Pallontallaajat.net
Valikko

Huikea Helsinki

Kirjoittanut Inka 19.1.2014

Viimeisen vuoden aikana oon käynyt Helsingissä ihan hirveän monesti, ja kerta kerralta se tuntuu yhä kivemmalta kaupungilta. Kaukana on se hetki pari vuotta sitten, kun vannoin etten koskaan palaisi kaupunkiin ellei olisi pakko. Vaikka matkamessureissulla pakkasta oli 11 astetta ehti Helsinki näyttää myös kauniita puoliaan, ja se jos mikä oli sopivaa sillä nyt tuntui siltä, että aikaisemman kahdeksan kuukauden aikana en ehkä saanutkaan aivan tarpeekseni.

Ja täytyy sanoa että osansa mun loppuviikon naamalla olleella typerästä virneestä oli auringolla, joka paistoi Helsingissä niin kirkkaasti, että se jopa paikoitellen lämmitti! Ei vaan vielä meillä Oulussa vielä.

_DSF3497 _DSF3500

Toinen toistaan upeampien rakennusten lisäksi Helsingissä hymyilytti tällä kertaa valtavasti myös ihmiset. Niistä kuitenkin lisää vähän myöhemmin, sillä loppuviikko oli pitkä kuin nälkävuosi ja kaiken hyvän lisäksi sain vielä tämän viikon päätteeksi isoilta pojilta turpaani, joten nyt lienee paras mennä vaan nukkumaan.

Eng: Helsinki was showing her best during the freezing weekend.

Lisää tästä aiheesta

8 Kommenttia

Satu VW 19.1.2014 at 23.01

Ihan totta, Helsinki ON huikea vaikka olen itsekin vannonut että sinnehän EN muuta. Ja sitten muutinkin… Ja oli myös huikeaa tavata vihdoin ja viimein ihan livenä, toivottavasti pian uudestaan! :)

Vastaa
Inka 20.1.2014 at 8.13

Haha, mää taas himoitsin sinne aina mutta sen jälkeen kun asuin pikkupätkän totesin että se riitti, mutta onneksi saa aina muuttaa mieltään! :D Koitetaan saada meidän aikataulut natsaamaan taas pian!!

Vastaa
Laura R. 20.1.2014 at 2.19

Eikä, tuli kauhee ikävä Helsinkiin! Et terkkuja vaan sateisesta Aucklandista :) Onneks kohta lähtee bussi ja päästään rannikolle Raglaniin nauttiin arskasta ja rannoista! :) Mutta oon kyllä aika fiiliksissä nyt siitä, että päästään muuttaan ens kesäks takas Töölöön Laurin asuntoon, joka on ollut nyt vuokralla. Se tulee varmaan olemaan elämäni viimeinen Helsinki-kesä, joten täytyy ottaa siitä kaikki irti! On se vaan niin kiva kesäkaupunkikin :)

Vastaa
Inka 20.1.2014 at 8.15

Kääk, sori! Tunnen nimittäin vähän tunnontuskia siitä jos aiheutan maailmanympärysmatkalaiselle koti-ikävää, mutta toivottavasti se menee ohi heti kun sateet loppuu! Arska ja rannikko kuulostaa niin utopistiselta täältä 22 asteen pakkasen keskeltä. Mihin te sitten muutatte, onko jo kesäasunto maailman toiselta puolen hankittuna? :D Ei kuulostais pahalta!

Vastaa
Kea 20.1.2014 at 16.27

Kiitos Inka, oli ihan huikea viikonloppu itelle niin rakkaassa kotikaupungissani Helsingissä. Täällä yritän nyt sopeutua takaisin arkeen. Toivottavasti nähdään taas pian!

Vastaa
Inka 20.1.2014 at 21.15

Oli kyllä mahtavaa, toivotaan että nähään taas kohta! Ja mulla on kyllä menny tää päivä aivan koomassa, vaikka en edes messuilla eilen ollut!

Vastaa
Sofia 20.1.2014 at 21.11

Mustakin on hirveen kiva aina käydä Helsingissä, tuntuu että kauaksikin lähtis kun täältä mennään. Mutta kylmä oli (aurinko ihana)! :)

Vastaa
Inka 20.1.2014 at 21.45

Sanoppa muuta, vaikka meneekin noin lähelle niin ehtii hyvin saada kunnon reissufiiliksen! :) Ja vitsit se aurinko tuntui ihanalta!

Vastaa

Jätä Kommentti