Pallontallaajat.net
Valikko

New Yorkin vinkki: Peanut Butter & Co.

Kirjoittanut Inka 15.2.2014

Moikka ja ihanaa ystävänpäivän jälkeistä päivää! Eilinen oli sanalla sanoen super, ja yksi päivän hauskimpia juttuja oli tuiki tuntemattoman vaihtarin ele, kun hän antoi mulle suklaasydämen kiitokseksi siitä, että jäin huutelemaan sen perään monilla kielillä miehen pudotettua hanskansa. Tuli niin hyvä mieli!

Myös tämä postaus liittyy jollain tapaa ystäviin, sillä mulla on jääny paljastamatta yksi männäjenkkireissun suosikkipaikoista, jonka herkut maistuivat aikaisempaa paremmilta, kiitos mukana olleiden huipputyyppien!

Aivan matkan alussa, ensimmäisenä kokonaisena New York -päivänä, otettiin suunta Washington Square Parkin vieressä sijaitsevalle Sullivan Streetille, mistä löytyy kiistatta kaupungin herkullisimmat Sundaet (ainakin maapähkinävoiloverin näkökulmasta). Peanut Butter & Co. on paikka, missä ollaan käyty aiemminkin, eikä ole niiden sundaen voittanutta. Napattiin Karimin kanssa tuttuun tyyliin puoliksi jättimäinen Peanut Butter Brownie Blast, ja jätettiin pojat arpomaan, mitä lyhyehköltä herkkulistalta kannattaisi napata.

peanutbutterandco1 NYC (179) peanutbutterandco2

Lopulta kaveritkin sai herkkuannoksensa, ja suunnattiin jätskit kourassa kohti Washington Square Parkia. Jätskit puistossa oli loistava valinta, vaikkakin oltaisiin ehkä voitu valita paikkamme vähän kauemmaksi puiston huusseista. Ei mikään ihme että se penkki oli tyhjä…

Newyorkilaisessa puistossa ei koskaan oo tylsää istuskella, nytkin ihmeteltiin tuolla jos minkälaista jantteria! Erityisesti huvittuneita kommentteja herätti pariskunta, joka oli käynyt peuhaamassa puiston puskassa ja konkoili sieltä ylös tukka täynnä lehtiä, nimenomaan siitä huussien vierestä, yök!

NYC (188) peanutbutterandco3 NYC (193)

Melko nopeasti meidän herkkulaarit kumisi tyhjyyttään, ja oltiin valmiita jatkamaan New Yorkin valloitusta. Tuo ensimmäinen päivä venyikin tietysti superpitkäksi, kun energiaa tuntui riittävän melkein koko kaupungille.

Peanut Butter & Co. on kyllä yksi Nykin suokkareista, ja se tuli esille myös eilen kun alettiin Karimin kanssa suunnitella, mitä mestoja on koettava ensi kesän häämatkan Nykin-osuudella. Vielä kun malttaisi odottaan!

Eng: One of my NYC favourites is Peanut Butter & Co. at Sullivan Street. Their Peanut Butter Brownie Blast sundae is just superb!

Lisää tästä aiheesta

8 Kommenttia

Heidi / Auringon alla 15.2.2014 at 9.59

Oioi, tuonne mä haluan seuraavalla kerralla! Näyttää tosi överiherkulle, pakko testata :) Washington Square Parkissa on kyllä kiva hengata kesällä, kun lapset ui siinä suihkulähteessä ja muutenkin paikka on eläväinen. Me ollaan käyty siellä myös talvella ja joku hullu soitti flyygeliä siellä pakkasessa siinä riemukaaren edustalla. Sekin oli aika hauska kokemus :)

Vastaa
Inka 15.2.2014 at 10.56

Yh, kaiken maailman hulluja sitä nykissä näkee. :D Ei vaan, mahtava juttu, ja sillä tavalla saa ainakin huomiota osakseen, kun ei taida pakkasilla paljoa muita katumuusikoita olla pihalla. Ja tuo puisto on kyllä ihan mahtava, ja se oli nimenomaan överiherkku – suosittelen siis! :D

Vastaa
Jenna 15.2.2014 at 10.57

Jos New Yorkiin eksyn vielä uudestaan, niin tuonne on aivan pakko suunnata :)

Vastaa
Inka 16.2.2014 at 14.36

No ehottomasti! :)

Vastaa
Mirkka 15.2.2014 at 13.08

Apua miten mä oon missannu tuommosen paikan! Ens kerralla täytyy kyllä päästä tuonne visiitille :)

Vastaa
Inka 16.2.2014 at 14.36

Eikä, miten oot voinu missata! Niitten nettisivuki on ilovepeanutbutter.com :DD Ens kerralla sitte!

Vastaa
Kea 15.2.2014 at 14.50

Ihania tilannekuvia, ja tähän päivään kyllä kelpais tuollanen jätskiannos. :)

Vastaa
Inka 16.2.2014 at 14.37

No sano muuta! :)

Vastaa

Jätä Kommentti