Pallontallaajat.net
Valikko

Amerikkalaisten motellien ah! niin ravitsevat aamiaiset

Kirjoittanut Inka 30.9.2013

Tämän blogipostauksen otsikko on silkkaa sarkasmia, jos joku ei sitä oivaltanut. En ole eläissäni ikinä missään tilanteessa syönyt niin järkyttävän huonosti kuin jenkkimotellien aamiaisilla. Tai ehkä munsta on viime vuosina tullut vähän turhankin tiedostava ruokailija, joka sitten motellin aamiaisella koitti jättää tuoteselosteet lukematta ja veteli sapuskaa naamariin koska se oli ilmaista.

Noita motelliaamiaisia en siis oo jäänyt todellakaan missään nimessä kaipaamaan reissulta, mutta olihan niissä toki oma pieni viehätyksensä. Kukapa ei haluaisi vedellä rajoittamattomasti donitseja aamiaiseksi, hah! Muroihin en kyllä koskenut pitkällä tikullakaan, mutta leivonnaiset on aina ollu se mun heikko kohta… Ja toki siellä olis ollu pullaleipää ja bageleitakin tarjolla, mutta päätin että on sama vedellä sitä oikeaa pullaa kuin pullaleipää. Herkkusuun logiikka, nähkääs.

UTAH JA ARIZONA (375) UTAH JA ARIZONA (380) motellit9

Pääasiassa kaikissa muissa motelleissa hintaan sisältyi aina continental breakfast paitsi Motel 6 -ketjun puljuissa. Niissä tarjolla oli kahvia, mutta ei teetä, joten se ei meikäläistä juuri lämmittänyt. Continental Breakfast sisälsi aina kahvia, teetä, mehua, maitoa, paahtoleipää, bagelia, cream cheeseä, (usein sokeroitua) puuroa, muroja ja leivonnaisia. Joskus harvoin tarjolla saattoi olla myös jotain tuoretta, kuten vaikkapa omppua, mutta se oli melko harvinaista.

Onneksi meidän koko reissuporsu oli lähteny mukaan asenteella “jos läskeillään niin läskeillään sitten kunnolla”, ja aamiaisella leuat vaan louskuivat herkullisten ravitsevien donitsien äärellä. Kyllä sitä kotona ehtii taas sitten nautiskella munakkaita ja kasviksia yllin kyllin!

Tuo ekassa kuvassa näkyvä Days Inn -motellin aamiaistarjoilu oli kyllä melko kamala, ja ehkä eniten jäi kyrsimään se, että tarjolla oli toki kuumaa vettä, mutta teepusseja ei näkyny missään! Onneksi huomasin tuon sen jälkeen kun olin jo ottanut mukillisen vettä, niin aamu lähti mukavasti käyntiin kuumaa vettä lipitellessä.. Tosin parempi sekin kun ei mitään!

motellit2 motellit1

Parhaimpana juttuna aamiaisilta jäi mieleen tuo Super 8 -ketjun vohvelikone, mistä sai ensin masiinasta kupillisen vohvelitaikinaa jonka pystyi sitten paistamaan vieressä olevassa vohveliraudassa. Pojat kokeili tuota ihanuutta ja oli kuulemma aika hyvää, mää tyydyin mussuttamaan vieressä olleita yksilöpaketoituja pullia, nam nam. Ja tässä kyseisessä motellissa oli muuten tarjolla aamiaisella myös jogurtteja, jee!

Aamiaiset oli mun mielestä aina aika mukavia hetkiä, vaikka ei oikeastaan ikinä mahduttukaan samaan pöytään, ja se oli harmillista. Sillon tällön oli vähän kiire, mutta ei koskaan niin kova ettei olis ehtiny vedellä naamariin kupillista teetä. Varsinkin alkureissusta aamut oli nimittäin sen verran kylymiä, että kuppi lämmikettä oli enemmän kuin tarpeen. Välillä harmittikin se etten juo kahvia, kun sitä teetä ei aina ollutkaan tarjolla..

SOUTH DAKOTA (224) SOUTH DAKOTA (225) MINNESOTA (1)

Mun iloksi maapähkinävoita oli tarjolla tosi paljon, ja vaikka se olikin semmoista sokeroitua karkkiversiota, vetelin sitä kaksin käsin naamariin.

Ykkössuosikkiaamiainen oli, kuten sanottua, tuo Prime Rate Inn, missä teen ja kahvin kaverina oli donitseja! :D Maistoin kyllä aika montaa, ja Karim taisi olla rikollinen ja pakata vielä muutaman mukaankin, ja veteli ne sitten päivän mittaan. Donitsiaamiainen oli kyllä just niin överi mitä jenkeissä pitää olla, ja se naurattaa kyllä vieläki. Ja ihan varmasti meen vielä uudelleen Prime Rate Inniin jos semmonen mahdollisuus tulee eteen!

Niin me urheilijanuorukaiset aloitettiin ainakin kolmasosa jenkkireissuaamuistamme, ja hyvin kävi. Voi sitä aina joskus ottaa vähän iisimmin tuon ruuankin suhteen, ainakin lomalla!

Lisää tästä aiheesta

6 Kommenttia

Laura R. 30.9.2013 at 15.25

“Silmät kiinni, äläkä ajattele sitä E-koodimäärää…” :D

Vastaa
inkkap 30.9.2013 at 16.18

Haha, juuri tuolla tavalla! Ja sitten mussutellaan, nam nam. Olioahan ainakin ilmaiset e-koodit..

Vastaa
veeraii 30.9.2013 at 15.26

Alotin taas joka maanantaisen herkkulakon ja sitte tulin sun blogiin.. Pittää vissii lopettaa tämän lukeminen.

Vastaa
inkkap 30.9.2013 at 16.19

Eikäkö lopeta se herkkulakko! Keskiviikkona on kuitenki veripalvelussa pullaa tarjolla.

Vastaa
Tytti 2.10.2013 at 12.12

Ajattelin iha sammaa että en ennää lue tätä, mutta ehkä jätän vaa nämä tämmöset ruokajutut kattomatta! :P Varsinki ennen ruokatuntia…

Vastaa
inkkap 3.10.2013 at 10.15

Haha, elä yritä, kuolaat kuitenki! :D

Vastaa

Jätä Kommentti