Pallontallaajat.net
Valikko

Mässäilyn Las Vegas

Kirjoittanut Inka 7.9.2013

Kuinka monelle teistä tulee paha olo sanasta mässäily? Entä kellä alkaa vaan maha kurnia? Jos Las Vegasissa ei ole muuta puuhaa, niin siellä kannattaa syödä, sillä tuossa syntisessä kaupungissa sijaitsee nimittäin maailman parhaiden ravintoloiden keskittymä.

Usein Vegasista sanotaan, että siellä on hotellihuoneet hullun halpoja, mutta kaikki muu sitten ihan tajuttoman kallista. Ehkä, mutta ainakin ruuan suhteen kaupungista irtoaa parhaita hinta-laatusuhteita maailmassa riippuen toki siitä, minkä verran on kykeneväinen vetämään sapuskaa naamaan kerralla.

LAS VEGAS (66)

Buffetit on ykkössana Las Vegasin ruokamaailmassa, sillä niiden laatu hipoo pilviä. Toki kaupungista löytyy Mäkkäri, Ihop ja vaikkapa Outback Stakehouse, mutta onko mitään järkeä käydä ketjuravintolassa kaupungissa, missä saa suhteessa samaan hintaan huippukokkien tekemiä herkkuja?

Meidän reilun kahden ja puolen vuorokauden Las Vegas -visiitin aikana me vierailtiin neljässä buffetissa. Kyllä, se oli aivan liikaa ja meni totaalisen överiksi mutta ei, ei todellakaan harmita. Kaupungissa on mahdollisuus ottaa The Buffet of Buffets -buffaranneke, joka maksaa noin 60 dollaria ja on voimassa 24 tuntia ostohetkestä. Ranneke käy seitsemässä buffetissa pitkin The Stripiä. Aivan överiä, mutta niin sen pitää Las Vegasissa ollakin.

Me kuitenkin aloitettiin meidän syöpöttelyt jossain aivan muualla, nimittäin legendaarisessa Bellagiossa. Sen aamiaisbuffa on ollu mulle pakkomielle jo pitkään, ja hihkuin innostuksesta kun ensimmäisenä aamuna jonotettiin tuohon yhteen Vegasin vanhimmista buffeteista. Bellagion buffa onkin ehkä yksi kaupungin pienimpiä, mutta laatu siellä on ihan tajuttoman korkea. Buffan kohokohtia oli mulle ainakin Bellagion kuuluisien slidereiden maistaminen ja jälkiruoka, joka oli yks parhaimpia jälkiruokia, mitä oon elissäni nassuuni laittanut. Aamiainen maksoi 17 dollaria yhdeltä, ja oli joka sentin arvoinen erityisesti, kun tultiin paikalle aamiaiskattauksen loppupuolella, jolloin saatiin nautiskella myös lounaskattauksen tarjoiluista!

LV1

Illalla sitten otettiin 24 tunnin ranneke, vaikka kenelläkään ei todellakaan ollut vielä nälkä. Las Vegasiin oltiin kuitenkin tultu syömään, ja sitähän me tehtiin! Käytiin rannekkeella sen 24 tunnin aikana yhteensä kolmessa paikassa: Planet Hollywoodissa, Parisissa ja Riossa. Parisissa oli parhaat jälkkärit, mutta muuten tykkäsin enemmän PH:n ja Rion ruuista.

Buffettien ruokatarjoilut riippuu aika paljon siitä, milä buffa on kyseessä. Parisissa oli tietysti aika paljon ranskalaishenkisiä ruokia, PH:ssa ja Riossa taas useita eri maiden keittiöitä, joista mun suosikeiksi tuli hetkessä Middle East (PH:ssa) ja Mexican (molemmissa). Aikaisemmalla reissulla oltiin käyty dinnerillä myös Flamingossa ja Harrah’sissa, joista kumpikaan ei yltänyt noiden yllä mainittujen buffien tasolle.

LV2

Se mikä jäi vähän harmittamaan oli Bacchanalin missaaminen. Caesars Palacen uusi buffa on rankattu kaikkialla niin korkealle, että siellä olis pitäny käydä. Meidän piti kuitenkin valita sen ja rannekkeen välillä, sillä Bacchanal on melko kallis, ja päädyttiin tällä kertaa ostamaan se ranneke sillä ajateltiin, että more is more. Ei sitä kuitenkaan mahdottomia jaksa meikäläinenkään syödä.

