Pallontallaajat.net
Valikko

Instagram Travel Thursday: talvisella uimarannalla

Kirjoittanut Inka 13.2.2014

Viikonlopun kisojen jälkeen on pitänyt vähän pitää hengähdystaukoa kaikesta. Jalka on siinä kunnossa että treenaaminen saa tältä viikolta jäädä ihan suosiolla, pää taas siinä pisteessä että voisin nollata koko viikon. Ihan hukkaan ei tämä viikko ole kuitenkaan mennyt, sillä aloitettiin se melko aktiivisesti vierailemalla maanantaina Tuiran uimarannalla, joka on yksi Oulun suosituimpia rantsuja. No se ei varsinaisesti näin helmikuisena maanantaina näkynyt, ja saatiin olla rannalla aika rauhassa.

Minä en veteen astunut, mutta olin kannustamassa kylmässä joessa polskinutta Karimia. Avanto- ja talviuintikokemus puuttuu multa vielä, mutta mulla ei kyllä oo mikään kiire kylmään veteen. Toisen polskiessa hyisessä joessa keskityin ihailemaan uimarannan rakennuksia, jotka näytti jostain syystä äärettömän kauniilta helmikuisessa talvivalossa.

TUIRA1 Lomogram_2014-02-10_03-50-59-PM TUIRA2

En tiiä mistä johtui, mutta näin uimarannan aivan uusin silmin. Ehkä olin vaan viettänyt ihan liikaa aikaa treenisalilla, kun tuttuja paikkoja oli mahdollista katsoa puhdistetuin kakkuloin.

Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta, joka on kansainvälinen tempaus. Suomessa sitä vetävät Destination Unknown -blogin Satu sekä Kaukokaipuun Nella ja Running With Wild Horsesin Veera. Munt löytää Instagrammista nimimerkillä @inkkap.

Eng: I went to the beach on Monday, and was nearly alone there.

Lisää tästä aiheesta

16 Kommenttia

Sofia 13.2.2014 at 16.59

Onnea vielä menestyksestä kisoissa! :) Eipä oo Tuiran ranta kovin houkutteleva tällä säällä ja veteen e kyllä uskaltais :D

Vastaa
Inka 14.2.2014 at 7.59

Kiitti Sofia! :) Haha joo ei kyllä ihan hullun houkutteleva ollu, vaikka oli siellä jonku verran nurtsiakin näkyvissä. Ehkä sitten puolen vuoden päästä (jos sillonkaan)!

Vastaa
Heidi / Auringon alla 13.2.2014 at 19.31

Mä kyllä uin mökillä avannossa (siis kerran vuodessa tyyliin), mutta tuonne Tuiraan mua ei sais uimaan millään, kun eihän siellä ole edes saunaa, huh! Mutta muuten voisi käydä lenkkeilemässä siellä tai Nallikarissa, ihan näiden sun postausten innostamana :)

Vastaa
Inka 14.2.2014 at 8.01

Huh, hullu! :D Mua ei sais avantoon ihan millään. En kyllä käsitä ku nuo lämmitetyt kopithan on lukossa ja talviuimarit ostaa sitä varten sen jonku läpyskän, ja Karim halus kokeilla vaan kerran eikä tietenkään sen takia alkanu hankkiin sitä läpyskää. Niin vaihtoi sitten noissa vaaleansinisissä kopeissa vaatteet. :D Onneksi oli pari astetta plussan puolella niin ei tuntunu niin kylymältä ilima. Ja ihana jos nää postaukset innostaa ulos! :)

Vastaa
Teea 14.2.2014 at 0.55

Huh, että arvostan avantouimareiden rohkeutta! Mua ei helposti saisi jääkylmään veteen. Uimahalleissa ja merissäkin (kuten täällä Meksikossa nyt) vesi on yleensä liian kylmää :). Ehkä sitä joskus voisi ylittää itsensä ja kokeilla…

Hienoja kuvia napsit! Se on kyllä kivaa kun välillä osaa katsoa niitä tuttujakin kulmia uusin silmin.

Vastaa
Inka 14.2.2014 at 8.02

Mitä, miten Meksikossa voi olla liian kylmää vettä?! Saa kyllä sitten heinäkuussa olla semmoista linnunmaitoa että minäki uskaltaudun veteen. Nauttikaahan siellä, vaikka vesi oliski liian hyistä!

Vastaa
Pingviinimatkalaiset 14.2.2014 at 6.37

Ihana tuo “toisen polskiessa hyisessä joessa…” :D Meikältä puuttuu myös kokemus avannossa polskimisesta, mutta eipä se ole bucket listalla, joten en kanna siitä niin huoltakaan :) Ihanaa ystävänpäivää Inkaseni ja kaikin puolin leppoisaa viikonloppua <3 -Milla

Vastaa
Inka 14.2.2014 at 8.02

Heh, mulla on ihan sama setti. Ei ole eikä tule bucket listalle! :D Ihanaa ystävänpäivää sullekin!!<3

Vastaa
Hanna 14.2.2014 at 11.41

Hävettää melkein suomalaisena sanoa, että en ole ikinä ollut avannossa (enkä kovin pian menossakaan) :D Jännä, miten esimerkiksi suurin osa vaihtareista suuntaa Suomessa avantouinnille, koska se on sellainen must-juttu, joka Suomessa on tehtävä. Sitten itse ei tohdi mennä Suomessa uimaan edes kylmänä kesäpäivänä, saatika sitten talvella! :D

Vastaa
Inka 15.2.2014 at 10.54

Haha, ehkä se avantouinti menee siihen turistisarjaan, eli must-juttu jota kukaan paikallinen ei oikeesti tee. Tai siis näin ihmisenä joka ei oo käyny eikä oo menossa avantoon voisin vaikka sanoa niin ei tunnu niin pahalta.. :)

Vastaa
Satu VW / Destination Unknown 14.2.2014 at 23.04

Täytyy tunnustaa että uimarannasta mulla tulee tällä hetkellä mieleen jotain ihan muuta…. (nimimerkillä biitsille lähdössä) :) Mutta siis aivan mielettömän ihania talvirantakuvia. Tykkään!!

Vastaa
Inka 15.2.2014 at 10.55

Haha, voi olla joo vähän erit menot siellä. :D Mutta molempi parempi, vaikka kyllä mulle se lämmin hiekkaranta kelpais nyt paremmin ko moni muu juttu.

Vastaa
Veera Papinoja 16.2.2014 at 21.26

Voi onpa kauniita kuvia <3

Vastaa
Inka 17.2.2014 at 21.32

Voi kiitos Veera! Kyllä ne filtterit vaan tietää paikkansa. :D

Vastaa
Kaukokaipuun Nella 17.2.2014 at 19.30

Kotimaa <3

Vastaa
Inka 17.2.2014 at 21.37

No niinpä!

Vastaa

Jätä Kommentti