Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Kuvahaasteen saldoa - Archie gone Lebanon - Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Kuvahaasteen saldoa

Kirjoittanut Inka 3.10.2013

Muistatteko, kun jenkkireissun aikana blogiin ilmestyi tämä postaus? Noh, nyt on aika vähän purkaa haasteeseen tulleiden kuvausideoiden kuvasaldoa. Ihan kaikkea en näköjään muistanut toteuttaa, ja osa jutuista (kuten esimerkiksi ruoka ja maisemat) on ollu esillä niin monessa muussa postauksessa, että en alkanu niitä sen kummemmin kaivelemaan.

Kiitos vielä tosi paljon kaikille kuvia toivoneille, osa ideoista oli ihan mahtavia ja niitä oli hauska toteuttaa. Oli myös tosi mukava toteuttaa päivä kuvina -postaus reissun päältä, kun näytitte sille vihreää valoa. Mutta nyt niihin teidän kuvausideoihin!

Pepe toivo päivän asu -kuvia, ja niitä nähtiin yks jo reissun aikana. Löysin reissukansiosta pari kuvaa lisää, jotka ehkä lasketaan tuohon asukuvakategoriaan. Samalla Pepe toivoi kuvaa reissun parhaista alku-, pää-, ja jälkiruuista sekä kuvia matkaseurueesta mahdollisimman monen osavaltiokyltin kanssa.

asut

Vasen kuva Chicagosta, päällä silkkipaita – Uniqlo, farkkushortsit – H&M, reissukengät – Vagabond

Oikea New Yorkista, päällä shortsipuku – Traffic People, laukku – Gap

LAS VEGAS (56)Yllä näkyy reissun paras jälkiruoka, ja kuva on otettu Las Vegasin Bellagion lounasbuffetissa. Pehmeitä tosisuklaisia suklaakeksejä mansikoiden, vaniljakastikkeen, pähkinärouheen ja suklaapalojen kanssa. Uskokaa kun sanon, että tämän paremmaksi ei voi mennä! Keksi oli niin pehmeää että sain leikattua sitä veitsellä pienemmäksi ja sori seuraavasta mutta omnomnom!

Pakko tunnustaa, että me ei syöty reissulla yhtään alkuruokaa, vaan hyökättiin suorilta pääruokaan. Ja paras pääruokahan oli tietty burgeri, mutta myöhemmin selviää että mikä, kunhan saan postauksen reissun parhaista hampurilaisista ulos. Ei siis kuvaa niistä tällä kertaa.

UTAH JA ARIZONA (122) UTAH JA ARIZONA (67)Osavaltiokylttien kanssa meillä kävi sen verran huono säkä, että ei saatu niitä kuviin kuin kaksi. Kaikki muut kyltit ohitettiin hirviällä vauhilla motarilla, eikä siinä oikeen kehannu ruveta pysähtyyn, varsinki ku olis varmaan sakotkin tullu. Eli näillä kahella mennään, ja kuten vaatteista huomaa, kuvat on otettu samana päivänä.

Salla toivoi kuvia auton sisätiloista jotta pääsisi kurkkaamaan, miten mukavannäköisiksi ne meidän reissun aikana saatiin. Toivottavasti Salla et nyt pety…

CALIFORNIA (342) CALIFORNIA (344)

…sillä me ei autoa paljoa sisustettu. Tärkein juttu oli, että auto oli siisti ja suht puhdas, ja pyrittiinkin pitämään se melko siistissä kunnossa. Yhen kerran tartuttin imurin nokkaan, mutta sen jälkeen auto pysyi melko siistinä aika pitkään. Eli eipä siellä näkyny kuin vesipulloja ja karttakirja, läskikassit oli piilotettuna tärkeille tavaroille tarkoitettuun salalokeroon. Vikalla ajoetapilla vyöryttiin Karimin kanssa takapenkille syömään jäätelöä, muutoin keskipenkit oli aina ylhäällä.

Lilja pyysi kuvia kosmetiikkahyllyistä ja hammasharjoista, ja saamasi pitää! Paitsi ne hammasharjat.

