Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Instagram Travel Thursday: Road Trip in the United States of America - Archie gone Lebanon - Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Instagram Travel Thursday: Road Trip in the United States of America

Kirjoittanut Inka 27.2.2014

Vielä irtoaa yksi postaus viime kesän jenkkireissulta, tällä kertaa instagram-kuvien muodossa. Latasin paria viikkoa ennen reissua instance-sovelluksen lumiaani kun tuolloin virallista instagrammia ei ollut vielä saatavilla, ja opettelin sovelluksen saloja. Reissulta nappasin vain reilut kymmenisen kuvaa kännykällä, joista valtaosa on jo instagram-tililläni vilahdellut. Tässä niistä parhaat, jotka vei ainakin mut hetkessä takaisin rentoon reisutunnelmaan!

USA1roadtrip18_iso

Pikakelauksena: meidän viisihenkinen reissupoppoo lensi Oulusta New Yorkiin eka, ja parin päivän hengittelyn jälkeen napattiin auto alle ja suunnattiin kohti kaakkoa. Siellä piipahdettiin pikaisesti Bostonissa, ja matka jatkui New Yorkin osavaltiota pitkin Kanadan puolelle ja sieltä sitten Illinoisiin Chicagoon. Chicago oli kyllä yksi reissun mahtavimpia kaupunkeja eikä osattu päättää oliko se jopa siistimpi kuin New York.

roadtrip9_iso roadtrip8_iso

Chicagossa oli siinä mielessä erikoista, että viiden sijaan meitä olikin parin päivän ajan kuusi, kun Asser tuli morjenstamaan meitä. Illinoisista matka jatkui vielä pohjoisemmas South Dakotaan, mistä sitten lähdettiin pikkuhiljaa laskettelemaan alas kohti eteläistä Amerikkaa, suuntana tietysti Kalifornia.

USA2 roadtrip12_iso roadtrip15_iso USA3

Upeiden kansallispuistojen ja toinen toistaan kauniimpien maisemien jälkeen suunnattinkin sitten takaisin kaupunkimaisemiin, eikä New York tuntunut yhtään huonolta vaihtoehdolta päättää eeppinen road trip.

Siinä oli kuukausi pikakelauksena. Kelpais uudelleen ja eipä sitä tiedä, josko joskus pääsis taas. :)

Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta, joka on kansainvälinen tempaus. Suomessa sitä vetävät Destination Unknown -blogin Satu sekä Kaukokaipuun Nella ja Running With Wild Horsesin Veera. Minut löytää instagrammista nimimerkillä @inkkap.

Eng: This is our road trip in the USA part two in a nutshell.

Lisää tästä aiheesta

16 Kommenttia

Heidi / Auringon alla 27.2.2014 at 17.22

Usan road trip <3 Just eilen mietittiin, että missä kaikkialla käytäisiin sitten kesällä 2015, kun olisi tarkoitus suunnata uudemman kerran tuolle suunnalle. Mies katteli jo autovuokriakin ;)

Vastaa
Inka 28.2.2014 at 8.35

Uijui, ihan huippua! Toivottavasti pääsen kuulemaan teidän reittisuunnitelmista pian! :)

Vastaa
Kea 27.2.2014 at 22.36

Mä niin haluaisin tehä coast to coastin mut matkaseura uupuu aina vaan. Ehkä siihenkin tulis pian muutos! :) Upeita kuvia, mutta etenkin noi erämaakuvat sykähdyttää.

Vastaa
Inka 28.2.2014 at 8.40

Voi vitsi, luulis että ei oo vaikeeta löytää seuraa noin mahtavalle reissulle vielä sunkartaisen jenkkitietäjän kanssa! :) Ja kiitos, mullaki kyllä vähän tekis mieli tuonne luonnonihmeiden joukkoon!!

Vastaa
Veera Bianca 28.2.2014 at 12.20

Ihanaa jenkkilässä roadtrippailua, pitääkö munkin vielä oppia vaihtamaan suuntaa idän sijaan länteen jonain päivänä?

Vastaa
Inka 2.3.2014 at 17.00

Haha, tehään Veera niin että vaiha nää Itä Länteen ja mää vaihdan Lännen Itään? :D

Vastaa
Jenni 28.2.2014 at 14.05

Huh, kuukausi kuulostaa todella lyhyeltä ajalta tuon kaiken näkemiseen! Hienoja kuvia! Tuolla Mesa Verdessä pitäisi käydä pikaisesti uudestaan – kävin siellä joskus 90-luvulla, ja on jäänyt vahvasti mieleen.

Vastaa
Inka 2.3.2014 at 17.01

Mesa Verde oli kyllä aika super! Ja kuukausi saattaa kuulostaa lyhyeltä, mutta oli oikeastaan aika soppeli. En tiiä olisiko sen pidempään pystynyt vastaanottaa vaihtuvien maisemien upeutta. :)

Vastaa
Sofia 28.2.2014 at 23.17

Oon kuullu Chicagosta niin paljon hyvää! Vois harkita lähitulevaisuuteen. Varmasti huikee reissu, mahtavia kuvia! :)

Vastaa
Inka 2.3.2014 at 17.01

Joo määkään en oo kuullu muuta ko hyvää! Se oli kyllä mahtava, pitää päästä uudelleen. :)

Vastaa
Satu VW / Destination Unknown 1.3.2014 at 21.18

Nämä maisemat ovat kyllä upeita, tuollainen road trip olisi kyllä hieno tehdä. Vaikka miten tämä meidän nykyinen matkailu menee, me varmaan juututtaisiin ekaan paikkaan eikä päästäisi sieltä pois ;)

Vastaa
Inka 2.3.2014 at 17.02

Haha, olishan seki varmaan kokemus, kk road trip naapurustossa? :D

Vastaa
Anne 2.3.2014 at 12.14

Mikä ja missä on tuo kiveen hakattu kaupunki tuossa yhdessä kuvassa? Näyttää mielenkiintoiselta!

Vastaa
Inka 2.3.2014 at 17.03

Mesa Verde, se oli ihan käsittämätön paikka! Tiirailtiin kiikareilla kallionseinämää, missä näkyi selvästi vastaavanlaisia asumuksia. En vaan vieläkään ymmärrä miten ne ihmiset on päässy sinne ylipäätään entä sitten kulkemaan sieltä esimerkiksi ruuan ja veden perässä!

Vastaa
Kaukokaipuun Nella 3.3.2014 at 18.08

Autiot erämaat.. Ah! Ja tuo ensimmäinen iso kuva – ihanan blurri! Tuossa on jotain sellasta todella travellerimaista fiilistä. (:

Vastaa
Inka 4.3.2014 at 9.23

Erämaissa on kyllä sitä jotain!

Vastaa

Jätä Kommentti