Pallontallaajat.net
Valikko

Typical American

Kirjoittanut Inka 5.10.2013

Reissussa ollessani koitin kiinnittää kamerani huomion semmoisiin asioihin, jotka edustaa mulle semmoista tyypillistä, eli tv-sarjoista opittua, Amerikkaa. Eli esimerkiksi postilaatikoita missä on semmoinen nostettava lippu, valtavia pick-upeja, hillittömän kokoisia sähkölinjoja, kaikkea läskiä ja tietysti niitä iloisenkeltaisia koulubusseja.

Tässä siis teille tähän lauantaiaamuun hillitön kuvaoksennus niistä jutuista, mitkä kuvastaa mulle semmoista nimenomaan jenkkeihin sijoittuvan road tripin perusarkea, mihin ei reissussa ehkä edes tajua kiinnittää huomiota:

NH JA BOSTON (182) NH JA BOSTON (125) NEBRASKA JA COLORADO (41) NEBRASKA JA COLORADO (36) SOUTH DAKOTA (91) NEBRASKA JA COLORADO (33) CALIFORNIA (1) USA3 MINNESOTA (55) MINNESOTA (54) CALIFORNIA (2) SYRACUSE JA KANADA (45) USA1 SYRACUSE JA KANADA (48) MINNESOTA (57)

Löytykö kuvien joukosta niitä teidän näkökulmasta periamerikkalaisia juttuja, vai onko mulla ihan omat mielikuvat?

Lisää tästä aiheesta

6 Kommenttia

Kea 5.10.2013 at 10.00

Ihania, näistä mä tykkään! :)

Mun suosikki on tuo convenience store jossa on jääpalakylmiö edessä. Alaskassa kans meininki sama. Tosin siellä jäitä ostetaan lähinnä kalan säilytykseen, ei niinkään drinkkeihin. Haha.

Vastaa
inkkap 5.10.2013 at 14.37

Heh, mää mietinki että mitä varten ne on, ja varmaan tuolla menee tosiaan niihin drinksuihinki aika reilusti, kun oli aika lämmintä. :)

Hauskaa kun sulta tulee aina Alaskan näkökulma! :)

Vastaa
Pingviinimatkalaiset 5.10.2013 at 10.16

Hauska postaus! Nykissä yrittelen aina jotain tämän tyyppistä, mutta siellä se on jo vähän liiankin helppoa :D Ehdottomasti toteutettava itsekin, jos joskus sinne road tripille päästään. -Milla

Vastaa
inkkap 5.10.2013 at 14.38

Joo mää jätin tarkoituksella kaikki nykin kuvat tän postauksen ulkopuolelle. :)

Vastaa
Lauratau 5.10.2013 at 15.40

Ihanaihanaihana postaus! Nää on just herkkuja, noita mää menen joskus kattomaan Jenkkeihin. Mulle tuli mieleen kans semmoset tv-amerikkalaisuudet kuten jenkkilippu kuistin pielessä ja kiinalaisen syöminen pahvitörpöstä plus onnenkeksit. :)

Vastaa
inkkap 6.10.2013 at 13.09

Jenkkilippuja näky kyllä varmaan ainakin joka toisen talon kuisteilla! Hauskaa miten “todellisen” kuvan sitä telkkarista saakaan. Harmi kun jäi ne kuvaamatta! En tykkää yhtään kiinalaisesta mutta onnenkeksejä olis kyllä joskus hauska murtaa, ehkä vielä joskus amerikassa.

Ja hulluna hyviä ajatuksia siihen suuntaan, jotta se teidänkin reissu joskus onnistuu!

Vastaa

Jätä Kommentti