Pallontallaajat.net
Valikko

Viisi väriä reissulta

Kirjoittanut Inka 25.9.2013

Mainion Deep Red Blues -blogin Kea haastoi mut jokunen aika sitten tekemään postauksen, jossa isken eetteriin viisi kuvaa, joista jokainen edustaa eri väriä. Vaaditut värit ovat sininen, valkoinen, keltainen, vihreä ja punainen. Kaivelin elokuun reissukansiosta kuvia, ja värien hakeminen osoittautui yllättävän hankalaksi. Jotain onneksi löytyi, pitkän etsinnän eli kuvien kaihoisan selailun jälkeen.

red

Flamingo on mun mielestä Las Vegasin sympaattisin kasino, ellei muuten niin noiden superupeiden valomainostensa vuoksi. Tällä kertaa ei taidettu kuin piipahtaa sisällä, mutta mulle olis riittäny ihan hyvin jo tuon yllä olevan näkymän vilkaisu.

yellow

Nebraskassa ajettiin Highwaylta pikkutielle, jonka varrella oli liikennemerkki, joka oli selvästi saanut osumaa aseesta. Ei jääty luodinreikien alkuperää ihmettelemään sen enempää, mutta hivenen creepy tunnelma tuolla autiolla pikkutiellä kyllä oli.

green

Syracusessa sijaitsevan meksikolaisen ruokapaikan naapuripihalla oli aika siistin näköinen parkkipaikka. Sitä ihasteltiin samalla kun vedettiin burritoja ja quesadilloja naamaan taquerian edustalla.

white

Valkoinen maisema löytyi myös Nebraskasta, kun tie oli niin pieni ja muuta liikennettä sen verran vähän, että uskallettiin napata kuvia meidän uskollisesta ajokistamme Pennystä.

blue

Tyyni valtameri ja delfiini. Ei kai tästä tarvitse muuta sanoa?

Tähän mainioon värihaasteeseen toivon lähtevän mukaan Lontoossa seikkailevan Sallan, Australiassa reissaavan Lauran, maailmanympärysmatkaan valmistautuvan Rimman ja juuri jenkkireissulta palanneen Lindan.

Lisää tästä aiheesta

8 Kommenttia

Kea 26.9.2013 at 9.54

Nää on niin hienoja nää sun kuvat! Ja tuo Flamingo on ehdottomasti munkin suosikki Vegasissa. Asuttiin siellä vuonna 1996! Jotenkin siinä on sellanen vähän vanhanaikainen ja nostalginen fiilis. Muuten tuo sininen kuva kiilasi kyllä suosikiksi. Aivan ihastuttava delfiini. Tykkään myös miten oot jotenkin saanu kuvatekstien fontit sopimaan kuhunkin väriin. :)

Vastaa
inkkap 26.9.2013 at 21.59

Kiitti Kea, arvostan sun kommenttia hulluna. Ja aika villiä että oot jo 90-luvulla hengannu Vegasissa ja vielä Flamingossa, ei oo menny huonosti. :) Delfiini oli kyllä munki suosikki!

Vastaa
Lauratau 26.9.2013 at 10.10

Aivan huippuja kuvia! <3

Vastaa
inkkap 26.9.2013 at 21.59

Kiitti Laura!!

Vastaa
Salla 26.9.2013 at 11.13

Aivan sairaan siisti haaste!! :D

Vastaa
inkkap 26.9.2013 at 21.59

Jeas, mää niin ootan sun Lontoo-versiota!

Vastaa
Laura R. 26.9.2013 at 12.21

Ihana haaste, kiitos! Varmasti toteutan tämän. Ihan huikeen upea tuo delfiinikuva, oijoi! <3

Vastaa
inkkap 26.9.2013 at 21.59

Jes, mahtavaa Laura! Vähän kai sulla tullee hyvä!:)

Vastaa

Jätä Kommentti