Pallontallaajat.net
Valikko

Valtava jäätelöhaaste

Kirjoittanut Inka 22.9.2013

Aivan meidän Road Tripin ensimmäisenä ajopäivänä oli edessä pikkusen kauan odotettu ruokahaaste, nimittäin jätskihaaste! Point Pleasant Beachille ei päästy parkkipaikkapuutoksen vuoksi uimaan, mutta onneksi päästiin ainakin jäätelölle. Hoffman’s Ice Cream & Yoghurt -jäätelölä on tuttu tietysti Man V. Food -ohjelmasta, ja se vuoksi mekin sinne paineltiin.

PHILLY (13) PHILLY (16) PHILLY (17) PHILLY (21)

Listalta tilattiin tietysti haasteannos octopus, mutta sen sijaan että oltaisiin jokaiselle tilattu oma, otettiinkin annokseen viisi lusikkaa. Annokseen tuli kahdeksan palloa jäätelöä ja kahdeksaa eri toppingsia, siihen vielä kastikkeita, kermavaahtoa ja tietysti tölkkikirsikoita (yök!).

Otettiin vanilja-, suklaa- ja mansikkapallerot ja sen jälkeen jokainen valitsi oman suosikkinsa. Tosin eipä noita makuja juurikaan erottanut ainakaan ulkomuodolta sen jälkeen, kun viisi lusikkaan iski herkkuun kiinni…

PHILLY (19) HOFFMANS2 PHILLY (26)

Ja olihan se pikkusen hyvää! Tuolla ei ollu hintoja merkattu, ja jätskikin maksettiin vasta sen jälkeen kun se oli tuhottu. Mietittiin siinä syödessä että paljonkohan tuo herkku maksaa ja mietittiin että on se sen arvoinen vaikka maksaa monta kymppiä, mutta kassalla oli aika iloinen ylläri, kun kasipalloinen mustekala oli lopulta vaan 16 dollaria! Ja voin muuten kertoa että ne pallot ei ollu mitenkään pieniä.

Lisäksi haluan mainita, että tuo ylläoleva kuva meikäläisestä valmiina hyökkäämään jätskiannoksen kimppuun on ehkä paras ikinä munsta otettu kuva.

Lisää tästä aiheesta

5 Kommenttia

Nella Kaukokaipuu 22.9.2013 at 23.05

Oi että miten hyvältä tuo annos näyttää! Kävis tähän yönälkään ja lomalta paluun ihmettelyyn.. Missä on kylmät juomat, herkut ja aurinko!

Vastaa
inkkap 23.9.2013 at 16.30

Lomalta paluuseen pitäs kyllä aina varautua hirveällä herkkulaarilla tai ainakin kulhollisella jätskiä. Ja miten se tuntuu että se on reissu toisensa jälkeen aina vaikeampaa?

Vastaa
Pingviinimatkalaiset 23.9.2013 at 19.11

Täten pyhästi lupaan, että mikäli koskaan noilla nurkilla pyörin, niin lupaan kokeilla koko annoksen yksin syömistä! Meinaan jos jossain olen etevä, niin juurikin jätelön syönnissä ;) -Milla

Vastaa
inkkap 24.9.2013 at 18.38

:D :D Ihana Milla, mahtavaa! Tämä lupaus muistetaan. :)

Vastaa
Ruuan perässä maailmalla: jälkkärit - Archie gone Lebanon 15.9.2015 at 20.39

[…] muistattahan kaikki vielä meidän newjerseyläisen jäätelöhaasteen? […]

Vastaa

Jätä Kommentti