Pallontallaajat.net
Valikko

Sinne meni joulu, ja tässä tulevat arvontavoittajat

Kirjoittanut Inka 26.12.2013

Moro pitkästä aikaa! Joulu meni hujauksessa kun kinkereitä ja pikkujouluja ja synttäreitäkin riitti jos kuinka, ja rauhoittuminen oli mahdollista vasta aatonaattoiltana, kun suuntasin Oulun kaukaisimmalle nurkalle lumimaiseman keskelle. Joulu tuli kotiin hetkessä, ja kuusenkoristelun jälkeen tunnelma miltei oli kuin vuosia sitten.

_DSF3345 _DSF3350 JOULUTäydellinen netti-, blogi- ja uutispimento tiesi paikkansa, ja nyt kun jouluhommat on taputeltu kasaan, on aika alkaa fiilistellä tulevaa heinäkuuta – viimein! Sitä ennen lienee aiheellista paljastaa matkamessujen lippuarvontavoittajat.

Kävi nimittäin niin, että maanantaina sain kuulla voivani arpoa vielä toisen setin pilettejä messuille. Hoidin arvonnan jo silloin, mutta joulukiireiltä en päässyt julkistamaan voittajaa blogiin saakka. Onnetar suosi nimimerkkejä Roger1994 ja anni, onnea teille myöhäisestä joululahjasta! Kurkatkaa maileihinne, siellä on postia meikäläiseltä.

Toivottavasti joulu sujui rennoissa merkeissä!

Eng: I was more than pleased when I realised that we were able to enjoy a white Christmas after all.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti