Pallontallaajat.net
Valikko

Ruokaa salaisesta menusta

Kirjoittanut Inka 16.9.2013

Kalifornian ykkössuosikkia on ehkä vähän vaikea päättää, mutta tuon aurinkoisen osavaltion tarjoamien juttujen kärkipäähän pääsee eittämättä yksi hampurilaisketju. In-N-Outia on täällä blogissa hehkutettu ennenkin, ja nyt on taas sen aika. (Ja on muuten treenien jälkeen sen verran näläkä, että nyt irtoaa oivallisia mehukkaita ruokakuvauksia, myös siis sanallisesti.)

_DSF1032 INNOUT1 _DSF1062 INNOUT2 INNOUT3Mitä lyhempi menu, sitä parempi ruoka. In-N-Outissa ei kuitenkaan oo tyydytty siihen neljän burgerin menuun mikä puljun seinillä on, vaan paikassa on myös secret menu. Tai no, koska se laitettiin julkiseksi paikan nettisivuille jokunen vuosi sitten, kyseessä on enemmäkin not-so-secret menu.

Onneksi menu ei kulje enää puskaradion kautta, sillä sieltä löytyi mun suosikkijutut! Listalla on perusburgeri joo, mutta halutessaan hampurilaisen voi tilata vaikka four by four eli neljällä pihvillä ja neljällä juustolla. Tai protein style jolloin ihanuus tarjoillaan salaatinlehdissä. Jos ottaa vielä animal style, saa siihen paistettua sipulia ja muita herkkuja. Kasvissyöjille ei listalla oo mitään raneja lukuunottamatta, mutta Janne tilasi not-so-secret menusta cheese sandwichin, ja tilasi vielä toisenkin, tosin eri kerralla. Lisäksi sipulia, tomaattia ja salaattia saa ilmeisesti ilmaiseksi kylkeen niin paljon kuin kehtaa pyytää.

Yllä ja alla olevissa kuvissa näkyy meidän annokset: mun 3×3 protein animal style, Karimin 4×2 (neljä pihviä, kaks juustoa) protein style ja alempana Pasin 3×3 animal style. Haha, ja ranskiksetkin tuli animal style!

_DSF1048 INNOUT4 _DSF1061 _DSF1063

Eikö oo hieno kaverikuva minusta ja Juhosta nautiskelemassa pirtelöä?

In-N-Outin hampurilaiset ylsi lopulta meidän suuressa hampurilaisvertailussa sijalle kolme (lisää vertailusta myöhemmin). Maku ei ollu ihan se paras, mutta hinta-laatusuhde oli. Ketjun sapuska on nimittäin ihan käsittämättömän halpaa ollakseen noin hyvää, ja tuplaburgerin saa muutamalla dollarilla. Aterian jälkeen oli pakko hakea jälkkäriksi vielä pirtelö, kun se maksoi vaan kaks dollaria. Ja oli nam! Ja muuten ainoa pirtelö, jonka söin koko reissulla.

Ketjua on kyllä muuallakin kuin Kaliforniassa, mutta ite oon bongannu niitä pelkästään Kaliforniasta ja Nevadasta. Kasvissyöjille en välttämättä suosittelis, mutta kyllä sieltä ilmeisesti ihan mukiinmenevää sapuskaa löytyy, jos jää vähemmistölle kaveriporukassa, kun paikkaa valitaan.

Eiköhän nyt oo höpötetty tarpeeksi ruuasta ja aika lähtä syömään!

Lisää tästä aiheesta

7 Kommenttia

Kea 17.9.2013 at 11.45

Toi 3×3 protein style on myös mun In’n’Out-suosikki! Meillä paras overall pikaruokakokemus oli ehdottomasti Palm Springsin liepeillä ollut Sonic… paras hampurilainen (juusto-pekoni), tater totsit, pirtelöt ja limeaidit. Bonuksena tottakai rullaluisteleva poika joka tarjoili ruoat suoraan autolle. Kuulemma “they’re trying to bring it back”!

Vastaa
inkkap 17.9.2013 at 22.14

Jes, hyvä maku sulla! Paitsi tota Sonicia en kyllä ihan allekirjoita, mutta ehkä meillä vaan oli huono kokemus. Eikä ollu etes niitä rulliksia!

Vastaa
Katariina Koski 17.9.2013 at 12.45

Kiitos, vertailu mahd pian. Omaan reissuun vajaa kolme viikoa:D
Ja normi tapaan , kaikki pakolliset imoituksen tekememättä, kartta katsomatta, mitään majoituksia ei ole varattu jne.

Vastaa
inkkap 17.9.2013 at 22.15

Haha, eiköhän se ennen sitä ehdi. Ja ei mitään kiirettä, kaikki aikanaan! Meilläkin jäi esta aika viime tinkaan mutta tehtiin sitten paniikissa, kun meinas unohtua… :P

Vastaa
Nella Kaukokaipuu 22.9.2013 at 23.10

Huhhuh mitä kuvia. Edelleenkään eivät auta tähän yönälkään! Nää ruokareportaasit on parhaita ja odottelen innolla sun top-3 listan julkaisua tuolta reissulta! :)

Vastaa
inkkap 23.9.2013 at 16.28

Sori, ei varmana auta! Mut ehkä toivat jotain yöllistä kokkausinspistä? :D

Vastaa
Viimein se hampurilaisvertailu | archie gone lebanon 6.10.2013 at 20.44

[…] tovin erityisesti ilta-aikaan, on se jokaisen minuutin arvoista. Kirjoittelin ketjusta aikaisemmin täällä, joten jätetään yksityiskohtaiset infot tällä […]

Vastaa

Jätä Kommentti