Pallontallaajat.net
Valikko

Detroit – Home of the Humongous Hamburger

Kirjoittanut Inka 10.9.2013

Ei jenkkireissua ilman aivan totaalisen överiksi vedettyä ravintolavierailua. Se meillä oli edessä Detroitissa, ja voi pojat, sitä oli odotettu! Kurvattiin meidän valkea ratsu tuon konkurssissa vellovan entisen autokaupungin laitamilla sijaitsevan Mallies-sporttibaarin eteen, missä meille oli luvassa vatsat täyttävä ruokakokemus.

Edessä oli kymmenen paunan eli 4,53592 kilon hampurilaisen syöminen neljään pekkaan. Pelkkä muisto saa vatsan pullottamaan, sillä voitte varmasti uskoa, että tuon jälkeen maha oli melekosen täysi. En kuitenkaan lähteny tähän taistoon valmistautumatta, sillä syömistähän tässä on reenattu ainakin koko ikä.

MICHIGAN (33) MICHIGAN (32) BRGR1 MICHIGAN (36)

Hampurilainen oli tietysti ihan hillittömän kokoinen, kuten kuvitella saattaa. Se oli niin valtava, että vessamatkalla ollut mummero joutui ensin pysähtymään meidän pöydän viereen taivastelemaan burgerin kokoa ja kääntymään sitten takaisin ja hakemaan kaverinsakin äimistelemään tuota valtavan kokoista hampurilaista. “I have never seen such a big burger, oh my god!”

Ja siinä me pikkuruiset roadtrippaajat sitten hymyiltiin että heh heh, ja meidän kun pitäis tämä vielä syödä. No ei oikeesti, ei paljoa pelottanu, sillä näläkä oli aikamoinen mutta ei kuitenkaan liian kova, sillä sillonhan homma olis menny läskiksi heti kättelyssä. Eikä siinä muu sitten auttanu, kuin ottaa haarukka ja veitsi kouraan ja alkaa mussutella.

BRGR2 MICHIGAN (38) BRGR3 MICHIGAN (54) MICHIGAN (55)

Burgeri leikattiin paloiksi neljään osaan, vähän niinkuin pizza, ja tämän urotyön jälkeen oltiinkin aika hiljaista porukkaa seuraavat 20 minuuttia. Vaikka kyseessä ei ollu mitenkään meidän keskinäinen ruokahaaste, alkoi hikikarpaloita putoilla otsalta siinä vaiheessa kun Karimin lautanen oli jo melkein tyhjä ja meillä muilla oli vielä 3/4 jäljellä.

Siinä vaiheessa kun maha oli jo niin täysi ettei enempään meinannut kyetä, oli burgeria jäljellä vielä yhden normaalihampurilaisen verran. Koska ruokaa ei jätetä eikä heitetä roskiin, oli lautanen vedettävä tyhjäksi.

Vaikka mulla oli kavereina tässä ruokahaasteessa kolme hillitöntä karpaasia, ei mun ruokahalu onneksi kalvennut niiden rinnalla, ja siitä oon äärettömän ylpeä (tosin en tiijä pitäiskö etes olla). Voin kertoa, ettei kuitenkaan tarvinnu loppupäivänä syyä yhtään mitään.

Kymmenen paunan burgeri kustansi noin kymmenen dollaria per nuppi, eli mitenkään kalliista sapuskasta ei ollu tosiaan kyse. Hampurilainen ei ehkä ollu sieltä parhaimmasta päästä, mutta nyt panostettiinkin määrään eikä laatuun. Jättihampurilainen löytyi Malliesista, missä on listalla muutama muukin jättiannos. Ens kerralla sitten jättimäinen jätskiannos!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Jenna 11.9.2013 at 16.25

WAU, en tosiaan ole nähnyt noin isoa burgeria missään. :D

Vastaa
inkkap 11.9.2013 at 17.03

:D En määkään!

Vastaa

Jätä Kommentti