Pallontallaajat.net
Valikko

Naamat messuilla

Kirjoittanut Inka 21.1.2014

Kun Rantapallon toimittaja Maria kyseli bloggaajahaastattelussa, mikä asia on parasta bloggaamisessa, piti kysymys jättää lopulta messuvideoista pois, sillä vastaus oli miltei kaikilla sama: ihmiset. Vaikka bloggaaminen tuntuu valtaosan ajasta yksinäiseltä kirjoittelulta, on se tosiasiassa tuonut ihan hillittömästi uusia ja upeita tuttavuuksia ja mahdollistanut useita sosiaalisia tilanteita, kuten nyt esimerkiksi vaikka nuo messut.

Muistan kun vuosi sitten tapasin ensimmäistä kertaa ikinä toisen bloggaajan livenä, ja se tapahtui juuri matkamessuilla. Siitä huolimatta että takana oli jo useita vuosia reissubloggaajana, en ollut tavannut noita nettituttavuuksia naamatusten koskaan aikaisemmin. Ja noh, sittemmin kun me Millan kanssa ekan kerran päästiin jauhamaan näistä ah niin tärkeistä jutuista, on homma lähtenyt käsistä.

Siinä missä viime vuoden messuilla haahuilin valtaosan ajasta itsekseni mietiskellen kenelle sitä juttelisi, oli näillä messuilla tuttuja tyyppejä niin paljon, että en edes ehtinyt porisuttaa kaikkia, keitä olisin halunnut. Siispä tässä naamakooste männämessujen juttukavereista:

_DSF3484 _DSF3579 _DSF3567 _DSF3531 _DSF3518 _DSF3473 _DSF3588 _DSF3536

Vaikka onkin tietysti tylsää katella postausta täynnä kuvia tuntemattomista ihmisistä, niin siitä nyt ei vaan pääse mihinkään, että tätä ne messut mulle oli: ihanien tyyppien tapaamista.

Kuvissa esiintyy bloggaajista Pingviinimatkojen Milla, Panun matkojen Panu, Tuntemattomaan ja takaisin -blogin Laura, Reason for a Season -blogin Mirka, Kaukokaipuun Nella, Stilettikorkokanta-blogista tuttu Ulla, Marimenten Mari, Destination Unknown -blogin Satu (viimein!!),  Karttapallolla-blogin Amanda, Urbaani viidakkoseikkailijatar Laura sekä Siveltimellä-blogin Sanna. Ja sitten on vielä ne kaikki muut upeat tyypit!

Ja voin kertoa, että nyt pitää pitää vähän taukoa siitä, että sanon edes ääneen sanaa blogi, niin paljon aiheesta tuli keskusteltua. Huhhuh!

Eng: Nordic Travel Fair was full of wonderful people this year, looking forward for the next one already!

Lisää tästä aiheesta

15 Kommenttia

Sanna 21.1.2014 at 14.40

Moi moi moi, ja niin samaa mieltä! Messut oli ennen kaikkea ihanien tyyppien tapaamista. Kiitos myös itsellesi siitä että tavattiin :) Pieni tyhjiö oli kyllä havaittavissa messujen jälkeen… ;)

Vastaa
Inka 21.1.2014 at 15.31

Hah tyhjiö nimenomaan. :D Noh, ehkä se taas tästä lähtee. Ja oli mahtava tavata, ens kerralla ehkä joissain name-jutuissa! :D

Vastaa
Lena 21.1.2014 at 14.42

Oot oikeassa. Bloggaamisessa ihmiset ovat oikeasti se suola, sen ymmärsin viime marraskuussa blogiristeilyllä. Blogeista tulee mielenkiintoisempia, kun tietää tuntee kirjoittajan ja hänen ajatuksiaan. Ens vuoden messut on jo kalenterissa, ehkä nähdään sitten! :)

Vastaa
Inka 21.1.2014 at 15.31

Jes, toivottavasti sitten viimeistään!!! :)

Vastaa
Sofia 21.1.2014 at 16.18

Meidän olikin jo aika tavata! Toivottavasti pian taas :)

