Pallontallaajat.net
Valikko

My new glasses!

Kirjoittanut Inka 21.9.2013

Kuten Instagram-kaverit jo tietävät, meikämimmi sai tällä viikolla uudet rilekset! Merkittävää se oli sen vuoksi, että oon metsästänyt uusia laseja siitä lähtien kun jätin punaruskeat kutrini naapurikampaamon lattialle, eikä vanhat pleksit tuntuneet käyvän yhteen uuden, vaalemman tukan kans sitten yhtään. Oon siis tässä reilun vuoden aikana sovittanut kymmeniä pokia, käynyt jopa kaiken varalta näöntarkastuksessa ja kolistellut optikkoliikkeiden ovia uudelleen ja taas uudelleen jo melko epätoivoisena.

Reissun aikana kyllästyin päivittäisiin piilareihin ja vanhoihin laseihin niin kovasti, että sain jostain sitä kaivattua päättäväisyyttä, ja ensimmäisenä reissunjälkeisenä maanantaina painelin makutuomarin kanssa rilliostoksille. Ja sieltähän ne löytyi, ensimmäisestä paikasta!

_DSF2337 _DSF2350 rilekset

Ah, oon niin mielissäni näistä uusista laseista! Rillit on tietysti meille puolisokeille se tärkein reissukaveri, mutta kokeilin San Diegossa, miltä tuntuu kulkea kaupungilla ilman rileksejä. Oltiin nimittäin käyty aikaisemmin päivällä uimassa merivedessä ja aallot oli pärskineet vettä tietysti silmiin asti, ja voin kertoa että suolavesi ja piilarit ei oo ne kaikkein paras yhdistelmä.. Illalla kaupasta hostellille kävellessä en enää kestänyt, vaan heitin (kertakäyttöiset) piilarit lähimpään roskikseen. Ja voi moro miten siitä avautui uusi maailma! Ilta oli jo pimentynyt sen verran, että kaikki mainosvalot ja muut pikkuruiset lyhdyt oli sytytetty, ja ne näytti puolisokeilla silimillä katsottuna ihan superupeilta. Jokainen valo oli valtava pallo ja koska en nähny tarkasti mitään, keskityin urpo virne naamalla ihastelemaan sitä pientä satumaailmaa, joka ympärillä yhtäkkiä oli. Ja virne ilmeisesti kiinnitti myös vastaantulevien huomion, sillä paikallinen (todennäköisesti rantojen mies, en yllättäen nähny) kertoi vielä Karimille, että “You got the prettiest girl in San Diego!”. Puolisokeana kulkeminen teki siis hyvää myös ulkoisesti! :D

Ehkä tuota pitää testata myös täällä kotoisissa olosuhteissa.

_DSF2357

Nyt saavat kuitenkin meikäläisen silmät levätä vähän piilareiden käytöstä, sillä en oo meinannu raskia ottaa näitä pois edes treenien ajaksi. Ja täytyy muuten vielä kertoa, jos joku siellä ihmettelee että onko nuo muka erilaiset kuin ne vanhat, että kukaan, siis EI KUKAAN oo huomannu että mulla on uudet lasit. Toivottavasti se tarkoittaa, että nuo istuu meikän naamaan niin hyvin, sillä ainakin omaan silmään nuo on harvinaisen erilaiset.

Mutta se näistä rileksipuheista. Paitsi, että haastan kaikki rillipäiset lukijat tesmaamaan tuota, että heitätte iltahämärässä joskus lasit pois ja käytte vähän kaupungilla kuikuilemassa!

