Pallontallaajat.net
Valikko

Yllätys parkkipaikalla

Kirjoittanut Inka 10.10.2013

Californiassa tuli vastaan melkoisen creepy ylläri. Oltiin ajeltu aika pitkään samalla kuskilla eikä suunnitelmissa ollu pysähtyä vessaan tai kauppaan, joten päätettiin poistua motarilta heti seuraavasta rampista ja vaihtaa kuskia.

Oltiin ajettu hiekkadyynien (!) ohi vähän aikaa sitten, ja se alue missä ajeltiin oli muutenkin aika autiota. Tietty just se tie mille lopulta rampilta päädyttiin vei johonkin kalifornialaiseen vankilaan. Siinä oli onneksi liittymä pihalle, missä oli ollu huoltsikka joskus tosi kauan aikaa sitten, ja meikäläinenhän oli tietysti heti kamera ojossa kuvaamassa huoltsarinjämiä. Tai saattoi se olla joku muukin paikka, mutta huoltoasema tuosta tuli mulle ekana mieleen!

CALIFORNIA (10)Olihan se aika siisti, mutta tulinen hiekka ja polttavan kuuma aurinko esti mua kuvaamasta sitä kovin pitkään. Pysähdyttiin Pasin kanssa hetkeksi ihastelemaan näkemiä, ja siinä seistessä katsahdin maahan.. Varpaiden viereiset näkymät oli melko creepyt siellä keskellä ei mitään vankilan vieressä.

CREEPY

Jep, se oli vaan nukke, mutta tuo varpaiden vieressä ollut suun ja nenän alue sai mut talsimaan autolle aika nopeasti.

Ah Amerikka, ei voi koskaan tietää mitä tulee vastaan!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti