Pallontallaajat.net
Valikko

Pikareissu Philadelphiassa

Kirjoittanut Inka 28.12.2013

Philadelphia oli paikka, missä meidän oli pakko pysähtyä elokuisella Amerikan-visiitillä. Vaikka sen vuoksi tuli monta sataa kilometriä ylimääräistä mutkaa, oli kaupungissa käytävä, sillä Pasi ei ollut vielä nähnyt Rocky-patsasta.

Ajoitettiin reissu fiksusti niin, että meillä oli saman päivän aikana tarkoitus noutaa auto Newarkilta, ajaa ensin Point Pleasant Beachille ja sieltä Phillyyn ja saman illan aikana vielä yöksi New Haveniin. Matkaa tuolle reitille kertyy noin 500 kilometriä, ja karmeiden yöllisten ruuhkien vuoksi meillä kului aikaa ihan tuhottomasti. Liikkeelle lähdettiin joskus aamukymmeneltä, ja perillä motellissa taidettiin olla joskus aamuyöllä kahden maissa. Mahtava startti ajopäiville siis!

PHILLY (4) philly PHILLY (8)

Aloitettiin reissu Nykin Penn Stationilta, mistä pääsee kätevästi junalla Newarkin lentoasemalle. NJ Transitin odotusaulan tiloissa toimi kätevästi wifi, ja jäbät tarttuivatkin kaikki innokkaina laitteisiinsa. Karim lähti hakemaan kahvia, ja sitä odotti tuo ylinnä oleva näky palatessa. Siinä taisi muutamat parahdukset kuulua, kun kaveri jätti tarkoituksella oman luurinsa kotiin sen vuoksi, että matkalla tulisi kateltua enemmän kavereiden naamoja kuin kännykän näyttöä.

Tuossa alimmassa kuvassa näkyy muuten meidän reissukamat aika hyvin. Kaikilla taitaa olla uus Nykistä ostettu laukku mukana, sillä reissu aloitettiin pelkillä käsimatkatavaroilla ja jo matkan alussa hankittiin ihan hyvin noita reissutavaroita. :D Pakko sanoa noista Karimin kamoista sen verran, että tuo sylissä oleva olkalaukku oli se käsimatkatavaralaukku millä mies Amerikkaan matkusti, joten paljoa sitä kamaa ei todellakaan ollut valmiiksi mukana!

PHILLY (10) ROCKY PHILLY (50) PHILLY (64)

Itse Phillyn visiitti oli niin pikainen, että tuon maailmankuulun veistoksen lisäksi ei ehditty nähdä siellä juuri mitään, joten kuvasaldokin jäi sen mukaiseksi. Ja onneksi käytiin kaupungissa vaan pikaisesti, sillä en halua edes kuvitella miten pitkäksi tuo päivä olis muuten venynyt, jos oltaisiin innostuttu aivan täyspitkälle turistikierrokselle.

Eng: We visited Philadelphia, PA shortly on our Road Trip, and didn’t really see anything else than the world famous Rocky statue. But it was worth it!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Jani 28.12.2013 at 18.45

Sori menee vähän ohi aiheen mutta pakko kysyä, että minkä mallinen kamera sulla on käytössä? :)

Vastaa
Inka 28.12.2013 at 21.22

No ei haittaa! Mulla on reissuilla fujifilmin finepix x100, mikä on kyllä ihan ykkönen! :)

Vastaa

Jätä Kommentti