Lisää tästä aiheesta

7 Kommenttia

Laura R. 21.9.2013 at 14.02

Hahah, jos mä toteuttaisin tuon sun haasteen niin löytäisin itseni todennäköisesti a) katuojasta tai b) niiden rantojen miesten tiluksilta omien tonttian sijaan, sillä mulla on -10,25 molemmat simmut :DD Oon käyttänyt koko reissun ajan vain piilareita, koska mun vanhat lasit on niin kuluneet ja rumat, ettei niitä kehtaa käyttää. Tänään kun yritettiin käydäbongaamassa valaita, mutta niiden sijasta nähtiinkin vain aalloissa räpisteleviä surffareita, aloin ekaa kertaa kunnolla kelaamaan sitä, että voinkohän mä muuten ollenkaan surffata?! Kuntosiaan merivesi ja piilarit ei varmaan oo mikään kovin ässä yhistelmä :( Mutta eipä sitä voi tehä rillitkään päässä! Mä vissiin tyydyn sit vaan joogaamaan rannalla ja jätän surffitouhun suosiolla Laurille… :)

Vastaa
Laura R. 21.9.2013 at 14.03

Niin joo ja piti vielä sanomani, että hirween hyvännäköiset brillit, sopii sulle tosi hyvin! Voikun pystyis käyttään tollasia itekin, mut ehei näillä vahvuuksilla.. :)

Vastaa
inkkap 23.9.2013 at 16.34

En voi sanoa muuta ko että HUH miten sulla on huono näkö!!! Ei kyllä arvais että sulla on etes lasit, johtuen ehkä siitä että ei oo paljo näkyny niitä kuvia… Mutta silti! Mää aina leuhkin että oon sillä mun 6-7 miinuksella porukan sokein ja ei oo kovin montaa suunnilleen samanikäistä tullu vastaan, jolla olis edes lähelle niin huono näkö ku mulla. Ihan sika harmi, että jos noita miinuskymppilinssejä ei saa enää ohennettua riittävästi siisteihin pokiin, munsta nimittäin tuntuu että tää näkö huononee vielä tästä..

Ja tiiäkkö mää oon kans miettiny tuota surffaushommaa tosi paljon, ja oon kyllä ihan vakuuttunu siitä että kokeilen sitä vielä joku päivä (ja suunnitelmissa ei oo mennä mihinkään silmäleikkaukseen). Ehkä sitä pystyy pinnistelemään aina hetken aikaa vedessä piilareilla, tai sitten vetää pokkana puolisokeana…. Tai sitte pitää hankkia voimakkuuksilla varustetut uimalasit ja mennä niillä!! :DD

Vastaa
Laura R. 25.9.2013 at 7.21

Niin, voishan sitä koittaa menn kans sukellusmaski päässä! :D Seminolon näköistä, but what can a bat do… :D Joo mä oon aina ollut se kaikkein huononäköisin, aina ja kaikkialla. En tajuu miks mulle on käynyt näin, mutta kyllähän tän puolisokeuden kanssa on oppinut elämään (ei oo paljoo vaihtoehtoja, kun mulle ei voitais ees tehä Lasik-leikkausta kun on väärän mallinen silmä, kysytty on…) Mut näillä mennään mitä on annettu! Mä sit raportoin et miten mun surffausyritykset onnistuu piilarit päässä! :)

Vastaa
inkkap 25.9.2013 at 7.35

Haha, jos päädyt siihen sukellusmaskiin niin let me know! :D Sen kans varmaan onnistuis niin et piilarit on alla, eli tietääpä jos ei muuten meinaa surffaushommat onnistua. Voi ei, mää en etes haluais ainakaan tässä vaiheessa mihinkään silmäleikkaukseen ku mun mielestä lasit on vaan niin cool juttu, mutta tietty se on eri asia jos ei saa mitään hienoja rileksiä sen takia että on liian sokea.. Mut sillä tosiaan mennään mitä on, ja näkeepähän maailman ainakin vähän erillä lailla kuin suurin osa ihmisistä, tosin en sitten tiijä että onko siitä sumusta mitään hyötyä…

Nella Kaukokaipuu 22.9.2013 at 23.06

Oi että, hyvältä näyttää! Passaavat sulle erinomaisesti!

Vastaa
inkkap 23.9.2013 at 16.29

Kiitti, oon niiin mielissäni näistä!! :)

Vastaa

Jätä Kommentti