CALIFORNIA (241) CALIFORNIA (242)

Kuvat nappasin Targetista missä käytiin vaan pari kertaa reissun aikana, mutta kun kohdalle ei sattunut Walmartia, oli tuo aika hyvä vaihtoehto. Ja seikkailu noiden kosmehyllyjen väliin kannatti, sillä ostin sieltä itelle tuliaisiksi pari pulloa superkaunista Britney Spearsin hajuvettä, eikä edes nolottanu ko vähän!

Kirsi vinkkas että oltais käyty testaamassa rivitanssia jossain counrtymestassa ja oltais otettu siitä sitten kuva, mutta niitä ei oikein sattunut kohalle. Veikkaan että Kirsillä oli päällimmäisenä ideana saada eetteriin kuva meistä missä näytetään mahdollisimman urpoilta, joten kaivoin kansiosta sitten ne kriteerit täyttäviä kuvia. Niitä oli aika paljon, mutta tässä kaks parasta:

SOUTH DAKOTA (103) SOUTH DAKOTA (251)Mulla ei oo mitään hajua mitä tuossa ekassa kuvassa tapahtuu muuta ko että ajettiin scenic stopille ihan vaan huomataksemme, että sumua oli niin paljon että ei sieltä paljon maisemia näkyny. Toinen kuva on meidän panoksemme autotyttö ja -poika -maailmalle.

Siinä ne sitten oli! Mukana oli myös toiveita rakennusten julkisivuista mutta ne jäi syystä tai toisesta kuvaamatta.

Thanks again, buddies!

Lisää tästä aiheesta

6 Kommenttia

Nella Kaukokaipuu 3.10.2013 at 18.47

Hahaha! Ihan loistava postaus! Ei hitto, aivan kingejä kuvia :D

Ja aivan mielettömän hieno tuo sun sortsipuku! Mä himoitsin itselleni tuollaista mustaa, mutta sitten kun näin jälkiheränneenä yritin ettiä sitä tälle kesälle, niin ei vaan ollut enää Suomessa tarjolla. Kumma juttu, kun olin muotihuumasta vuoden jäljessä.

Vastaa
inkkap 5.10.2013 at 9.17

Hah, hyvä että kelepaa!

Ja kiitos! Mää tykkään iteki tuosta ihan satanolla, ja täytyy muuten sanoa että ostin ite sen pari vuotta sitten muistaakseni syyskuussa alennuksesta, tosin tilasin kyllä netistä mutta siitä huolimatta, kesän lopussa löytyi vielä. :)

Vastaa
Salla 3.10.2013 at 22.45

Eiii, mä niin odotin, että teiän auto olis ollu täynnä roskia ja haisevia likasia kenkiä…! :D Pointsit siis siitä, että oikeesti osasitte pitää kiinni yhteisistä säännöistä ja pitää auton puhtaana. Mutta ihanan rentoja kuvia oli kyllä kaikki! Tykkäsin. :) Tykkäsin myös kovaa sun tuosta vihreestä jumpsuitista!

Vastaa
inkkap 5.10.2013 at 9.18

Haha, not on my watch! Vähän olis palanu käpy jos siellä olis ollu jotaki poikien haisevia sukkia, yhhh! Ja meidän porukassa kun kaikki on treeneistä tuttuja, on hyvä kun voi suoraan väkivallalla muistuttaa että nyt kuule säännöt muistiin jos alkaa lipsua, ei tosin kertaakaan tarvinnu. :) Ja mää oon kans aika innoissani tuosta jumpsuitista, harmi ku sitä ei voi käyttää ko kesäisin.

Vastaa
Pingviinimatkalaiset 6.10.2013 at 11.36

Nää poseeraukset ja ilmeet teidän porukalla on niin mahtavia :D Iso pointsi heittäytymisestä! -Milla

Vastaa
inkkap 6.10.2013 at 13.09

Haha, kiitti Milla! :D

Vastaa

Jätä Kommentti