Pallontallaajat.net
Valikko

Hulluja amerikkalaisia nähtävyyksiä

Kirjoittanut Inka 19.2.2014

Jenkkireissulla oli yksi teema, ja se oli bongata mitä omituisempia jenkkinähtävyyksiä. Meidän reitille osui muun muassa upea Carhenge, käsittämätön Corn Palace sekä hivenen tutun olonen Leaning Tower. Neljäs ja ehkä oudoin niihin hämmentäviin kuuluva omituinen nähtävyys tuli vastaan Minneapolisin Blue Earthissa.

MINNESOTA (14) MINNESOTA (16)

Upeiden maisemien jälkeen, matkalla Walmartiin satuttiin ajamaan suoraan vihreän jätin syliin. Jolly Green Giant eli tuo valtava hymyilevä mieshahmo on tietysti paikallisen yrityksen keulahahmo, tällä kertaa kyseessä on onneksi melko terveelinen juttu, sillä irvistelevä vihreä mies liittyy Green Giant -nimiseen firmaan, joka pakkaa kasviksia. Iloinen vihreä hahmo on ilmeisesti Minnesotassa hyvinkin tuttu, sillä kyseinen kaveri on tehnyt muun muassa useita TV-esiintymisiä, pääasiassa yrityksen mainoksissa.

43 000 dollarin hintaista patsasta oli tietysti ihailtava lähempää, ja ellei se meille muuta opettanut niin sen, että amerikassa myös markkinointi on hieman isompaa ja vähän eri sfääreissä, mitä täällä kotosuomessa.

MINNESOTA (46) blue earth2 MINNESOTA (52)

Eikä me oltu ainoita paikalle eksyneitä, sillä samaan aikaan parkkipaikalle kurvasi myös keski-iän ylittänyt jenkkikolmikko, jotka selvästi tiesivät tuon hymyilevän vihreän jätin ja kuten kuvasta näkyy, jäivät fiilistelemään myös valokuviin saakka. Aivan kuten me, hulluihin nähtävyyksiin haksahtaneet suomalaisturret.

Nyt tämän postauksen myötä taitaa olla kaikki amerikan ihmeet käsitelty täällä blogin puolella, joten ei auta kuin alkaa suunnitella uusia. Onneksi yhet lentoliput löytyy jo!

Eng: One of the most bizarre sights in USA was the Jolly Green Giant statue in Blue Earth, Minnesota.

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Sofia 20.2.2014 at 18.38

Huh, onpa kieltämättä erikoinen ilmestys! :D Hauska tää teidän missio.

Vastaa
Inka 21.2.2014 at 9.03

Jep, meidän piti nähdä myös valtava man walking a dino -luurankopatsas mutta jostain syystä taidettiin ajaa sen ohi. Tai sitte nähtiin se vaan motarilta ohi ajaessa, vähän hämärät muistikuvat ku oon nähny siitä sen kuva niin monesti. Mutta nuo on kyllä aika hauskoja! :)

Vastaa

Jätä Kommentti