Pallontallaajat.net
Valikko

Joulufiilis yllätti

Kirjoittanut Inka 10.12.2013

Moikka muutaman päivän radiohiljaisuuden jälkeen! Jokunen päivä sitten tuli semmoinen olo, että mulla ei nyt oo oikeen mitään sanottavaa ja vaikka tykkäänkin blogata miltei päivittäin, ei mitään irronnut. Sitten olin hiljaa. Eipä sillä että nytkään olisi mitään hirveän suurta asiaa, sillä nyt mennään ihan muille kuin matkailutonteille, mutta nämä kuvat kertonevat parhaiten, missä fiiliksissä meillä on oltu koko viime viikko:

IMG_2825 jouluhiminaa1 IMG_2803 jouluhiminaa2Joulua! On fiilistelty uutta ihanaa Sanna Manderin suunnittelemaa joululiinaa (<3!), kateltu areenasta ihan pöljänä tonttu Toljanterin joulukalenteria ja tietty askarreltu joulukortteja. En oo oikeastaan koskaan tai ainakaan aikaisempina jouluina oikeen innostunu noista joulukorteista, mutta nyt panostin sen verran, että laitetaan kortit melkein kaikille kavereille. Syy siihen on se, että meidän save the datet valmistu jokunen aika sitten (jihuuu!) ja kuten suunniteltua, ne lähetetään samaan aikaan joulukorttien kanssa!

Vilautan teille ne käsin askarrellut kortit sitten kun ne ovat saajansa löytäneet, mutta nyt voitte ihastella noita tyylikkäitä joulukortteja, joista tosin niistäkään ei kuviin päätynyt kuin parin nökökulma. Noh, eiköhän se fiilis näistä kuvista kuitenkin välity! Pakko vielä fiilistellä että askartelu on kyllä niin mun juttu, ja nuo kynät ja kumit vei mut välittömästi takaisin ala-asteen kuvistunneille, jotka siis oli mulle vaan ihan hullun mukavia kokemuksia.

IMG_2797 jouluhiminaa4 IMG_2805 IMG_2813 jouluhiminaa3 IMG_2793 IMG_2790

En tiiä johtuuko se tästä tulevasta häävuodesta ja sen aiheuttamista höyryistä vai mistä, mutta tänä vuonna joulu tuntuu jotenkin hurjan paljon jouluisammalta kuin aikaisemmin. Ehkä se on vaan tää uus joululiina ja kokoajan palamassa olevat kynttilät, jotka jaksaa muistuttaa siitä, että vaikka nyt eletäänkin vuoden pimeintä aikaa, niin jotain hyvää on silti maailmassa.

Ja kääk, en malta odottaa että pääsen esittelemään teille nuo meidän save the datet, joita oon ihan lapsellisena jo esitelly kaikille jotka vaan niitä kehtaa kyylätä että kato, mää tein nää ite! :D Että muistakaa sitte kehua!

Eng: It’s starting to feel a little like christmas.

Lisää tästä aiheesta

9 Kommenttia

anni 10.12.2013 at 17.42

Ihania! itellä tökkii korttien kirjottaminen big time, joten jää tänä(kin) vuonna lähettämättä. Viime reissulta lähetin kokonaista 8 korttia, ja niihinkin kirjottaminen alko tökkiä, joten 5 ekaa sai pikaiset kuulumiset ja viimeset 3 hienon tikku-ukkopiirroksen ^_^

Vastaa
inkkap 11.12.2013 at 13.19

Haha, ihan mahtavia varmana ollu neki kortit missä on tikku-ukkopiirrokset! :DD

Vastaa
Mirkka 11.12.2013 at 8.51

Nuo Sanna Manderin joulujutut on ihania! <3 Näyttää niin kivan tunnelmalliselta teillä :)

Vastaa
inkkap 11.12.2013 at 13.20

No älä muuta virka! Vähän teki mieli ostaa kaikkia mutta onnistuin jotenkin pitäytymään tuossa pöytäliinassa, vaikka meinas ne leivinliinat kyllä lähtä mukkaan.. Ehkä sitte jos niitä on joulualessa niin ostan kaikki ens joulua oottaan!

Vastaa
Ulletin 11.12.2013 at 22.26

Tosi ihana pöytäliina! En oo ennen huomannut tuota kuosia, mutta tänään kaupungilla huomasin sitä ja ajattelin sua :) Näin se blogimaailma taas sivistää hih. Tosi ihanan näköistä menoa ja tunnelmaa siellä. Toivottavasti oli kiva ilta myös nojatuolimatkalla Amerikassa! :)

Vastaa
inkkap 12.12.2013 at 7.42

Haha, blogimaailma on kyllä aika mainio, niin sitä vaan aina oppii uusia tärkeitä ja vähemmän tärkeitä juttuja! :) Ilta oli kyllä kiva, ja oli hauska tavata ihmisiä jotka oon aikaisemmin tienny vaan sun juttujen perusteella! :D

Vastaa
imlacking 19.12.2013 at 4.01

Mä oon myös katsellut Tonttu Toljanteria. Ja mies osti mulle synttärilahjaksi 3 Tonttu Toljanterin jouludvd:tä joista olen katsonut Joulumieli -elokuvan.

Vastaa
Inka 19.12.2013 at 14.32

Haha, loistavaa! :)

Vastaa
Meidän Save the Date -kortit | archie gone lebanon 29.12.2013 at 17.05

[…] jo aikaisemmin menin paljastamaan, meidän kaverit sai tänä vuonna normaalia paksummat joulukortit. Tosin […]

Vastaa

Jätä Kommentti