Pallontallaajat.net
Valikko

Matkasuunnittelu vaihtuu hääsuunnitteluun, ainakin osittain

Kirjoittanut Inka 19.9.2013

waterfall-elopement-01 waterfall-elopement-04 waterfall-elopement-05 waterfall-elopement-27 waterfall-elopement-31

Syksyn vallattua pikkuhiljaa myös Oulun on mun mieli ollu enemmän ja enemmän ens kesän häätunnelmissa. Tuleva vuosi tulee olemaan aikamoista suunnittelua ja fiilistelyä, ja aion ottaa siitä kaiken irti! Nyt alkaa nimittäin se aika, kun päästään kunnolla pistämään aivonystyrämme peliin jotta kyetään tarjoamaan meidän läheisille vähintään koko ens kesän parhaat kemut, eikä vähempään tyydytä. Oon siis suunnitellu viettäväni talven pimeät illat vaaleanpunaisissa häähöyryissä, ja palaavani todellisuuteen vasta kesäkuun tietämillä.

Häiden lisäksi suunnitelmien alla on tietysti se häämatka. Kiitos ihan hurjasti kaikista vinkeistä mitä sain teiltä häämatkakohteen suhteen, suurin osa oli aivan uusia, joten useimmat pääsee syvään harkintaan. Lopulta kai sillä paikalla ei varmaan oo niin väliä, paratiisirantoja ja palmuja kun tuntuu olevan vaikka ja missä. Hommaa hankaloittaa tietysti se, että meillä ei oo miljoonabudjettia käytössä, mutta ei oo ollu ennenkään ja hyviä reissuja on tullu! Eli vaikka ei ehkä päästäkään Ranskan Polynesiaan, on maailmassa varmasti muitakin mahtavia paikkoja.

Niin ja mikähän tämän postauksen tarkoitus sitten oli? Ehkä valmistaa teitä vähän tulevaan, että jos aikaisemmin ootta kuvitellu täällä olevan liikaa hääjuttuja, niin oh gals and boys, nyt niitä vasta tulee. Onneksi reissusta on edelleen kuitenkin niin paljon kerrottavaa, että ihan sataprosenttiseksi hääblogiksi tämä ei millään muotoa tule menemään.

Mutta tähän väliin kuitenkin: iiiiiiiks!

Kuvat Green Wedding Shoes -blogista

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti