12.19

Hullua, mää oon koko päivän angstaillu että nyt se Linda lähtee, epistä! Mutta vitsit teillä on varmasti mahtava reissu tulossa. Harmi ku en ihan ehtiny julkaista niitä Vegaspostauksia ennen teidän reisbaa, mutta ei maha mittään. Pittää sitte teidän reissun jälkeen käydä kahvilla jakamassa vähän reissukokemuksia! :)

Vastaa
AlexBir1975 3.9.2013 at 22.01

Hyvää blogisi !!!
Minulla myös kuvablogini
http://www.fotoeuropesuper.blogspot.com

Vastaa

Jätä Kommentti