Bacchanal on siis pakko käydä vielä joskus tsekkaamassa, ja samalla kertaa vois käydä uudelleen vielä Bellagiossa. Buffet of Buffetsin taidan tulevaisuudessa jättää väliin.

Pahoittelut ihan karmeista kuvista, mutta ymmärrätte varmaan, että kuvaaminen unohtui aika nopeasti kun buffettien superhämäriin olosuhteisiin päästiin.

Lisää tästä aiheesta

13 Kommenttia

Jenna 7.9.2013 at 11.30

Oi, kuulostaa paratiistilta :DD Olis just mun paikka……

Vastaa
inkkap 8.9.2013 at 15.56

Haha, sinne vaan! :D

Vastaa
Laura R. 7.9.2013 at 14.17

Toi buffaranneke meni nyt kyllä niin korvan taakse! Ja vähän kyl hotsittais se teidän majoituskin, hmmm…

Vastaa
inkkap 8.9.2013 at 15.57

Ehottomasti kannattaa kokeilla! Ja se meidän hotelli oli kyllä ihan super, pitää kirjoittaa siitä vielä oma postauksensa.

Vastaa
zlyvlk 7.9.2013 at 20.25

Buffaa löytyy buffan perään Vegasista, mutta myös paljon huonoja. Viimeksi iskin kaksi totaalista hutia. Luxor ja Stratosphere olivat molemmat turhia käyntejä.

Vastaa
inkkap 8.9.2013 at 15.57

Hyvä tietää että noihin ei kannata mennä! Niitä buffetteja on kyllä niin hulluna että ei mikään ihme jos joukossa on pari huonoakin.

Vastaa
Nonnis 10.9.2013 at 13.58

Odotan kovast postausta teidän Las Vegasin hotellista. Itse menossa ensimmäistä kertaa Vegasiin keväällä, hotellia ei ole vielä varattu… Tuota buffettiranneketta täytyy varmasti kokeilla. :)

Vastaa
inkkap 10.9.2013 at 21.38

Heh, buffaranneke on kyllä must Vegasissa, ainaki yhesti! :) Ja voit uskoa että hotellipostaus on luvassa, me kun satuttiin valitteen kevyesti paras hotelli, ainaki omasta mielestä.

Vastaa
Nella Kaukokaipuu 22.9.2013 at 23.15

Paljastetaan tässä nyt, että kyllä meidänkin reissulla siderit oli melkein parhaat hampparit jotka vedettiin. Tai ei olla vieläkään ihan varmoja Shake Shackin ja niiden välisestä taistosta, mutta onneks meillä on vielä aikaa mutustella tuota ajatusta ennen kuin julkaisen oman ruokapostauksen.

Anyways, en oo tuosta rannekkeesta kuullutkaan, eli hyvä vinkki tuleivaisuuden varalle :)

Vastaa
inkkap 23.9.2013 at 16.26

Haha, Shake Shackin burgerit on kyllä aika kovia! Pitänee alkaa kirjoitella sitä omaa vertailua pikkuhiljaa… Ja ranneke on kyllä must!

Vastaa
Nyt syödään ! - TÄMÄ MATKA 26.10.2013 at 13.43

[…] omalta matkaltaa hyvän jutun Las Vegasin buffeteista. Sananen vielä noihin Buffet of Buffets rannekkeisiin. Niitä markkinoidaan hyvin vahvasti. Itse […]

Vastaa
Kuuma Las Vegas | archie gone lebanon 28.10.2013 at 11.52

[…] Vegas, tuo överiyden suosikkikohde, tarjosi meidän elokuisella vierailulla paitsi aimo määrän mässäilyä, ylihienon hotellikokemuksen sekä aavikkokaupungille epätyypillisesti vesisadetta, mutta […]

Vastaa
Southwest USA, täältä tullaan (kesäkuussa)! | 50 State Puzzle 6.4.2014 at 17.57

[…] sekä Buffet of Buffets -buffarannekkeesta. archie gone lebanon -blogin Inka kertoi rannekkeesta tässä postauksessaan. Lisäksi pienenä toiveena olisi päästä kuuntelemaan Queen + Adam Lambert […]

Vastaa

Jätä Kommentti