Pallontallaajat.net
Valikko

Meksiko-haaveita

Kirjoittanut Inka 13.11.2013

Veikkaan tulevan kevään olevan sen verran kiireinen, että aikaa ylenpalttiselle reissufiilistelyllä ei välttämättä jää. Koska se on melkein yhtä tärkeä osa reissua kuin sen itse reissun toteuttaminen, päätin jälleen aloittaa fiilistelyn ajoissa, että ehtii sitten varmasti kunnolla.

Treffasin eilen erästä tuoretta rouvaa, jolla on sama häämatkakohde kuin meillä, ja Meksiko oli tietysti yksi päivän tärkeimmistä puheenaiheista. Toisen innostus tarttui myös minuun, ja vaikka meidän reissuun onkin vielä ihan hirveän pitkä aika, totesin että samahan se on alkaa jo nyt ottaa selvää siitä, mitä kaikkia mahdollisuuksia siellä lomaparatiisissa onkaan.

Ensisijaisesti lähdetään häämatkalle tietty makoilemaan riippumatossa palmun alla ja nautiskelemaan vitivalkoisen hiekan ja turkoosinsinisen meriveden kombinaatiosta. Kaiken varalta on kuitenkin hyvä tietää, mitä kaikkea muuta siellä voi tehdä kun vain löhöillä.

MEKSIKO4 MEKSIKO5 MEKSIKO6

Meidän hotelli sijaitsee aivan siellä ytimessä eli karibianmeren rannalla melkein Playa del Carmenissa. Siinä edustalla on Cozumelin saari, joka pikaisen tutkimisen jälkeen vaikuttaa täydelliseltä snorklailukohteelta. Mulla on tietysti omat traumani snorklailusta, mutta uimalaseille löytyy varmasti käyttöä, vaikka snorkkeli jäisikin rannalle sillä uskon, että noissa kirkkaissa vesissä riittää ihmettelemistä.

Noin sadan kilometrin päässä sijaitseva Tulum on aika varma kohde meille, sillä siellä sijaitsee Maya-intiaanien temppelin rauniot, ja se on varmasti yksi paikka, mihin lähdetään ensimmäisenä kun päiviin alkaa kaivata muutakin kuin syömistä ja makoilua. Myös Tulumin rannat näyttää siltä, että siellä voisi käväistä nautiskelemassa tovin.

Onpahan alueella vielä upea tippukiviluola Aktun Chen, joka näyttää ainakin kuvissa todella mahtavalta. Tosin me ollaan käyty Libanonissa tippukiviluolissa, joten voi olla että kuuma aurinko voittaa viileässä luolassa tallustelun. Kävi miten kävi, onpahan ainakin nyt selvitetty, että sellainen mahdollisuus on.

MEKSIKO1 MEKSIKO2

Tsekkasin myös heinä-elokuun keskilämpötilat, ja meillä tulee olemaan todella kuumat oltavat! Onneksi neljänkympin helteitä ollaan treenattu jo pari vuotta sitten Libanonin elokuussa, joten eiköhän tuo mene varsinkin, kun pääasiallinen puuhan on tosiaan riippumatto, uima-allas tai meri.

Eng:  Our honeymoon destination for next summer is Mexico, and I am looking forward just chilling on a hammock.

Kuvat on Flickr-palvelun creative commons -tagin alaisia kuvia käyttäjiltä D.Clow – Maryland, MSMcCarthy Photography, Hugo!, CasaDeQueso ja kylewagaman.

Lisää tästä aiheesta

8 Kommenttia

Rimma 13.11.2013 at 13.09

Nam! Kyllä kelepaa!

Vastaa
inkkap 13.11.2013 at 16.27

Niinpä! Ja ihana tuo tuttu lisävokaali! <3

Vastaa
Veera Papinoja 13.11.2013 at 22.41

Mielettömiä kuvia! Hetken kuvittelin olevani Mexikossa <3

Vastaa
inkkap 14.11.2013 at 7.59

Ahh, niin minäkin! Mutta vielä vähän aikaa!!! :)

Vastaa
mimmu 14.11.2013 at 15.46

Meksiko on kyllä upea paikka!! Kävin risteilyn ohessa juuri Cozumelissa ja olisko ollut Costa Mayassa. Lämpöä riitti enkä ole koskaan nähnyt niin sinistä merta. :)

Vastaa
inkkap 14.11.2013 at 21.24

Oijoi, kuulostaa ihanalta!!!! Jes! Maailan sinisin meri on todellakin sitä, mitä odotan. :)

Vastaa
Nanni 3.12.2013 at 15.00

Me lähdetään uutena vuotena juuri Mexcioon lomalle :) Alunperin mietittiin häämatkakohteeksi, mutta todettiin, että elokuussa voi matkustaa hyvin eurooppaankin, joten matkakohteenamma näillä näkymin on joko Lissabon ja sen lähistö tai Espanjan Andalucia. Nyt suuntaamme reiluksi kahdeksi viikoksi Mexicoon kohteina Cancun, Isla Mujeres ja Tulum. Voin kertoa mielipiteitäni reissun jälkeen :)

Vastaa
inkkap 3.12.2013 at 21.21

Voi vitsi, mahtavaa! Nauttikaahan lomasta ja todellakin haluan kuulla teidän seikkailuista. Toivottavasti kohde on superb ja muutenkin ihan ykkönen!!! :)

Vastaa

Jätä Kommentti