Pallontallaajat.net
Valikko

Eka Instagram Travel Thursday

Kirjoittanut Inka 5.9.2013

Instagram Travel Thursday -tempaus lähti Suomessa käyntiin vajaat pari kuukautta sitten, kun Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running With Wild Horses alkoivat rummuttaa tempausta.

Instagram-noviisina en uskaltanut lähtä mukaan heti heinäkuussa, mutta nyt reissun jälkeen mun @inkkap -tilillä alkaa olla myös matkailuaiheisia kuvia sen verran, että niistä saa ainakin yhden reissuaiheisen postauksen.

Archie gone lebanonin ensimmäisen Instagram Travel Thursdayn aloittaa tietysti Las Vegasissa napatut kuvat, jotka on niin nähty siellä instagram-tilin puolella, mutta koska blogissa ei oo vilahtanut ainuttakaan kuvaa Vegasista, niin nää tulee parempaan kuin hyvään saumaan.

IGTT3Meidän Las Vegasin piipahdus meni mainiosti, siitä piti huolen ihan täydellinen hotelli. Tarkoitus oli ottaa iisisti ja keskittyä lähinnä syömiseen ja altaalla sekä hotellihuoneessa pulikointiin ja makoiluun. En juurikaan suunnitellut pelaavani, mutta yksikätiset rosvot tyhjensi meikäläisen reissukassaa hurjat kaksi dollaria, eli peliriippuvuudelta vältyttiin tälläkin kertaa.

Koska oltiin Vegasissa, piti majapaikankin olla vähän turhan överi. Meillä oli supermahtava sviitti, jossa loikoilinkin kylpytakissa suurimman osan siitä ajasta, kun Vegasissa vietettiin. Huvitusta herätti aikamoisesti nuo kummallekin naamalle suunnatut omat lavuaarit, joita toki käytettiin ahkerasti!

IGTT2

Paheiden kaupungista poistuttiin tietysti tyylillä! Limusiinikuljetus sviittihotellista lentokentälle ei varsinaisesti ollut kenelläkään suunnitelmissa, mutta siinä vaiheessa kun kävin kysäisemässä valet-mieheltä taksia, ehdotti se että hypättäisiin ainoaan pihalla seisovaan autoon, joka sattui olemaan tietysti limusiini. Viittä henkeä varten olis joka tapauksessa pitänyt tilata tilataksi, joten sama kai se oli limusiinilla mennä.

Ei ollut shampanjaa, musiikkia eikä puolialastomia tyttöjä, mutta 25 dollarin limusiinikyyti riitti saamaan meidät kaikki naureskelemaan loppureissun. When in Vegas, more is more!

IGTT1

Las Vegasin McCarranin lentokenttä tuli melko tutuksi, sillä meidän Nykin lento lähti pari tuntia myöhässä. Onneksi kentällä oli ilmainen wlan, joten nörsäkerho viett ylimääräiset pari tuntia nörsäillen, ja tarjottiin me toki Juholle hulppea syntymäpäiväateria lentokentän Burger Kingissä, wuhuu!

Kentän parhaat bongaukset oli Benefitin meikkiautomaatti ja tietysti nuo pelikoneet, joita oli ympäri kenttää. Only in Vegas! (Paitsi noita Benefitin automaatteja, Newarkilla oli tietysti heti portin vieressä vastaava masiina.)

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

miia 5.9.2013 at 21.11

Tykkään eritysesti tuosta kylppärissä näkyvästä marimekon pussukasta ;))

Vastaa
inkkap 6.9.2013 at 8.13

Heh, niin määki! :))

Vastaa

Jätä Kommentti