Pallontallaajat.net
Valikko

Caribbean part of our Honeymoon – Booked!

Kirjoittanut Inka 9.10.2013

Niinhän siinä kävi, ettei me pystytty vastustamaan lempeässä merituulessa hulmuavien palmunlehvien kutsua ja varattiin häämatka – jaiiks! Ei nyt sentään ihan koko häämatkaa, mutta lennot välille NYC-Cancún-NYC sekä tietysti se viiden päivän resort.

Lennot napattiin American Airlinesilta, joten päästään senkin lafkan lennot nyt testaamaan. Oon tosi innoissani paitsi koko jutusta, myös tuosta AA:n kokeilusta sillä kyllähän senkin kyytiä pitää päästä kokeilemaan. Mahtavaa!

honeymoon1 honeymoon6 honeymoon10 honeymoon9

Nyt pitäisi enää löytää jostakin järkihintaiset lennot Nykiin ja takaisin sekä tietysti majoitukset New Yorkista sekä reissun alku- että loppupätkälle. Oon kuitenkin luottavainen että parin kuukauden päästä lentoja saattaisi saada jo inhimilliseen hintaan, ja että majapaikkakin löytyy varmasti meidän budjettiin sopivasta hintaluokasta.

Ja oli myös melko hauskaa, että saatiin säästettyä muutama pennonen tuota resortia varaillessa. Selailin hotelleja pelkästään hotels.comista, sillä mulla oli welcome rewards -tilillä jo muutama majoitus, joten oli pelkästään järkevää kerätä lisää noita öitä, että saadaan sitten tulevaisuudessa ilmainen palkintoyö. Lisäksi kun tuo meidän resort ei ollu mikään hillittömän halpa, nostaa se myös sen meidän palkintoyön arvoa, se kun on lopulta keskiarvo niistä varattujen majapaikkojen hinnoista.

Muistin myös viime hetkellä ennen kun oltiin varaamassa majoitusta, että mullahan on tili ostohyvityksessä ja hotels.com on listautunut myös sinne. Kun kyseessä oli noin mojova summa, saataisiin siitä varmasti ihan mukavasti takaisin. Pari klikkausta ja saatiin paitsi majapaikka varattua, myös kuutisen kymppiä siitä hinnasta takaisin ostohyvityksen kautta! Oon käyttäny palvelua aikaisemminkin, mutta nyt vasta sain sen verran tililleni, että rahat pystyy kotiuttaa, eli ei menny klikkaukset hukkaan.

honeymoon12 honeymoon11 honeymoon8 honeymoon3 honeymoon2 honeymoon7 honeymoon5 honeymoon4

Eli nyt meitä odottaa Cancúnissa siniset verkkoriippumatot palmun alla ja oma poreamme meidän honeymoon-sviitissä, ja kaiken hyvän lisäksi siellä pitäs vielä olla partsilta merinäkymät. Ihanaa!

Ja tämä postaus ei muuten ole toteutettu yhteistyössä minkään tahon kanssa. Ostohyvityksestä tarjosivat yhteistyötä kesällä, mutta lyhytnäköisyyspäissäni kieltäydyin. Nyt kuitenkin on pakko vähän kehasta, kun saatiin noinkin merkittävä etu ihan parilla klikkauksella!

Kuvat on The Cherry Blossom Girl -blogin Alixin häämatkalta Bora Boralle. Sekin olis ollu ihan kelpo kohde.

Lisää tästä aiheesta

11 Kommenttia

Riikka 10.10.2013 at 8.16

Varmaan ihan täydellinen häämatka tulossa! Miten jaksat odottaa? :D

Vastaa
inkkap 10.10.2013 at 21.51

Toivotaan että on! Ja yllättävän helposti jaksaa, on nimittäin yks tai kaks hommaa vielä tehtävänä ennen ku voi lähtä rentoilemaan häämatkalle! :)

Vastaa
Mirkka 10.10.2013 at 9.01

Voi Inka, teillä on niin hyvät suunnitelmat häämatkan suhteen!! Ja miten hassua onkaan että me mennään myös Nykin kautta Cancuniin häämatkalle :D Tosin ollaan Cancunissa vaan osa ajasta ja suunnataan sitte Tulumiin mutta silti mikä sattuma! :) Me lähetään jo kahen kuukauden päästä eli laitan sulle sitte vinkkejä tulemaan.

Vastaa
inkkap 10.10.2013 at 21.53

Oii vitsi, aika lyhyt aika teidän ihanalta kuulostavaan häämatkaan! Mää kommentoinki jo Ullalle että vähän kai teillä on hyvä maku häämatkan suhteen. :D Ihanaa, saat sitte kertoa kyllä tipsejä, huippuaaaa!

Vastaa
Rimma 10.10.2013 at 9.40

Oii! Kuulostaa kyllä mehukkaalta hanimuunilta! ^_^

Vastaa
inkkap 10.10.2013 at 21.53

Niinpä, ei se kyllä ihan maailmanympärysmatka ole, mutta saa kelvata sen puutteessa. Ja ihan varmana kelpaa! :)

Vastaa
Annika 10.10.2013 at 11.26

Kuulostaa hyvältä, kivasti saatte tuttua kaupunkilomaa ja eksoottista rantalöhöilyä sovitettua yhteen. Ei huono idea!

Vastaa
inkkap 10.10.2013 at 21.54

Niinpä, se olikin hakusessa. Ja jotenki tuntuis niin väärältä lähtä häämatkalle ja olla käymättä Nykissä, mikä on meidän molempien suokkari. :)

Vastaa
Heidi 11.10.2013 at 21.09

Ihanaa, Cancun! Olen käynyt siellä vain pikaisesti, mutta viettänyt enemmän aikaa muutaman tunnin matkan päässä Playa del Carmenissa. Rannat on tosi kauniit!

Ja tietty Nykissä pitää aina pysähtyä ku mahdollista :)

Vastaa
inkkap 12.10.2013 at 10.39

Heh, Nyc on kyllä pakollinen aina kun vaan voi! :) Ja mukava kuulla että biitsit on siistejä, sillä nimenomaan niitä lähetään tässä hakemaan.

Vastaa
Kotimajoitusta New Yorkissa - Archie gone Lebanon 18.3.2015 at 17.09

[…] ökymajoitus (ehheh) on varattu jo kuukausia sitten, mutta vaikka kovasti yritettiin varata siihen samaan syssyyn meidän metropolimajapaikkaa, ei se […]

Vastaa

Jätä Kommentti