Pallontallaajat.net
Valikko

Häätilannekatsaus

Kirjoittanut Inka 25.2.2014

Huomenna meidän häihin on tasan viisi kuukautta. Nyt kun laskin sen, niin se jotenkin iski suoraan tajuntaan, niin lyhyt aika! Toisaalta tässä ei oo mitään hätää, hommat on aika lailla selvillä ja aikataulussa mennään, eikä nyt tarvi muuta kuin mennä suunnitelmien mukaan. Tähän saakka ollaan menty aika hitaalla vaihteella, mutta nyt pitänee laittaa vähän isompi vaihde silmään. Tämän verran mulla on toistaiseksi hankittuna konkreettisia asioita:

_DSF4091 _DSF4098 _DSF4107 accessories

Kengät, neuletakki, vyö, laukku ja hääpuvun helmakangas. Kaikki muu on vielä hankkimatta, paitsi tietysti sulhon puku, kengät ja mun vihkisormus. Vielä ehtii.

Toistaiseksi kaikki on menny tosi helposti erityisesti sen jälkeen, kun saatiin juhlapaikka varattua. Se on oikeastaan ainoa mikä aiheutti vähän huolta, sillä melkeinpä kaikki muut on saatu hankittua sieltä, mistä ekana kysyttiinkin. Erityisesti kun ollaan aika tee-se-itse -henkisiä ihmisiä, niin se on aina vähän jännää, kun tilaa hommat muualta. Muutamaan kertaan ollaan jo läpällä heitetty, että tehdäänkö sittenkin tämäkin ite. Onneksi tarkoituksena ei oo vetää mitään ressiä, joten nyt vaan jalat pöydälle ja luotetaan siihen, että ammattilaiset osaa hommansa.

Suurimmat epäilykset on toistaiseksi ruokaa kohtaan, sillä me ei tietenkään tyydytä mihinkään perussuomalaiseen häämenuun, vaan herkkujen joukkoon pitää tietysti saada myös libanonilaisia makuja. Onneksi menusta mennään juttelemaan jo ensi kuussa, joten asia selviää sitten. Siihen saakka ei auta muu kuin toivoa parasta!

Ja eniten tässä valmistelussa helpottaa se, että me saatiin viimein valtavan vääntelyn ja kääntelyn seurauksena päätettyä meidän juhlien alkoholipolitiikka. Huh! Oon niin onnellinen, että sitä asiaa ei tartte ajatella enää. Vaikka idea alkoholittomista häistä kutkutti mua valtavasti, koitin muistaa että nämä on meidän, ei pelkästään mun bileet. Siispä tehtiin kompromissi ja sovittiin, että tarjotaan vieraille alkumaljat ja viinit ruuan kanssa ja that’s it. Asiassa tuntui olevan mielipiteitä melkein joka ikisellä jolle tätä pohdin ääneen, joten tulin lopulta siihen tulokseen että oma päätös on paras päätös ja se saa luvan pitää. Kuten monet sanoi, ne on lopulta meidän juhlat.

Nyt sitten edessä on hillitöntä askartelua ja väkerrystä, sillä mulla on yksi aika valtava DIY-projekti tekeillä kutsujen, paikkakorttien ja muun paperitavaran lisäksi. Se on onneksi supersimppeli, joten luotan siihen että se ehtii valmistua ennen juhlia. Ja jos pahalta näyttää, onneksi voin luottaa siihen että apua löytyy taatusti.

Eng: I am getting married in five months and one day. Pheew!

Lisää tästä aiheesta

22 Kommenttia

Lena / london and beyond 25.2.2014 at 21.55

Näitä postauksia on erittäin mielenkiintoista lukea. Aivan oikein että pidit pääsi tuossa alkoholipolitiikka-jutussa, siitä kun taitaa olla jokaisella tosiaan mielipide. Teidän häät ja te päätätte. Ihanaa hääkuumeilua :-)

Vastaa
Inka 26.2.2014 at 8.51

Ihana kuulla että nääki jutut kelepaa! :) Ja kiitos, tässä alkaa kyllä pikkuhiljaa nousta todellinen hääkuume.

Vastaa
Kea 25.2.2014 at 22.26

Ihania kultasia yksityiskohtia. Mulla oli hääpäivänä norsunluunvalkoinen puku ja kultasia ja hopeisia asusteita… täytyy joskus näyttää sulle kuva. :)

Ja kuulostaa hyvältä päätökseltä…

Vastaa
Inka 26.2.2014 at 8.51

Oi, mää niin haluan nähdä sen kuvan!! Ja oon kyllä niin onnellinen ko tuo päätös on tehty, eipähän tarvi enää vaivata päätä sillä…

Vastaa
Ulletin 25.2.2014 at 22.56

Wau, 5 kuukautta! Se tulee pian! Silleen hyvällä tavalla pian, ei kiire tavalla, kun selvästi kaikki on hyvin mietitty :)

i-ha-na-t kimalleballerinat! Täydellinen valinta, en kestä! Mistäs löysit ne? Ja myös hyvä ratkaisu tuo alkoholipolitiikka, kaikki olis ollut oikein ku tosiaan teidän häät. Mut uskon, että tuo myös on enemmistölle mieluinen ja tyylikäs valinta minkä ootte tehny.

