Pallontallaajat.net
Valikko

Jenkkireissun viimeinen ruokahaaste: Unlimited pancakes

Kirjoittanut Inka 3.11.2013

Vaikka mut on melko helppo houkutella mukaan jos minkälaiseen haasteeseen, oli elokuisen road tripin viimeinen ruokahaaste semmoinen, että en edes harkinnut lähteväni mukaan. Amerikkalaisen tienvarsidinerketju Denny’sin value menun neljän dollarin unlimited pancakes ei houkuttanut hetkeäkään, ja kun pitkään puhuttu pannukakkuhaaste oli edessä, jätin suosiolla puuhan poikien huoleksi.

Kisa oli yksinkertainen: se joka syö eniten pannukakkuja, voittaa. Nostettiin panoksia vielä lisäämällä pottiin dollarin panos jokaiselta: ekaksi tullut saisi omansa takaisin ja voittaisi siihen päälle kaksi dollaria, ja toiseksi tullut saisi oman dollarinsa takaisin. Näin kovilla panoksilla oli hyvä lähtä kisaan, kun pojilla oli motivaatio kohillaan.

UTAH JA ARIZONA (234)

Ruokaskaban suorituspaikaksi valikoitui arizonalainen, aika lähellä Antelope Canyonia sijaitseva Denny’s, joka oli kaikinpuolin aivan järkyttävä huti. Paikka oli tietysti ihan tukossa turisteja, ja palvelu sen mukaista eli ala-arvoista. Santsijuomia saatiin pyytää useaan otteeseen, eikä Jannen kahvimaitoa ole näkynyt vielä tänäkään päivänä useista pyynnöistä huolimatta. Tärkein eli pannareiden tarjonta kuitenkin pelasi, ja se oli tietysti kisan onnistumisen kannalta huippu juttu.

UTAH JA ARIZONA (239) UTAH JA ARIZONA (236) pannukakkuhaaste UTAH JA ARIZONA (241)

Pannarit tuotiin aluksi kolmen stackin satseissa, ja sitten ne väheni kahteen pannariin per lautanen. Kylkeen tuli tuota ihanaa ruskeaa kultaa eli siirappia, ja vitivalkoista voita. Tosin en vieläkään oo ihan varma mitä se oli mutta voiksi ne sitä kutsui ja siltä se maistui, mutta miksi se oli valkoista? En ymmärrä.

Skaba oli loppujen lopuksi aika jännittävä, vaikka voittaja ei nyt yllättänyt ketään. Karim ahmaisi itsensä voittajaksi yhdeksällä (!!) pannarilla. Laitoin ennen kisaa omat arvailut pystyyn, ja ne meni niin alikanttiin ettei pahemmin olis enää voinu mennä, sillä kaikki ylitti itsensä ja veteli nassuun hurjasti enemmän pannukakkuja, mitä olisin voinut kuvitella.

Meidän kaikkien yllätykseksi Juho tuli toiseksi syötyään vaan yhden pannarin vähemmän kuin Karim, ja Pasi ja Janne jäivät jonnekin kauas muista pojista. Kisan jälkeen kaikki vannoi, ettei enää yhtään pannaria koko reissulla eikä ihme, sillä ainakin mun mielestä pannareissa on pääasia ne täytteet, ja eihän noilla täytteillä pitkälle pötkitä.

Eng: The last food challenge during our road trip was a pancake challenge in Denny’s where they got a value menu with unlimited pancakes for four dollars. I was smart enough not to attend, but the guys did eat their way to victory. Karim was the best eater with nine (!!) pancakes and felt nauseous for the rest of the day.

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Kea 3.11.2013 at 16.59

Valkoinen voi tulee väkirehulla (Jenkeissä maissilla) syötetyistä lehmistä. Sad but true. :( Sillon siitä voista puuttuu beetakaroteeni ja Omega3, jota lehmät sais ruohosta ja auringonvalosta.

Mä just eilen pohdin, että pitäis oikeesti avata joku kunnon aamiaismesta mistä sais pekonia, munia, pannareita ja the works. Miksei sellasta kunnollista tunnu löytyvän Suomenmaalta? Mua ei hirveesti nyt niin suositut brunssit hotsita kun siellä tarjotaan ala-arvosta kahvia ja kaikkea muuta höpö-höpöä, joka maksaa kuitenkin loppupeleissä ihan liikaa laatuunsa nähden. Ehkä musta siis vielä tulee ravintoloitsija. :D t. just tein gluteenittomia banaanipancakeseja sunnuntain ratoks. NAM!

Vastaa
Ulletin 3.11.2013 at 20.46

Kea mää oon miettinyt ihan tuota samaa! On ihan käsittämätöntä, ettei Helsingistä käsittääkseni saa amerikkalaista aamupalaa mistään! Kyllä jonkun täytyy sellanen rafla tänne perustaa!

Ja voi sad tuo voi-juttu :( Sulla on kyllä hirveästi tietoa kaikesta.

Ja Inka OMG 9 pannaria! :D Mää en ikinä pysty syömään edes kahta.

Vastaa
inkkap 4.11.2013 at 10.39

Joo, yheksän on kyllä ihan hirviä luku! Mutta sama jos napa vetää. :D

Mää oon kans jenkkiaamiaismestan perustamisen kannalla, pitäähän semmoinen olla! Ainaki Helsingissä, Oulussa nyt ei välttis tarvi niin ei tulis joka päivä käytyä..

Vastaa
inkkap 4.11.2013 at 10.38

No hyi, ei kai tuohon voi muuta sanoa. Tosin toki varmasti samoista maissilla syötetyistä lehmistä on myös hampparin välissä oleva piffi, joten en voi hirveästi moralisoida, kun siitä kuitenkin nautin…

Hullua että Helsingissä ei oo semmosta aamiaismestaa!! Ota Kea ravintolamaailma haltuun!

Vastaa

Jätä Kommentti