Pallontallaajat.net
Valikko

Losin pähein donitsila

Kirjoittanut Inka 23.10.2013

Se oli yksi maaliskuun päivä, kun selailin arvostelukappaleeksi saamaani Lonely Planetin Not for adults -sarjan amerikan opasta ja bongasin sieltä päheimmän donitsilan ikinä. Ilo oli suunnaton, kun huomasin että paikka sijaitsee Losissa, eli siellä oli käytävä. Se oli oikeastaan mun kolmen parhaan la-elämyksen listalla tuolla reissulla American Apparelin tehtaanmyymälän ja Kean tapaamisen ohella. Kerran donitsin ystävä, aina donitsin ystävä.

Harmi vaan, että juuri tuona päivänä sattui niin, että hotelliaamiaisella ei ollu tarjolla juuri muuta kuin donitseja. Vetelin varmaan neljä (!) kappaletta ääntä kohti ja päätin sen jälkeen jättää tilaa myös Donut Holen herkuille, sillä siitä kokemuksesta ei luovuttaisi vaikka mahta olisiki jo valmiiksi pullollaan noita reiättömiä herkkuja.

Eikä muuten tarvinnut kauaa La Puentessa ajella, kun vastaan tuli drive-in -Donut Hole!

CALIFORNIA (303) CALIFORNIA (312) CALIFORNIA (317) donitsiaaaa2

Kuten kuvista näkyy, me toimittiin epäortodoksisesti ja ostettiin donitsimme tiskiltä, sillä kuskilla olis ollu aikamoinen homma alkaa erikseen toimittamaan jokaisen takapenkkihuutelijan tilausta. Rehellisyyden nimissä täytyy vielä mainita että mun sitruunadonitsi oli hemmetin huono valinta, ja Juhon ja Pasin vaniljakreemitäytteiset suklaakuorrutetut herkut näyttä ihan hullun paljon paremmilta.

donitsiaaaa1

En sano muuta ku nam! Eli jos losissa pyöritte, ottakaa suunnaksi myös La Puente ja Donut Hole!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Tytti 24.10.2013 at 9.27

Maistuis mullekki! :P

Vastaa
inkkap 24.10.2013 at 17.33

varmana! :D

Vastaa

Jätä Kommentti