Pallontallaajat.net
Valikko

Jenkkireissun ostokset

Kirjoittanut Inka 12.10.2013

Nyt tulee postaus, jonka julkaisemisen oon kyseenalaistanut useaan otteeseen. Toivon siitä kuitenkin olevan jotain iloa ja hyötyä teille, joten annoin palaa. Eli tässä siis mun versio jenkkireissun ostospostauksesta, bitte schön!

Tein tosiaan haaveostoksista listoja jo useampaan otteeseen, joten mulla oli aika selvät sävelet siitä, mitä lähin reissulta hakemaan, ja just niitä juttuja tulikin sitten ostettua.

paidat

Uniqlon silkkipaitoja lähdin metsästämään heti kun päästiin Nykkiin. Ne osoittautuikin reissun aikana aivan loistaviksi, sillä ne oli kuumassa mukavan väljiä ja kevyitä, mutta lämmitti vähän kun ilma kävi viileäksi. Musta ja pilkullinen oli täyshintaisia ja maksoin niitä 50 dollaria, pinkki taas lähti alerekistä 20 (!) dollarilla. Old Navyn puuvillapaita oli myös reissun suosikkijuttuja.

IMG_2077Mulla oli tavoitteena löytää tyylikäs kuviollinen silmälasikotelo, ja bongasin semmoisen Madewellistä. Löysin myös reissuarskat brooklyniläisestä pikkuputiikista heti matkan alussa, ja walmartista hamstrasin kultaista Sally Hansenin kynsilakkaa. Sininen kaulakoru on Las Vegasin Urban Outfittersista, kuviollinen hame on mun ainoa ostos Forever21:stä ja reissun ainoat farkut löytyi American Eagle Outfittersistä ja oli kuulkaas hyvät!

vaatteet1

Uniqlosta löytyi muutakin, nimittäin pinkki silkkitoppi joka kustansi muistaakseni alennuksessa 12 dollaria sekä pari superpehmeää kashmirneuletta, joista oon haaveillu tosi pitkään. Hintaa noilla oli lähemmäs 90 dollaria kipale, mutta tulevat taatusti kestämään. Uniqlosta tais muutenkin tulla mun uus suosikki. Lisäksi narulla roikkuu vielä toinen Old Navyn löytö, punasävyinen shiftimekko joka oli puhasta rayonia. Old Navy yllätti muutenkin positiivisesti, sillä vaatteissa oli käytetty tosi hyviä materiaaleja. Jee Old Navylle siitä!

IMG_2083

Keltasävyinen nahkapussukka lähti mukaan Gapista, vihreä American Apparelista. Burts Beesin sävyttäviä huulirasvoja ostin pari, mutta toinen on jo hukassa. Essieltä nappasin mukaan vaan yhden aluslakan, vaikka nyt vähän harmittaa, sillä seitsemän dollarin hinnalla olis voinu ostaa muutan muunkin. Sally Hansenin glitterlakka oli kyllä kans melko jees, ja piti tietysti ostaa pari pikkupulloa Britney Spearsin ihanaa ja erityisen katu-uskottavaa Fantasy-hajuvettä, kun sitä kerran sattui kohdalle.

vaatteet2

T-paitoja ja toppeja ostin yllättävän vähän: madewellista pellavapaita, jostain outletista guessin keltainen modaalitoppi ja american eaglesta koralli ja musta toppi. Las Vegasista nappasin mukaan vielä Leviksen supersöpöt sammarit (40USD) ja pinkit Converset (40USD).

Näiden lisäksi paluumatkalaukuista löytyi Victoria’s Secretin alkkareita, aika mojova kasa urheiluvaatteita, Body Gloven treenikengät, Melissan kultaiset kumpparit, American Apparelin verkkarit ja sukkia. Eiköhän näillä taas pärjää.

Ja loppuun mainittakoot vielä, että tuon tämän talouden toisen osapuolen itelle ostetut reissutuliaiset oli vielä reilusti muhkeammat ku mulla!

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Laura R. 12.10.2013 at 11.45

Ihania ostoksia! Toi Uniqlo on mulle ihan uus merkki, samoin Old Navy, joten kiitos näistä vinkeistä – pitää suunnata Jenkkien päässä sitten näihin puhtiikkeihin katsastamaan tarjontaa! :)

Vastaa
inkkap 13.10.2013 at 9.53

Jee että sait vinkkejä! Toi Uniqlo on itseasiassa japanilainen merkki, mutta jenkeissä oli siitä huolimatta melko edulliset hinnat.

Vastaa
Kea 12.10.2013 at 13.30

Oon vannonu noiden American Apparelin nahkapussukoiden ja -kukkaroiden nimeen jo monta vuotta ja taas lähti pari uutta turkoosia mukaan loppuun kuluneiden tilalle. Niiden nahkainen avainlenkkikin roikkuu aina mukana!

Ihania värejä sulla! Tykkään… :)

Vastaa
inkkap 13.10.2013 at 9.53

Mää oon ihastellu noita pussukoita tosi kauan ja nyt vasta ostin ekan, voi olla että pitää ens reissula hankkia toinen!

Vastaa

Jätä Kommentti