Kiva kun saadaan oottaa teidän kans noita häitä! =)

Vastaa
Inka 26.2.2014 at 8.52

Toivotaan Ulla, ja en mää jaksa uskoa että tässä enää mitään hirveää stressiä ehtii tulla, tai no, saa nähä! :) Haha nuo kimallebaltsut on oikeastaan HM:ltä, maksoi vissiin jotain 12 euroa, mutta ei sen väliä kun ovat just sitä mitä kaipasin. Tuleepahan säästettyä ainakin jossakin. :D

Vastaa
Pingviinimatkalaiset 25.2.2014 at 23.05

Voi miten söpöt onkaan nuo ballerinat <3 Mukava kuulla, ettei alkoholipolitiikkakaan enää vaivaa ja muutenkin alkaa kaikki loksahtelemaan paikoilleen. Sitten vaan ottelette ja nautiskelette :) -Milla

Vastaa
Inka 26.2.2014 at 8.53

No niinpä! Nyt onki vähän semmonen olo että jee pääsee viimein tekemään kaikkea, suunnittelin just ostoslistaa ikeaan, tuonne hääjärjestelijöiden karkkikauppaan. :D

Vastaa
Sarkku K 26.2.2014 at 7.02

Ihanat kengät oot kyllä löytäny ja hienosti nuo muut asusteet mätsää siihen. Mielenkiinnolla oottelen kyllä tietoa noista ruuista! :)

Vastaa
Inka 26.2.2014 at 8.53

No sanoppa muuta, niin minäkin! Toivotaan että saadaan haluttuja herkkuja pöytään! :)

Vastaa
Janina 26.2.2014 at 7.44

Tosi kauniita yksityiskohtia tulossa morsiamen asusteisiin. Iki-ihanat nuo kimalleballerinat ja neuletakki yhdistettynä hääpukuun on täydellinen combo :)

Vastaa
Inka 26.2.2014 at 8.54

Kiitti Janina! Oon kyllä superfiiliksissä että noita juttuja ei tartte enää ettiä, vaan ne löytyy jo omasta kaapista. Vielä kun malttaisi odottaa sitä käyttöönottoa!! :)

Vastaa
Jenna 26.2.2014 at 8.33

Todella kauniita yksityiskohtia! Ihanat ballerinat! Vielä hyvin ehtii vaikka mitä! :) Oma mielenkiintoni kans heräsi noitten teidän ruokien suhteen, varmasti jotain todella herkullista tulossa.

Meillä on tulevana sunnuntaina häihin aikaa tasan 5kk ja alkaa pikkuhiljaa alkaa to do-listan askareet lisääntymään. Tehdään paljon myös itse, aineksina puu ja luonnosta löytyvät materiaalit. Inhoan paperiaskartelua, joten otan mielummin sahan käteen ja teen puusta koristeita :D

Vastaa
Inka 26.2.2014 at 8.59

Haha, mää taas ootan kauhulla sitä ku mun pitää ottaa se saha käteen, sitäkin on nimittäin luvassa mutta eiköhän niistä yläasteen puutyötunneista oo jotain hyötyä! :)

Mulla ihan sama setti, eli todo vaan kasvaa ja kasvaa kun sitä huomaa että yllättävän paljon on vielä yksityiskohtia, jotka vaatii miettimistä. Mutta ei haittaa, mikä olis sen kivempaa ku puuhastella häitä varten. :)

Se viis kuukautta menee kyllä varmasti niiin nopeasti, ja sitten ollaanki naimisissa. :D

Vastaa
Laura R. 26.2.2014 at 10.33

Mää en kestä, ihan täydelliset asusteet! <3 Kokemuksen rintaäänellä voin kertoa, että tuo viis kuukautta menee ihan yhessä hujauksessa! Onneks sulla on homma hyvin hanskassa ja hanskat vieläpä tallessa :) iiiih! <3

Vastaa
Inka 26.2.2014 at 20.46

Uskon kyllä, että menee hujauksessa. Toivotaan että hanskat pysyy tallessa loppuun asti. :D En kyllä kestä miten siistiä tää on!

Vastaa
Katja 26.2.2014 at 19.15

Aivan niin ihanat nuo kengät!!! En malta odottaa niitä ruokajuttuja! Niin huippua, että pidätte tuollaisen oman linjan kaiken suhteen niin minäkin haluan sitten aikanani. Tulee niin teidän näköiset unelmajuhlat! :)

Vastaa
Inka 26.2.2014 at 20.47

Nuo kengät on kyllä ihan superit, naurattaa ko ostin ne joskus vuosi sitten ja aattelin että jos tulee vastaan laadukkaammat yhtä siistit nii ostan ne sitten ko nuo oli niin halvat. Ei mitään järkeä tossa ajattelussa, eli onneksi ei tullu vastaan. :D

Vastaa
Kaukokaipuun Nella 26.2.2014 at 20.12

Tykkään hurjasti sun valitsemasta asustuksesta, enkä malta odottaa, että pääsen kuvaamaan niitä <3 Kulta on kuvissa aina jotenkin niin kaunista, oih!

Vastaa
Inka 26.2.2014 at 20.47

Kiitti Nella! Oon niin onnellinen siitä että suostuit meidän kuvaajaksi! <3

Vastaa
Ninni 1.3.2014 at 10.40

Aivan ihanat kengät :) Nää hääjutut on kivoja lukea, mahtavaa!

Vastaa
Inka 2.3.2014 at 17.02

Kiitti Ninni! :) Joskus HM:n halpiskamat vaan tietää paikkansa. :D Ja kiva kuulla että häähöpötyksetkin kelepaa!

Vastaa

Jätä Kommentti