Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Toinen päivä Chicagossa - Archie gone Lebanon - Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Toinen päivä Chicagossa

Kirjoittanut Inka 23.11.2013

Meidän Chicagon-vierailun toinen kokonainen päivä meni aika sekaisissa merkeissä. Päivä valu ohi tosi nopeasti ja tuntui, että ei saatu oikein mitään aikaiseksi. Aloitettiin aamu perinteiseen tyyliin hostelliaamupalalla, jota sulateltiin sitten kävelemällä muutama kilometri Threadless-paitakauppaan. Matkan varrella nautittiin paitsi hyvästä kelistä, myös reissun varrelle sattuneesta Walgreensistä ostetuista Jelly Bellyistä.

CHICAGO (104) CHICAGO (107) jellybellychicago CHICAGO (108) threadlesschicago

Moni teistä varmasti tietääkin kyseisen chicagolaisen puljun, sillä kyseessä on melko suosittu t-paitakauppa, joka tosin toimii pääasiassa netissä. Kuka tahansa voi suunnitella Threadlessille t-paitakuosin, ja eniten ääniä saaneet cooleimmat suunnitelmat painetaan paidoiksi asti ja laitetaan myyntiin. Mää oon ostanu kaupasta pari lahjapaitaa, ja olikin tosi siistiä päästä vierailemaan brändin ainoassa kaupassa.

Paitaostosten jälkeen meidän tiet erkanivat, ja pojat lähti hummailemaan omiaan. Mun ja Karimin päivä piti sisällään lähinnä päämäärätöntä haahuilua paikasta toiseen, ja ykkösjuttuina on mieleen jäänyt paitsi päivän burgeriannoksen saaminen, myös paikallisella ökyasuinalueella tepastelu. Myös Walmartin löytäminen Chicagosta oli melko hupaisaa.

CHICAGO (121) CHICAGO (119) CHICAGO (122) CHICAGO (125) CHICAGO (127) CHICAGO (129) CHICAGO (134)

Iltasella hostellille palatessamme satuttiin huoneeseen vaan hetki sen jälkeen, kun pojat oli palanneet omalta kierrokseltaan. Edessä oli viimeinen ilta paitsi Chicagossa, myös Asserin kanssa, joten otettiin se iisisti hengailemalla hostellilla ja kasailemalla pikkuhiljaa kamoja kassiin seuraavaa etappia varten.

Lyhyen parin päivän visiitin jälkeen Chicago jäi mieleen valtavana mutta sympaattisena metropolina, johon on vielä palattava. Vaikka kaupungissa oli tosi paljon samanlaisia elementtejä kuin Nykissä, oli tunnelma jotenkin hurjan paljon leppoisampi. Älkää toki käsittäkö väärin, kyllä NYC silti on mun ykkössuokkareita jenkeissä edelleen!

End: Our second day in Chicago went in a blur. All I remember is that we walked a lot and started the morning by visiting Threadless store.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti