Pallontallaajat.net
Valikko

Synttäriyllätys Radissonilla

Kirjoittanut Inka 17.11.2013

Meidän jokavuotinen synttäriviikko käynnistyi perjantaina, kun armas avopuolisoni täytti 25 vuotta. Lahjaksi mies oli toivonut suurieleisesti pipoa, jota sitten puikot kilkattaen kudoin kiireessä vielä perjantainakin. Vaikka päivä oli yllätyksiä täynnä, suurin ylläri ei paljastunutkaan sieltä lahjapaketista.

Viime kesän ahkeran motellimajoittumisen vuoksi meikän hotels.comin welcome rewards -tilillä oli sopivasti käyttämättä yksi palkintoyö, ja kun siitä syyskuussa ilmoitettiin, ei tarvinnut paljoa miettiä, mihin sen käyttäisin. Varata tärräytinkin meille perjantaille yön radissonilla, sillä kyseiseen puljuun mennään yöksi myös häiden jälkeen, joten pitihän se käydä testaamassa. Kutkuttavaa siitä teki se, että Karimille yllätys paljastui vasta illalla, kun oltiin sadan metrin päässä hotellista “iltakävelyllä”.

_DSF2691 sas2

Ehdin kätevästi käydä kirjautumassa sisään ja viemässä kamat huoneeseen ennen kuin mies tuli harjoittelusta, joten meikän suunnitelma onnistui täydellisesti. Itse huone oli ihan perushuone halvimmasta hintaluokasta, mutta ihan siisti pehmeine sänkyineen ja sohvineen. Ikkunoista aukesi näkymät kallioparkin työmaalle, mutta torin valot oli kyllä aika mahtavat.

Ja raskaan viikon päätteeksi hotelliyö tiesi kyllä paikkansa, silla kuuman kylvyn (noita hotellivierailujen kohokohtia) päätteeksi toinen jo korsasi pehmeän peiton alla.

sas1 _DSF2720 _DSF2722 _DSF2756

Ahkerasta reissaamisesta huolimatta me ollaan oltu tosi vähän yhessä hotelleissa, sillä vähän turhankin usein reissun majapaikkana on toiminut hostelli tai motelli, joten nää hotelliyöt on niin luksusta. Lisäksi oon pitkään fiilistellyt miten hauskaa olis pieni loma kotikaupungissa, ja vaikka nyt hotelliin tultiinkin suoraan kotoa ja sieltä konkoiltiin aamulla kaupan kautta kotiin, oli fiilis siitä huolimatta kuin olisi ollut vähän kauempanakin, ainakin hetken aikaa.

_DSF2769 sas3 _DSF2771

Radissonin aamiainen oli jälleen kerran ihan huikea, ja överit oli taattu.

Eng: On friday my fiancé turned 25 years and I wanted to surprise him by booking a hotel room for the night. 

Lisää tästä aiheesta

8 Kommenttia

Pingviinimatkalaiset 17.11.2013 at 12.21

Hotlayöt kotikaupungissakin on kyllä ihania pikku pakoja arjesta :D Täälläkin niitä on harrastettu joskus merkkipäivinä, joskus taas ihan muuten vaan. Ilo ja onni oli kun siskoni oli Kämp Groupilla duunissa ja sukulaiset saivat huoneista kivan alennuksen ;) Hotel Haven on meillä vielä vielä testaamatta ja kuuluu ehdottomasti tämän talven to do -listalle. Ammeet ja aamiaset on vaan niin pop! Onnea vielä Karimille näin jälkikäteen! -Milla

Vastaa
inkkap 17.11.2013 at 20.40

Oi, Kämpin alennukset kuulostaa aika makeilta! Helsingissä on kyllä aika paljon parempi hotellivalikoima, vähän harmittaa kun täällä on pääasiassa ketjuloita… Karimilta kiitoksia! :D

Vastaa
Nella Kaukokaipuu 19.11.2013 at 8.36

Komppaan Millaan, aivan ihana ajatus ja tuollaista kaivattua arjen luksusta! Onnentoivotukset Karimille täältäkin! (:

Vastaa
inkkap 19.11.2013 at 18.28

Onnittelut toimitettu eteenpäin! :)

Vastaa
Sofia 19.11.2013 at 8.40

Varmasti oli hyvä yllätys :) Oon kerran käyny Radissonissa jonkun työillallisen merkeissä, mutta on kyllä hieno näkymä torille (Kallioparkista viis)! Ja joo, Oulun hotellittarjonta on vielä toistaseksi vähän köyhää jne., mutta toivotaan, että vähän monipuolistuis.

Vastaa
inkkap 19.11.2013 at 18.30

Joo eipä tuohon kallioparkkiin jakasanu oikeen kiinnittää huomiota ku taustalla näky seurahuoneen valot. :) Ja toivottavasti saataisiin jotain kivoja pikkuhotelleja, onhan tietty lasaretti mutta eipä sekään oikeen sykähdytä…

Vastaa
Laura 19.11.2013 at 17.08

Tää on sellainen juttu, minkä toteuttamista oon itekin miettinyt jo jonkin aikaa! Harvemmin tulee mieleen ottaa hotellihuone omasta kotikaupungista, mutta mikäs ois sen helpompi ja vaivattomampi tapa pitää vähän lomaa omasta arkielämästä ja nähdä oma kotipaikkansakin ehkä hieman uusin silmin! :D

Ihanan yllätyksen olit kyllä järjestäny :)

Vastaa
inkkap 19.11.2013 at 18.31

Tää oli kyllä siinäkin mielessä kiva lahja, että pääsin iteki nauttimaan siitä! Ja vaikka tosiaan lähettiin tuolta suoraan kauppaan niin aika hyvin pystyi nollaamaan silti. :) Suosittelen siis!

Vastaa

Jätä Kommentti