Vastaa
Inka 21.1.2014 at 16.51

No sanoppa muuta! Pistetään Oulu-miitti pystyyn asap! :)

Vastaa
Mari 21.1.2014 at 18.38

Multakin on messujen jälkeen kyselty, mikä oli siellä parasta, ja oon poikkeuksetta vastannut, että kaikki uudet ihanat bloggaajatuttavuudet ja myös sellaiset näytteilleasettajat, jotka oikeasti jaksoivat keskustella ja vastailla kysymyksiin. Ja niin kuin oli aiemmin puhetta, on tosiaan jännä ollut huomata miten sosiaalista bloggaus loppujen lopuksi on ja miten mahtavaa, että sitä kautta tavoittaa huippuja samanhenkisiä tyyppejä! :) Melkein vaikea koittaa päästää taas normiarkeen kiinni kaikkien messutäpinöiden jälkeen ;D

Vastaa
Inka 21.1.2014 at 21.55

Mulla oli jotenkin niin hässäkkää koko messut että en oikeastaan ehtinyt ollenkaan kierrellä ständejä, juoksin vaan pressin ja bloggaajien (ja rantsun valokuvauspisteen :D) väliä koko ajan. Että jos sitä ens kerralla ehtis niitä ständejäkin tsuumailla, tosin tuo sosiaalinen osuus on kyllä sitä sen verran paljon tärkeämpi, että ei se nyt haittaa jos sen joutuu uhrata. Haha, määki just ihmettelin että eikö muka kaikkia kavereita kiinnostakaan kuunnella alituiseen mun blogihöpötyksiä. :D Onneksi on vertaistukiverkosto!

Vastaa
Laura 21.1.2014 at 20.02

Paluuta ei entiseen kyllä enää messujen jälkeen ole, niin paljon inspiroiduin kaikkien muiden samanhenkisten tapaamisesta! Omia ei-blogikavereita ei voisi vähempää kiinnostaa mitä mielenkiintoista on nyhrätä koneen ruudun ääressä harva se ilta, joten tämä toi kyllä kaivatun piristysruiskeen omaan bloggaamiseen. Oli kiva tavata viimein!

Vastaa
Inka 21.1.2014 at 21.56

No sanoppa muuta, siinä on kyllä jotain niin mahtavaa päästä hölöttämään hyvällä omallatunnolla blogijutuista, kun lähipiiriä ei tosiaan vois kiinnostaa. Oli aivan ihana tavata, olit niin supersuloinen että en kestä!! Ja vitsi ootan innolla sun liftauspostauksia! :)

Vastaa
Laura 21.1.2014 at 23.35

Haha :DD Tulossa, tulossa, kunhan pääsen sinne asti :)

Vastaa
Kea 22.1.2014 at 13.52

Mä olin ihan varma et olin jo kommentoinu tähän jotain, mutta näemmä en. Ihmeellistä tää Rantsuun ja Palliksiin kommentoiminen kun ei oikein pääse seuraamaan kommentteja mitenkään, täytyy aina muistaa mihin on puumerkkinsä jättäny tai ehkä pitäis luoda omat tunnarit? :)

Kuitenkin piti sanoa että matkabloggaajat on ihan parhaita!

Vastaa
Inka 22.1.2014 at 18.26

Voi ei, onpa harmi. En kyllä tiiä yhtään miten tuon homman sais helepommaksi.. Ehkä se on se vaiva mikä pitää nähdä ku on niin innokas kommentoija? (Kiitos muuten siitä Kea, arvostan suuresti!<3)

Ja jee!

Vastaa
Kea 25.1.2014 at 23.06

Loin muuten tunnarit Pallikseen, mut nyt en tiedä miten kirjautua sisään kommentoimaan blogeja sillä tunnuksella, eli onko se vaan tota keskustelupalstaa varten?

Vastaa
Inka 26.1.2014 at 12.18

Hmm, munsta sen pitäs toimia niin että kirjaudut eka sisään ja sitten pystyt kommentoimaan paitsi foorumille, myös blogiin. Ainaki luulisin. Kerro jos ei toimi niin kyselen viisaammilta!

Vastaa

Jätä Kommentti