Pallontallaajat.net
Valikko

Pyhäinpäivän Halloween

Kirjoittanut Inka 2.11.2013

Meillä juhlittiin eilen halloweenia vähän näin oikean ja Suomen halloweenin välissä. Viime vuonna pukeuduin tämän hetken kuumimpaan maskiin eli sugar skulliksi, joten nyt oli keksittävä jotain muuta. Eilisessä illanvietossa ei asu ollut pääasia, sillä tarkoituksena oli enemmänkin viettää iltaa hyvässä porukassa, mutta mun piti tietysti emännän ominaisuudessa vetaista jotain ylleni.

Ratkaisun toi onneksi pinterest, ja sattumalta kaikki asuun tarvittavat osatkin löytyi valmiina omasta vaatekaapista.

IMG_2230

Suomalaiselle tavalle epätyypillisesti meidän perheessä on juhlittu Halloweenia jo 90-luvun lopulla. Sainkin myöhemmin kuulla, että kun meidän luokalle tuli yläasteella uutta porukkaa, oli osa heistä saanut varoituksen meikäläisestä. Meidän perhe oli kuulemma ihan superouto, sillä me esimerkiksi juhlittiin Halloweenia koristelemalla kämppä kurpitsankuvilla ja syömällä yhtenä iltana erityisen paljon ötököitä muistuttavia karkkeja pukeutuneina kammottaviin asuihin. Onneksi osasin jo nuoruudessa ottaa tuommoiset kommentit vastaan huvittuneena, ja kotikyläni junttimaisuus naurattaa kyllä yhä.

Noista ajoista muistona sain tänä vuonna äitini kokoamat Halloween-koristeet nyt meidän kotiin, ja olo oli kuin jouluaattona koristelaatikkoa availlessani. Niiden avulla saatiinkin aika mainiosti tuotua Halloween-tunnelma tänne meidän pieneen kaksioon saakka, ja vaikka koristukset eivät muutamaa päivää kauemmin seinillä roikukaan, oli koristelu ehdottomasti vaivan arvoista.

IMG_2146 halloween1 IMG_2155 halloween2 IMG_2220 halloween3 IMG_2188

Ja olipa kerrankin mahtavaa, kun ei tarvinnu kirota sen vuoksi, että kuvat olis liian rakeisia. Nää nimittäin kuvastaa eilisillan karmivaa tunnelmaa paremmin kuin mainiosti.

Tänään jatketaan samoissa karmivissa tunnelmissa, sillä pyhäinpäivän vuoksi olis tarkoitus käydä hautausmaalla viemässä pari kynttilää. Vaikka isot hautausmaat onkin ihan superkauniita näin pyhäinpäivänä, on siinä siitä huolimatta jotain todella creepyä.

Eng: We celebrated Halloween this year at our apartment, and I was happy with the atmosphere I managed to create with the decorations.

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Laura 2.11.2013 at 11.35

Hahah, naurattaa tuollanen pikkukylien meininki aina välillä :D Teidät on varmaan rinnastettu johonkin saatananpalvojiin tai vastaaviin, kun ootte ihan KURPITSOILLA koristelleet taloa halloweenina! Okei, ehkä halloween ei ollut niin iso ja tunnettu juttu silloin muutama vuosi sitten, mutta silti… :D

Vastaa
inkkap 4.11.2013 at 10.37

Haha sanoppa muuta. Ja joo siihen aikaan ei ollu Halloween ihan yhtä kovassa huudossa kuin nyt, mutta ihan me kuule koristeet hankittiin Tiimarista, joten ei se nyt niin kumma homma ollu. Mutta niin, pikkupitäjillä on ne hyvät ja huonot puolet..

Vastaa

Jätä Kommentti